sa kızlar bnde soğan kürünü yarın yapayım diyorum yarın adetimin 7. günü 15 günmü uygulayacağm bnde kist var dr yasmin verdi şimdi ikisini kullanmam sıkıntıya neden olurmu bilgisi olan lütfen cvp versn
önce kan testini yaptır tabi, karakedi mantıklı söylemiş beklemek en iyisi ama bir yandan da kanamanın gelmesine yardımcı olabilir gibi geliyor bana, iyice kafanı karıştımak da istemiyorum tabiama her zaman içinden geleni yapmak en iyisidir diye düşünürüm öyle bir inancım var
Tabi Hip haklısın ama geçenlerde olan akıntı adetse yani tam hastalanamamışsam bu defa 7. Günü de geçirmiş olcam onun ne olduğunu tam olarak anlayabilseydim daha kesin konuşabilirdim test yaptırmak istiyorum aslında inşallah bu defa olmuştur.
tatlım çok geçmiş olsun kıyamam sen hiç canını sıkma kendini üzme en azından çok geç olmadan öğrendiniz, allah çaresiz dert vermesin tüp bebek yöntemiyle bebeğine kavuşan çok aileler var hem böyle ikizlerin olur belki belli mi olur, her şey gönlüne göre olsun canım benim dualarım hep seninle her şeyin hayırlısı inşallah
cnm senin kist neden oluştu bnm klomen kullamdm muhtemeln o oluşturdu inş. bnmde kaybolur hem allah izin verirse 15 gün snra umreye gideceğm dolayısyla adet olmamak için 2 kutu yasmin kullanıcam umre dönüşü tekrar dr gidicem 2 kutu yasmin zarar verir diyede korkuyrm,bende kıst çıkmıştı 6 cm. dr yasmın vermıştı. ben ayrıca 4-5 gun soğan suyu içtim. yasmınede devam tabı. sonra kontrole gıttım kıst kaybolmuştu. deneyın derim
öle canım yok umudumu yitirmiyorum sonucta derdi veren rabbim..elbet bizim içinde başka zaman var demekki bebiş olması için..olmazsada oda yaradndan napalım hepimizin hakkında hayırlısı dualarını eksik etme canım..bakalım heyet raporunmuzda cıksın tüp bebegide deneylim..ama rtık tüp bebekte iki yumurta koyamıyorkar canım yasaklandı tek yumurta koyabiliyorlar..tek olsun çift olsun hiç farketmez benim için yeterki rabbim nasip eylesin...
teşekkür ederm cnm yarın inş. başlarm aç olarak mı içmek lazm?[QUOTE
canım ibrahim saracoğlu ikisini birden kullanabilirisniz diyor.sitesine bak istersen..evet 15 gün uygulaman lazım canım benim
hayırlısı olsun allah kucağınıza almayı nasip etsin ..ne renk tam akıntı renginiz birde gögüslerinizde bir fark oldumu::))
teşekkür ederm cnm yarın inş. başlarm aç olarak mı içmek lazm?
cnm senin kist neden oluştu bnm klomen kullamdm muhtemeln o oluşturdu inş. bnmde kaybolur hem allah izin verirse 15 gün snra umreye gideceğm dolayısyla adet olmamak için 2 kutu yasmin kullanıcam umre dönüşü tekrar dr gidicem 2 kutu yasmin zarar verir diyede korkuyrm,(
kıstım artık yok 6 cm nur topu gıbıydı şukurler olsun erıdı. doktora kalsa amelıyattı düşün. kıtım yok ama genede klomen kullanmadım hortlamasın dıye gene
bırkaç gundur adet olmam lazım olamıyorum ama sol tarafımda çok batma var ınş kıst horlamamıştır. bu akşam soğan kurune başlayacağım. soğanda nefret ederım ama mecburum napayım
sanada cok gecmış olsun cnm
eskiden çok fazla koyuyorlardı biri tutmazsa diğeri tutsun diye demek değişmiş, her şeyin hayırlısı tabi allah versin de bir tane olsun ne gam. sen moralini yüksek tut canım benim allah çok büyük hep duyuyor dualarımızı inşallah her şey gönlüne göre olacak
teşekkür ederm cnm yarın inş. başlarm aç olarak mı içmek lazm?
cnm senin kist neden oluştu bnm klomen kullamdm muhtemeln o oluşturdu inş. bnmde kaybolur hem allah izin verirse 15 gün snra umreye gideceğm dolayısyla adet olmamak için 2 kutu yasmin kullanıcam umre dönüşü tekrar dr gidicem 2 kutu yasmin zarar verir diyede korkuyrm,(
hemde kan testı yaptırdım negatıf malesef cnm
tok karnına içsek olmuyomu ki... ben aç karnına onu ıçersem bır daha yemek yıyemem
boylelıkle kılo verırmıyım acaba:44:
kan testi umdugum gibi negatif 0.1 çıkmış :) acaab ne zaman yüksek bir değer görücem 1 aşılamamda 5.92 cıkmıştı :) insan ona bile umutlanıyor ama tabiyki gebe değilmişim..bakalım tüp bebek serüveninde beni neler bekliyor...bekleyip görücez bakalım..
hemde kan testı yaptırdım negatıf malesef cnm
tok karnına içsek olmuyomu ki... ben aç karnına onu ıçersem bır daha yemek yıyemem
boylelıkle kılo verırmıyım acaba:44:
canım sen çok tatlı bir insansın gerçekten her şeyin hayırlısı, böyle moralini yüksek görmek beni nasıl sevindiriyor, inşallah sen bu serüvenden kucağında çok sağlıklı tatlı bir bebekle çıkacaksın ben öyle düşünüyorum öyle dua ediyorum, hep güzel haberleirni bekliyorum :)
bitanem inan sende ölesin inan çok kanım ısındı benim sana...inşallah cnm benim ben aslında hep rüyalarını görüyorum mesela birkeresinde rüyamda eşime dogumum kasıma geliyor kış bebeği olucak bizimki diyordum yakın zamanda gördüm bunu gecenlerdede kız bebek dogrumuştum :))belki çok kurdugum içinde görüyor olabilirim ama olsun...rüyada bile olsa kalkınca cok mutlu oluyorum :))yani anlıyacagın bende yürekten inanıyorum olacagına..rabbim hiçbirimizin kucagını boş bırakmasın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?