- 17 Ocak 2012
- 1.261
- 10
hamile olduğumuzu bilmeden soğan suyu içersek zararı olurmu acaba arkadaşlar
yok cnm için rahat olsun bebeğe hiç bir zararı yok..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamile olduğumuzu bilmeden soğan suyu içersek zararı olurmu acaba arkadaşlar
Evet canım ben 1 aşılamamda incir kürü yapıyordum gercekten cok faydasını gördüm yumurtalarımı hemen büyütmüştü ama olmadı işte kısmet inşallah bu sefer şifa bulurum..buluruz canım benim..
arkadaşlar günaydın herkese,güzel bir hafta ve yıl diliyorum
soğan kürüne ben de başladım yalnız ben bir bardak içiyorum akşamları yemekten önce.5.günümdeyim kürün.adet günüm bittikten sonra başladım.adetim bitince karnım iyice inmişti.hafiflemiştim.bu küre başlayınca şişmeye başladım sanki sanki tekrar adet olacakmışım gibi geliyor :26:
adetim bittiği halde bacaklarımda,belimde ağrılar olmaya başladı.sürekli karnım ağrıyor.ve hiç olmayan akıntılarım oldu,ve gün içinde çok geliyor :44: sizde de böyle oluyor mu?
o zaman incir kürünü de ihmal etmemek lazım, inşallah canım ya öyle çok istiyorum ki umarım hepimiz görürüz faydasını
inşallah canım benim..bugün 10. günüm oldu başlayalı ama adet olmadım benim çok düzensiz adetlerim bakalım 15 gün bitene kadar hastalanacak mıyım?yarın doktordan randevu aldım gidip bir yumurtalıklarıma baktırıcam bakalım kist fln gözüküyor mu yoksa temizlenmiş diyecek mi?yarın detayları paylaşırım kızlar sizinle
selam kızlar ya ben adetim bitti 10. günde yapıp içmeye başladım 3 gün oldu yatmadan önce 1 bardak içiyorum böylede faydası olurmu acep.. ara ara baya akıntı oluyo akıntı olması iyiymiş ama bakalım inş. bu ay hamiş kalırım Allah tüm isteyen arkadaşlara nasip etsin ..
sanada ben yazıyım canım:) inşallah işe yarar da en kısa zamanda güzel haberini alırız. bende yarın başlıycam bu soğan kürüne. daha önce bi kere yapmıştım ama bir yudumdan sonra çıkardım bu sefer öyle olmaz inşallah.
saolun canlarım =) dün içemedim bi tek çok fena grip oldum boğazım şişti antibiyotik kullanmaya başladım mecburen.. bugun gemne başlıcam bende hiç bulantı olmadı su gibi içtim ama eşim soğan banyosu yapmış gibisin didi :105: in. hepimiz hayırlı haberlerimiz en kısa zzamanda yazarız
ayy bende bugün sabah bir bardağı zar zor içtim. içine biraz limon sıktım, ağzımada şeker aldım. ıyy ne kötü bi tat o öyle.. inşallah içebilirim 15 gün boyunca.
soğan suyunu 2yıl önce denedim adetleirmi düzene soktu ilk başrta çok zor içiliyor sonra alıılıyor.ben burnumu tutarak ve soğutmadan ılık sıcak arası içiyorum.bugün tekrar başladımmmm