- 13 Mart 2011
- 31
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar saraçoğluna mail attım çikolata kistim var gebe kalamıyorum dedm bunu yolladı buyrun belki yardımcı olur kisti olanlar...
"""Merhaba,
Soğan kürümüzü uygulayabilirsiniz.İlk etapta adet bitiminden 10 gün sonra 15 gün uygulayınız ve ardından heray adet bitiminden 10 gün sonra 10ar gün 4 ay boyunca uygulanmalıdır. Adet göremiyorsanız herayın 1i ile 10u arasında 10 gün uygulayabilirsiniz.Eğer sonuç alındıysa ve bebek isteniyorsa 21 gün incir kürü uygulayabilirsiniz.
Not: Bu kürleri doktorunuzun vermiş olduğu ilaçlarla beraber uygulayabilirsiniz yardımcı ve destekleticidir.
Gebe kalmaya yönelik soğan ve incir kürü haricinde yardımcı ve destekleyici kürlerimizde mevcuttur.
Detaylı bilgi almak için internet sitemiz Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU adresimizdeki iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.
Sağlıklı günler dilerim.
Hekim öneri ve kontrollerini ihmal etmeyiniz. """
ben anladım bu işi. 7. gün derken 7 gün sonra şimdide 10 gün sonra diyor.
hani 2 ay uygulanacaktı şimdide 4 aya çıktı
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
ilk kürü zaten 15 gün yapacaksın ya 15 gün katlanacak artıı oda2.kür günde bir sefer sabahtan yaparsın
ikinci kürü sadece günde bir keremi içicez. benim ilk kür bitti şimdi ikincinin günün
ikinci kürü sadece günde bir keremi içicez. benim ilk kür bitti şimdi ikincinin günün
farklı yerlerde farklı açıklamalar mevcut bende bana mantıklı geleni yaptım adetin 7.günü başladım yumurtlamadan önceki ve sonraki zamanıda kapsadığı için
ne vardı cnm sende ilk kürün nasıl geçti akıntın falan çok oldumu bende içiyormda ondan soruyorm
canım benim her hangi bir sorunum yok adetlerim şükür hep düzenli.ama olmuyor 2 senedir bizde bebek istiyoruz ama hala beklemedeyiz.sogan suyunu daha önce duymuştum ama pek önem vermemiştim.şimdi 15 gün hiç bırakmadan devam ettimve yine şükür hiç şaşırmadan gününde hastalandım.şimdi beklemedeyim bitince 2ci kürüme başlıcam inşallah bu defa bende hamileyimmm diye buraya yazarım.yalnız benim şuan ciyer gibi et parçası gibi ara ara parçalar düşüyor yani fayda etti içimi temizliyor şu an.
onun çikolata kisti olduğundan 4ay uygula demiştir belki çünki
basit yumurtalık kistlerinden daha zor inatçı bi kist
ayrıca adet bittikten en erken 7gün sonra başlanabileceğini söylemiş sen 7gün sonrada başlayabilirsn ben öle yaptm
bu gün benim 9. günüm ama bir belirti yok. acaba yanlış yaptığım bişeymi var. ama sadece ca 125 testim 218 den 81 e düşmüş.[/QUO
sogan kürümü uyguluyorsun
bu gün benim 9. günüm ama bir belirti yok. acaba yanlış yaptığım bişeymi var. ama sadece ca 125 testim 218 den 81 e düşmüş.[/QUO
sogan kürümü uyguluyorsun
evet soğan kürü yapıyorum...