- 14 Nisan 2012
- 1.474
- 605
İ. Saraçoğlunun kendi sitesinde adetten sonra 7.gün diyor ama birçok yerde de adetin 7.günü yazıyor sen kararını ver bi gün başla soğanlarını da al biran önce dursun evde
soğanları aldım, artık hazır.. geri sayım başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İ. Saraçoğlunun kendi sitesinde adetten sonra 7.gün diyor ama birçok yerde de adetin 7.günü yazıyor sen kararını ver bi gün başla soğanlarını da al biran önce dursun evde
içine birkaç damla limon sıkabilirsiniz kızlar o zaman daha iyi oluyor. çok soğutmayın bi de soğuyunca hoş olmuyor
öncelike sabırla cevap verdiğin için çok teşekkür ederim seyzen :)) tamam.. artık bismillah deyip adetimin 7. günü başlıyorum. bir sonraki ayda inşallah klomene başlayacağımdan inşallahhh faydalı olur!!! Rabbim en kısa zamanda hepimizin bebeklerini nasip eder inşallah sağlıkla, hayırlısıyla..
tatlım ya ben limonu biraz abartıp yarıma yakın limon sıkıp içtim tadı süper oldu ben hep böyle içerim artık bide iki saat soğumuyordu zamandan tasarruf için buzdolabına koyup ılıttım harika oldu inş. etkisinde bi azalma olmaz. tadı yada kokusundan dolayı içmekte zorlananlara tavsiye ederim limonla tam içmelik oluyor
Selamlar:) iki sorum var, adetimin 4. günü, ama ben sabırsızlanıyorum, soğan kürüne hemen başlasam olur mu,
İkinci sorum soğan suyunu akşamları da mı aç karnına içiyoruz? Tok karnına içsem sorun olur mu?
kızlar yaa az önce soğan kürüme başladım.. ilkini içtim.. çok fena bu yaa.. ağzımın tadı gitti. sabah nasıl içicez kokmaz mıyız yaaa işe giderkenn
nasıl yapcam 15 gün offf