Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende soğan kürü kullandın mı canım..benimde bat im 5 temmuzdu bugün kirmizilar geldi. erken gelmis oldu herhangi bir anlami yok canim
merhaba kızalar bende sogan kurune baslamak ıstıyorum suanda klomen kullanıyorum acaba klomen kullanırken sogan kuru yapsam bır zararı olurmu ?
dr benden rahım fılmı ıstedı cok zor mus galıba korkuyorum
hayır arkadaşım klomen ile soğan kürü uygulayan çok arkadaş oldu faydasını gördü kullanabilirsin, bende rahim filmi çektiricem dr biraz cesaretlendirdi pek bi acı olmuyo ağrı kesici iç çektirmeden dedi yeterli olur dedi. sen hangi ildesin tedaviye başlamadan istiyolar rahim filmini birde eşinin örnek vermesi gerekiyo .
arkadaşlar bende iltahap kist herhangi bi problem yok rahim filmim temiz çıktı sadece biraz prolaktin yüksekliği var onun içinde dostinex içtim ama bende soğan kürü yapsammı çok faydasını gören var bilmiyorum kafam çok karışık banada bi aklı verin lütfen..
hayır arkadaşım klomen ile soğan kürü uygulayan çok arkadaş oldu faydasını gördü kullanabilirsin, bende rahim filmi çektiricem dr biraz cesaretlendirdi pek bi acı olmuyo ağrı kesici iç çektirmeden dedi yeterli olur dedi. sen hangi ildesin tedaviye başlamadan istiyolar rahim filmini birde eşinin örnek vermesi gerekiyo .
Canım geçmiş olsun. Soğan kürü işe yarar diye düşünüyorum inşallah. Adetten 10 gün önde başlıyorduk ya ikinci küre falan. Ben başla derim içinden geçen anda, ben öyle yapmıştım. Rabbim şifa versin...
Kızlar ben geçen ay d.kontrol hapı kullandım bugunde reglmın son günü bu ay korunmasam ve gebe kalsam birşey olurmu yani kullandığım hapın etkisi hemen geçermi yoksa 2-3 ay bekkliyim mi bide soğan kürüne yarın başlıyorum
Ben bebek planımızdan 2 ay önce bırakmıştım d.k. hapını ve folik asit hapına başlamıştım. Hamilelik planladığın aydan 1-2 ay önce folik asite başlamak bebek için çok yararlı. O yüzden hemen folik asite başlamanı tavsiye ederim. Doktorlar da d.k hapını bırakınca 1 ay eşinin korunmasını tavsiye ediyorlar, sen bilirsin, zaten korunmasan da hemen ilk aydan gebelik denk gelmesi ihtimali az olabiliyor... Ama folik asite bir an önce başla. Doktorum bana Solgar Folik Asit önermişti, ben onu kullanıyorum, günde 1 tablet. VBazı folik asitler günde 3 alınması gerekiyor o da unutulabiliyor, o yüzden günde 1 dozda olan folik asiti almanı tavsiye ederim...
ben sogan suyunu ilk denememde maleseff olmadi.... regl oldum bu sabah..
artik 2.denemede umut ediyorum