merhaba kızlar,
birkaç aydır takip ediyorum burada yazılanları.bazen okudukça moralim düzeldi bazen de ümitsizliğe kapıldım.bende paylaşmak istedim yaşadıklarımı,sizlere moral olsun diye.iki yıllık evliyim.son 6 aydır çocuk istiyorduk.evlendiğimden beri ilişki sırasında acı hissettim hep.başta psikolojik olduğunu düşündüm sonra doktora gidince sebebin ilerlemiş rahim ağzı iltihabı ve yara olduğunu anladık.antibiyotik,fitil kullandım pek işe yaramadı.en son doktor günde 4 tane olmak üzere iğne verdi.bu iğneleri kullanırken soğan kürünü duydum arkadaşımdan.sonra bu forumu keşfettim.iğnelerle beraber kürü de uyguladım.hatta adetliyken başladım.kür bitince doktora gittim iltihap kalmamış nerdeyse dedi.mayıs ayında yaptım ilk kürümü ama hamile kalamadım.
sonraki adete 10 gün kala tekrar yaptım yani haziranda.bu arada eşime de bir sorun olmadığı halde keçiboynuzu yaptım:)ve temmuz 3 te adet olmam gerekirken olmadım.3 gün geçince test yaptım negatif,bir hafta geçince tekrarladım pozitiiifffff..eşim de ben de inanamadık.çok farklı bir duyguydu.halen daha şaka gibi.5 haftalık hamileyim.inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma da alırım.ama buraya kadar bile çok mutluluk verici.bol bol dua ettim bide tabii.çok uzun oldu,merak ettiğiniz başka şeyler varsa sorun.çünkü ben yazılanları okurken kafamdaki birçok soruya cevap buldum.
görüşmek üzere....