- 23 Nisan 2011
- 585
- 17
Canım herkes de değişik şeyler oluyor. Bende geçen ay akıntı, şiddtli bir şekilde kasık batması, adet gecikmesi vs. vardı, regl oldum. Kimisi de hiç belirti olmadan hamile oluyor, bu yüzden ümitsizliğe kapılma, çok da ümitlenme, hayırlısı, inşallah güzel haberlerini alırız...
arkadaşlar hepinize umut olmak umutlaranız hiç bitmesin diye yazıyorum uzun zamandır girmiyordum kk ben iki kere tüp bebk denedim ilki tutmadı ikincisi tuttu ama 4.5 aylıkken kaybettim sadece hamile kalmakla bitmiyormuş bunu anladım 4.5 ay hiç kalkmadım 5 defa hastanede yattım ne dedilerse yaptım ama yaradanım nasip etmedi ve bebeğimin suyu bitti kalbi atıyodu hala ama bana zarar gelmesin diye doğuma başlattılar çünkü bebeğin eşi çürümüştü tabi ki büyük bir hüsran yıkıldım ama isyan etmedim yaradınıma yalvardım allahım vardır bir bildiğin diye şimdi mi ne oldu diyeceksiniz kürtajdan 3 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım ve ben hala inanamıyorum şükrediyorum sadece allahım isteyen herkese nasip etsin dua etmeyi asla bırakmayın bu arad a ben hamile kaldığım ay soğan kürü yapmıştım faydası oldu mu bilmem 15 gece bir bardak içtim sabahları içemedim gerçi bunların hepsi bahane herkese dua ediyorum sizde bana dua edin kızlar