incir kürü yaparken erken adet olan varmı[/QUOTE
günaydınn valla açıkça söylemem gerekirse ben bu soğan kürü incir kürü gibi kürleri hiç kullanmadım ve nasıl olduklarını ne de ne gibi sonuçları olduğunu da hiç bilediğim için, deneyimim ve bilgim olmayan hiçbir konuda fikir veya yorum yazamıyorum bunun için kusura bakmayın öncelikle. Ama bu kürün tavsiyesini kimden aldınızsa onunla bir görüşün derim. Çünkü insan kendi kullanmadığı bir şeyi başkasına tavsiye etmemeli ve etmez de diye düşünüyorum. Ama galiba pek çok insan yapmış bu kürleri ve hala yapıyor bir çoğu. İnşallah en kısa zamanda size de cevap gelecektir mutlaka sorunuza karşılık. Ama bir de şunun istatiğini de bir yapmaya çalışsanıza hem sizler de bu kürlerin sonçlarını değerlendirmiş olursu böylece. Ara ara gözüme iliştiği kadarıyla pek çok kişi kürlerinden ve işte bu ay yine yapıyorum şu günündeyim falan gibi epey çok rastlıyorum. Şöyle basit bir şey yapılabilir mesela. Kürleri uygulayanların toplam sayısı kaç?Bunların arasından kürlerin uygulanma nedeniyle ilgili sonuçlara ulaşmış olanların sayısı kaç? kürleri uygulamayı bırakanlar kaç kişi ve neden bırakmışlar? gibi gibi. Yani en azından böyle bir istatistik çizelgesinde genel olarak iyi bir değerlendirme yapanmılabilir ve en azından etkili ve faydalı ve sonuç getiren durumlar çoksa bir an evvel daha çok insanın faydalanması sağlanmış olur. Daha çok kişiye tavsiye edilerek onlara da yardımcı olunmuş olunur diye düşünüyorum.
bu kürleri ibrahim saraçoğlu tavsiye ediyor
kisti miyomu olanlar için soğan kürü
yumurtalama porblemi olupta adeti 40-50 gün uzayanada incir kürü tavsiye ediyor
oyüzden kullanan çok insan var faydasını görende çok var
ama sorunu olanda kullanıyor olmayanda
sorunu olmayan hemen hamile kalıyım diye kür yapıyor sorun yoksada sorun çıkarıyor
bence sadece porblemi olan insanlar kürleri yapsa daha verimli olabilir