- 22 Nisan 2012
- 1.604
- 170
bitanem sen niye 21 uyguladın bu kür ancak 15 gün uygulanır diğer adetin gelmesine de 10 gün kala tekrar başlanır 10 gün içilir...
çok fazla içirsen rahim duvarının i,ncelmesine neden olur gülüm aman allah korusun
Geçmiş olsun ve herkes inşallah en kısa zamanda beklediği güzel haberi alsın inşallah diyorum. Ben bu kürler hakkında bilgi sahibi olmadığım için özellikle bu konuda yorum veya fikir belirtmeyi doğru bulmuyorum kendi adıma. Ancak midenizle ilgili olarak propolis kullanabilirsiniz. Ayrıca kadın veya erkek farketmez özellikle arı sütü kullanmanızı tavsiye etmek istediğim için yazma gereği hissettim. Tabii ki arı sütü gerçekten çocuklar yaşlılar halsiz güçsüz kimseler, ameliyat sonrası nekahat dönemi, alzaimer, unutkanlık, çocuklarda ve erişkinlerde odaklanmayı ve dikkati arttırıcı etkileri hücre yenilemedeki etkileri ve burada saymakla bitiremeyeceğim kadar çok fonksiyonları olan muhteşem bir kaynak biz insanlar için. Normal arılar polenle beslenirken, kraliçe arı sürekli arıların yutaklarında oluşturdukları arı sütüyle besleniyormuş. Ve normal işçi arılar dört ila altı hafta yaşarken kraliçe arı beş veya altı yıl yaşıyormuş. Vee yaşadığı süre boyunca kesintisiz ve sürekli yumurta yapıyor ve dünyada bir günde en çok yumurta yapan canlı ünvanına sahip. Ve normal arılardan yaklaşık beş altı kat daha büyük ve öldüğü zaman bile üzerinde hiçbir yaşlılık belirtisi görünmüyormuş. Bu nedenle sizler için de kullanıldığında çok faydalı olabileceğine inandığım için paylaşmak istedim. Ancak her arı sütünü hemen almayın lütfen. Çünkü uzun zaman kullanmanız gerekebilir. Ayrıca onları küçük küçük şişelerde satıyorlar ya, içtiğinizde zaten midedeki diğer besinlerle mide asidiyle vb. karışıyor, bağırsaktan kana emilinceye kadar büyük ölçüde etkinliğini yitiriyor ve o kadarcık şeyin ne kadarı sizin karaciğeriniz ve kanınız ve hücrelerinize ulaşabilir ki? Yani bu benim için de böyle diğer insanlar için de böyle. Fazlasını da içemiyorsunuz zaten miktar olarak. Ben dilaltı tableti şeklinde olanı kullanıyorum. Çünkü yaşım 46 ve hem sağlığımı korumak hem de enerji vermesi ve zihinsel olarak da destek almak açısından oldukça faydalı. Hepinize sağlıklar ve herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum. Sevgilerimle