- 10 Nisan 2012
- 36
- 0
adete bir hafta varken belirti yaşanabilir herkeste faklıdır tabi ama yaşayan vardır inşallah mayıs ayına hamile gireriz
inşallah allah yardımcımı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adete bir hafta varken belirti yaşanabilir herkeste faklıdır tabi ama yaşayan vardır inşallah mayıs ayına hamile gireriz
kızlar daha yeni hamile olduğumu öğrendim allah tamamına erdirir mi bilmiyorum ama en azından hamile kalabildim ve bu bence tabi önce allahın izni ile soğan kürünün mucizesi bi sene önce bıraktım korunmayı ama bi türlü hamile kalamıyordum troidlerim çalışmıyordu üstüne de polikistik olduğumu öğrendim ümitlerim öyle bir kırılmıştı ki anlatamam sonra soğan kürünü duydum ibrahim saraçoğluna mail attım o da bana 4 kür şeklinde (4 ay yani) adet bitiminden 10 gün sonra başlayarak ilk ay 15 gün sonrakiler 10 gün olmak üzere bu kürü uygulamamı söyledi 4. küre gerek kalmadan hamile kaldım şu an bir mucizeyi yaşıyorum.hatta bebeğin lakabını soğan cücüğü koymayı düşünüyorum:) kızlar demem o ki soğan kürü kesinlikle denemeye dener....
sağol arkadaşım...Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah bende inanıyorum devam edicem küre ...inşallah bizde kavuşuruz mucizemize
inşallah arkadaşım inan ve inşallah kavuş mucizene ben o kürün bana iyi geleceğine çok inanmıştım...
sebar merhaba kürü nasıl uyguladın bana detaylı yazarmısın lütfen allah kucağına almayı nasip etsin inşallah, gözün aydın olsun.
anlatayım cnm bak şimdi adetin bittikten 10 gün sonra başlıyorsun ilk kür 15 gün diğerleri 10 gün süre ile günde iki kere.bir buçuk su bardağı klorsuz suyu kaynatıyorsun içine kabuksuz dörde bölünmüş soğanı atıyorsun kaynatmıyorsun.az demlenince çay gibi içiyorsun cnm
çok teşekkür ederim canım
sağol canım güzel dileklerin için...inşallah sağ salim bebeğine kavuşursun...yemek olayı düzene giriyor diyorlar bir süre sonra inşallah seninde düzelir...içini ferah tut sağlıkla büyür meleğin üzme kendini..haklısın bizimde kimsemiz yok yanımızda.. ay yeterki olsun her derdine razıyım kuzumun stres engelliyor ben bunu anladım artık oluruna bıraktım ben elimden geleni yapayım gerisi Rabbim'e kalmış ol dedikten sonra olur biliyorum...eşimde çok takıyosun kendini çok hırpaladın ne gerekiyorsa yapıcaz ama olmazsada taktir böyle diycez diyo napsın onun desteği olmasa çok daha zor olurdu heralde...birde sizlerin desteği tabi
moralim bozulmuştu artık bişey yapmıcam ,hani kist gitmişti ,2 kez yumutlamıştım nerde???? diye ağladım ...canım benim bugün bir poşet incir,keçi boynuzu almış gelmiş kıyamam Allah'ım yüzümüze gülsün inşallah hepimizin
arkadaşlar lüften acele cevap verirmisiniz bana
soğan suyu içi,yorum 6 gündür .allahım her isteyene nasip etsin inşallah
ama ben hep soğanları soyup kaynamış suya attım yanlışmıdır kızlar kabuğunlamı atmalıyım