bende kist yapmadı aksine basit kistik yapı vardı oda kayboldu çok şükür ben çörek otunu kullanırken inciri kaynatmadan yedim bol bol soğan küründen hamile kalanı fayda göreni pek görmedim açıkcası yakınlarımdan ama inciri kaynatıp içen ve hemen 15 gün sonra hamile olan yakınlarım var. bence çörek otunu kürünü mutlaka denemelisin ben faydasını gördüm gerçekten dün çatlatma iğnesi oldum hatta dr.um kendiliğindende çatlayabilir ama yinede iğne yapalım dedii okadar güzel yumurtladım yani. lütfn sorunun yumurtlama ise denee
amin inşallah canım allah hepimize nasip etsin bakalım hakkımızda hayırlısı...birde size birşey önemek istiyorum selati tefriciye duasın abdest alıp iki rekat namaz kılın niyetinizi edip 4444 defa okuyun sayısı önemli eksik yada fazla olmasın başkalarıda yardım edebilir sonra allahın izniyle olur inşallah ben okuyorum kuzenlerimde yardım ediyor bana
o zmn canım tam olarak nasıl uyguladın kürleri anlatır mısın?şu an kürlere başlama niyetim var,henüz başlamadım,uyguladıklarını anlatırmısın açıklamalı olarak?:18::18:
soğan kürünü duydum hemen netten araştırdım uygulamaya başladım 10 gün kullanmışımdır kesin daha fazla yapamadım midem kabul etmedi çünkü bıraktım bi faydasını da görmedim. annemin bi arkadaşının kızıda hamile kalamamış hergün 3 tane inciri 1 bardak sütte kaynatmış yatmadan önce içmiş incirlerinide yemiş 15, gün hamile kalmış bunu duyunca kürünü uygulamaya başladım ama kürde yarım litreye 11.12 incir diyodu 3 gün düzenli bi şekilde sabah öğle akşam olmak üzere içtim ama onada devam edemedim yine midem almadı çok tatlıı bayıcak kadar tatlıydı. enson çörek otunu duydum ve araştırdım denemeye karar verdim 1 çorba kaşığı çörek otunu ezdim havanda 1 çorba kaşığı tarçın la beraber iyice karıştırdım üzerine macun kıvamına gelene kadar bal ekledim karıştırdım adetimin 3,günü sabah ve akşam 1 kere aç karna 1 tatlı kaşığı ağzımda bütün kalan çörekotlarını çiğneyerek yedim hemen üstüne su içerek kullandım ama bu aradada dr.um adetin 5, günü kullanmaya başlayacağım ve 5 günde bitireceğim yumurtlama ilacı vermişti onunla beraber çok güzel yumurtladımm
Pegasum üzülme nolur, biliyorum çok zor ama vardır bunda da bir hikme. Sanırım selbu arkadaşımız başka bir topikte paylaşmıştı, çok hoşuma gitmişti, kaydetmiştim:
Dünyada her ne yaşanıyorsa yaratan tarafından gönderilmiştir.Allah kuluna zulmetmek yada sadece acı çektirmek için sıkıntı vermez.Sıkıntı 3 nedenle verilir,
Ya günahlara kefaret , Ya manevi derecenin yükselmesi ,Yada Allahı ve ahireti hatırlatmak için.
Dert Allahı anmana vesile olacaksa,tüm dünya malından iyidir.
Dertsiz dua soğuktur...
Allah onu unutturacak maldan onu unutturacak dünya zevklerinden bizleri uzak tutsun...amin
:-(((( Hadi ya, hayırlısı napalım. Benim ki de karın ağrıları ile kapı kolluyor...
ya arkadaşlar ovulasyon testi aldım içinden 2 tane gebelik testi gibi bişey çıktı tek kullanımlıkmı acaba hiçbişey anlamadım bilen varmı ne zaman yapmalıyım bunu(
hangi marka canım?
ben de geçen ay certain marka ovulasyon testi almıştım. öyle 2 tane gebelik testi benzeri test çıktı. tek kullanımlık oluyor bunlar. her gün yeni bir tane yapmak gerekiyor. brn akşam 5 gibi yapıyordum. öncesinde en az 2 saat sıvı tüketmiyordum. aynı koyulukta 2 çizgi çıkınca pozitif oluyor. bunu görene kadar her gün bir tane yapıyorsun. teki koyu teki silik olunca negatif oluyor. hadi hayırlı olsun bakalım.
canım senin adetlerin düzenli olduğu için o belirlenen günde yapmaya başlaman yeterli. benim polikistik over nedeniyle adetlerim düzensiz. adet düzensiz olunca adet bittikten sonra yapılmaya başlanıyo. ben hergün yaptım 20. güne kadar. sonra ümidim kırılmıştı. elimde test de kalmamıştı. 21. güne denk gelen doktor kontrolüm vardı. kontrolde çatlamak üzere olan yumurta görülmüştü. tabi ben o gün test yapmadığım için görme şansım olmadı testte.
anladım canım peki bu yumurta çatlamadanmı normalde döllenme oluyo yoksa çatlaması olduktan sonramı oluyo
kızlar kocişine keçiboynuzu yapan var mı...ya ben inciri yaparken onda sorun olmasa da keçiboynuzu yapalım dedik ama diğer topikleri okuyunca canım sıkıldı...sizce ben inciri yaparken en azından kürüm bitene kadar ona da keçiboynuzunu yapsam mı?
canımm alıştım artık bu üzülmelere her ay aynı hüzün aynı hüsran. bende öyle düşünüyorum vardır bir hikmeti zaman zaman allahım hangi günahın bedelini ödüyorum diye düşünmektende alamıyorum kendimi canıımm iyi varsınız allah hepinizden razı olsun
sadece karın ağrın mı var canım başka belirtin yok dimi dur bakalım inşallah senden hayırlı haber alırız
Dün bu saatlerde işte dedim şimdi regl oldum, karnım nasıl ağrıyor, akıntım oldu ama kan yok. Bugün de sabah hafifti, şimdi yine arttı, karnım ağrıyor hafif hafif, bazen artıyor.
Dün bu saatlerde işte dedim şimdi regl oldum, karnım nasıl ağrıyor, akıntım oldu ama kan yok. Bugün de sabah hafifti, şimdi yine arttı, karnım ağrıyor hafif hafif, bazen artıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?