Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kocişine keçiboynuzu yapan var mı...ya ben inciri yaparken onda sorun olmasa da keçiboynuzu yapalım dedik ama diğer topikleri okuyunca canım sıkıldı...sizce ben inciri yaparken en azından kürüm bitene kadar ona da keçiboynuzunu yapsam mı?
kızlar kocişine keçiboynuzu yapan var mı...ya ben inciri yaparken onda sorun olmasa da keçiboynuzu yapalım dedik ama diğer topikleri okuyunca canım sıkıldı...sizce ben inciri yaparken en azından kürüm bitene kadar ona da keçiboynuzunu yapsam mı?
benim tam tersi kuruluğuma çok iyi geldi canım sen ilaç kullanıyor musun? içtiğin ilaçlar yapabilir belki. yasmin bana yapmıştı mesela kuruluk.
Kızzlaaarrr bugün kırmızılarım geldiii (
ben yapıyorum valla..soğan kürü yaparken de yapıyordum incir kürü yapıyorum şuan yine yapıyorum eşime keçiboynuzu kürü.bi sorun yok ama hareketlilikleri artsın diye yapıyorum.
hayırlısı olsun canım....inşallah şu kırmızılar önümüzdeki ay giderde 9 ay uğramaz hiçbirimize...
amiiinnn ... artık çok yoruldum her ay aynı hüsranı yaşamak çok zor çoooooookkkk, isyan etmiyorum ama çok yoruldum artık sanki hiç gücüm kalmadı. soğan küründende hevesim kaçtı offff yaaaaa
bazı arkadaşlar öğle fln deyince ben de sabah içilmiyor diye içmedim.sabah içiiliyorsa sabah içeyim o zmn....
ben bir ay içiridm canım canım eşime... ama kırmızılarım geldi tabi...
mayısta doktor yolcusuyuz bakalım,inş bir sorunumuz yoktur...
inş. keçiboynuzu ve soğanın faydasını bu ay görürüz...
kızlar ben yenı uyeyım ve bu konu baslıgında sıze ıhtıyacım var... dokyorum gecen hafta polıkıstık over gorunumum oldugunu soyledı. ben de bunun uzerıne netten aratırdım ve sogan suyu ıcmeye basladım. bunu denemıs olup hamıle kalanlardn yorum almak ıztıyorum gercekten ıse yaradımı yada neler yapmalıyım tesekkurler
Hangi küre başlayacaksınız? Eğer soğan kürü ise zaten adett bitiminden 7 gün sonra başlamanız gerek