Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar ben bu gün ovulasyon testi alıcam faydası olurmu acaba gerçekten yumurtladığını gösteriyomu
merhaba. ovulasyon testini hiç kullamadım ama gebelik testi nekadar güvenilirse oda okadar güvenilir dir diye düşünüyorum.
günaydın kızlar....
ya ben dün küre başlıyrum demiştim ya...başlayamadım bi türlü yaws....Dün kayınvalidemde kaldım,bugün de sanırım orada kalacağız,ani bir karar olunca....Bi de küre başlayacağımı söylemedim onlara...sürekli zaten bebek sorup duruyorlar,bunun için de beni sıkboğaz edip sormalarını istemediğim için onların yanında başlamak istemedim.Muhtemelen yarın başlarım ben..ve yarın adetin 12.günü olacak....
Arkadaslar dun aksam adet oldumm coook üzgünüm yine olmadi hayırlsı artık 2.sogan kürrü adete10gün kala bir haftami iciyoruz kanımn rengi sarı krmızı olmus buay adet rengide degisti ha bu arada adete bir hafta kala cook sarı akıntm vardı sogan suyu icimi temizledi herhalde.
kızlar kocişine keçiboynuzu yapan var mı...ya ben inciri yaparken onda sorun olmasa da keçiboynuzu yapalım dedik ama diğer topikleri okuyunca canım sıkıldı...sizce ben inciri yaparken en azından kürüm bitene kadar ona da keçiboynuzunu yapsam mı?
Kızzlaaarrr bugün kırmızılarım geldiii (
bende hiç kullanmadım ama vu vücut ısısını ölçen şeymi acaba
amiiinnn ... artık çok yoruldum her ay aynı hüsranı yaşamak çok zor çoooooookkkk, isyan etmiyorum ama çok yoruldum artık sanki hiç gücüm kalmadı. soğan küründende hevesim kaçtı offff yaaaaa
soğan kürüne başlaycağım tatlım,bazıları erken başlayınca ben gecikmiş gibi hissediyorum kendimi,faydasını görmem diye korkuyorum.:18::18:
olabilir tabii. yumurtlama sorununmu varsenin?
valla canım bilmiyorum:)))ben sadece biraz bu ay garantici olmak istedim
bende yumurtlama problemi vardı adetimin 3, günü sabah akşam adetimin 12, gününe kadar aç karna çörek otu bal tarçın karışımı yedim.dr um da yumurtlama için ilaç vermişti ayın 9 unda gel demişti dün gittim yumurtlamışım sağda ve solda büyüklüğü 22 24 olan 4, 5 adet yumurtalar varmış. dün 5te çatlatma iğnesi oldum bugün 5te ilişki olacak hayırlısı artık. sitres yapmamak lazım. sorunun yumurtlama ise tavsiye ederim
Canım besmele çek başla, vesvese yapma, ne zaman başlarsa başla Rabbim şifasını verir. Sadece ilk küre adet bittikten sonra 7 gün geçince, diğerlerine de adete 10 gün kala başlasan daha etkin o kadar.
ayyyy canım benim sizlerin çocuğunun olmasını emin olun allahta şahittir daha çok istiyorum ben henüz 7 aylık evliyim 8 gidiyorum sorun varmı yokmu aslında bilmiyorum ama çörekotu karışımını bende yapıyorum zararı olurmu acaba
ayyyy canım benim sizlerin çocuğunun olmasını emin olun allahta şahittir daha çok istiyorum ben henüz 7 aylık evliyim 8 gidiyorum sorun varmı yokmu aslında bilmiyorum ama çörekotu karışımını bende yapıyorum zararı olurmu acaba
allah isteyen herkese versin inşallah.çörek otu bal tarçın çörek otunu kendin havanda ezmelisin adetinin 3, günü başla 12, günü bırak aç karnna yumurtlama sağlıyo tabi ben yanında yumurtlama ilacıda kullandım 12. gün ve sonraki günler kullanma
bal çörekotuna açıkçası ben güvenemedim,onun hakkında kist yapar diye de duymuştum,korktuğum için onu denemeyebilirm ben.soğan kürü ve incir kürüne başlaycağım.ama bi türlü başlayamadım...
canım eğer aç karnına günde 2 kere 1 er çay kaşığı yiyebilirsin o zaman kist yapmaz diye biliyorum
bal çörekotuna açıkçası ben güvenemedim,onun hakkında kist yapar diye de duymuştum,korktuğum için onu denemeyebilirm ben.soğan kürü ve incir kürüne başlaycağım.ama bi türlü başlayamadım...