Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben icemedim bu kürü ya 1-2 kez denedim midemi cok bulandirmisti....:2:
büyük geçmiş olsun...allah hayırlı gebelik ve doğum nasip etsin hepimize....
bnm aşırı derecede vajinal akıntım vardı.doktor fitil antibiyotik fln verdiği halde geçmemişti.soğan küründe 6. günüm ama hala bi nokta bile gelmedi normalde bile bn günde 3 çamaşr değiştiren biriydim.sökmesi gerekmiomuydu anlamadım
slm.........
kızlar benim kürün bitmesine 3 gün kaldı ama bugün ilişki sırasında vajinal kuruluk yaşadım ...ve ilişki gerçekleşemedi o derece yaniii... ( kusura bakmayın ) bu kuruluk kürden olabilir mi? akıntı falanda yok kaç gündür ...ne yapsam bırakayımmı? tamamlayayımmı ? offffffffffffffffff....nolur bu ay hepimiz hamile olalım ya nolur Allah'ım duy sesimizi gerçekten yoruldum ....aşırı derecede bebeği kafama takıyorum ve bu hiç iyi değil biliyorum ama biran olsun aklımdan çıkmıyor ........
eşim bugün nette gezinirken kampanya görmüş bebek beşiğinde indirim varmış baksana ne kadar ucuz dedi ...bende hemen gidip alalım hadi kalmaz dedim istem dışı ........valla kendi halime üzüldüm o an ....Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın hepimizin
slm.........
kızlar benim kürün bitmesine 3 gün kaldı ama bugün ilişki sırasında vajinal kuruluk yaşadım ...ve ilişki gerçekleşemedi o derece yaniii... ( kusura bakmayın ) bu kuruluk kürden olabilir mi? akıntı falanda yok kaç gündür ...ne yapsam bırakayımmı? tamamlayayımmı ? offffffffffffffffff....nolur bu ay hepimiz hamile olalım ya nolur Allah'ım duy sesimizi gerçekten yoruldum ....aşırı derecede bebeği kafama takıyorum ve bu hiç iyi değil biliyorum ama biran olsun aklımdan çıkmıyor ........
eşim bugün nette gezinirken kampanya görmüş bebek beşiğinde indirim varmış baksana ne kadar ucuz dedi ...bende hemen gidip alalım hadi kalmaz dedim istem dışı ........valla kendi halime üzüldüm o an ....Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın hepimizin
bnm aşırı derecede vajinal akıntım vardı.doktor fitil antibiyotik fln verdiği halde geçmemişti.soğan küründe 6. günüm ama hala bi nokta bile gelmedi normalde bile bn günde 3 çamaşr değiştiren biriydim.sökmesi gerekmiomuydu anlamadım
slm arkadaşlar benim soğan küründe 9 günüm 3 gündürde regleydim fakat dün geceden beri kırmızılar yok oldu normalde 6 gün olurdum neden olmuş olabilir
benim tam tersi kuruluğuma çok iyi geldi canım sen ilaç kullanıyor musun? içtiğin ilaçlar yapabilir belki. yasmin bana yapmıştı mesela kuruluk.
Canım hamilesin de üstüne görmüş olmayasın???
kızlar ben şimdi çalıştığım için akşam 7'de evde oluyorum.kürü akşam eve gidince yapıp içeceğim,sonra da 11'de içerim..Faydaası olur mu sizce..???:18::18:
canım hamile değildim regle olduğumda test yaptırmıştım kanda ama sperm 72 saat yaşıyorya acaba gebelik falanmı oluştu bilemedimki
Canım çalışan hanımlara saraçoğlu diyor ki, bir sabah için bir de gece yatarken için. Sonuçta sen de öyle yapacaksın, neden şifa olmasın, tabiki olur
bazı arkadaşlar öğle fln deyince ben de sabah içilmiyor diye içmedim.sabah içiiliyorsa sabah içeyim o zmn....
Canım bilemedim ki, regl olduysan yumurtlama zamanın çoktan geçmiş demek, hamile olman mümkün olmaz ki. Regl bazen stresten de böyle az ya da fazla olur. Sen olmadı bir kadın doğumcuya görün.