Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben az önce adet oldum çok canım sıkıldışimdi ne yapacagım ben bayağıda ümitlenmiştim....incir kürüne ne zaman başlamalıyım şimdi...uffff eşimde üzülecek.
canım ya.çok üzüldüm.ama sıkma canını. Allah en doğru zamanı biliyor. bize de beklemek düşüyor. biz elimizden geleni yapıyoruz zaten. gerisi O'na kalmış. incir kürüne 2.gün başlanıyor diye biliyorum. ben da adet olursam 2. gün çörek otu kürüne , 7. gün de soğan kürüne başlıcam. beraber yapcam ben ikisini. İnş. bundan sonraki ay bebişin gelir samatcım.
canım ya.çok üzüldüm.ama sıkma canını. Allah en doğru zamanı biliyor. bize de beklemek düşüyor. biz elimizden geleni yapıyoruz zaten. gerisi O'na kalmış. incir kürüne 2.gün başlanıyor diye biliyorum. ben da adet olursam 2. gün çörek otu kürüne , 7. gün de soğan kürüne başlıcam. beraber yapcam ben ikisini. İnş. bundan sonraki ay bebişin gelir samatcım.
herşeyin hayırlısı ama yaş 30 oldu canım.yarın incir kürüne başlamalıyım o zaman ...gecikincede bayagı ümitlenmiştim.inşallah sen olmazsın da senin mutlulugunu paylaşırız.bu ay gidermiyim bilmiyorum ama mayısta yeniden tedaviye başlayacagım doktor aşılama yapacak eminim.
çok sevindim!!!!! sağlıkla al kucağına inşallah ....Rabbim inşallah bizlerede nasip eder bizimde soğan cücüğümüz gelir
ben de hamile değilim büyük ihtimalle canım.çünkü ne bileyim,hamilelik belirtileri yok.herzamanki gibi geç adet görcem bu ay da. ben de adet olunca radyotomda hsg çektirmeyi düşünüyrum. çünkü aşılamayı hsg çektirmeden yaptırmıştım.tutmadı. belki de tıkanıklık vardır. Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin inş.
canım herşeyin hayırlısı ben hsg yi geçen sene çektirmiştim sonrada laparoskopi olmuştum.umarım film işe yarar sende birçok arkadaşım filmden hemen sonra gebe kaldı ben hala deniyorum
Canım yerleşme kanaması olmasın, bazı gebeliklerde oluyormuş, hadi bakalım hayırlısı???[/QUOT
canım yerleşme kanaması toz pembe olabilirmi dersin hadi bakalım inşallah senin dediğin gibi olur . bu işin kötü tarafı her ay adetimize yakın en ufakcık birşeyi bile acaba hamilemiyimdir diye düşünüp umutlanmak ve tabi sonrasının hüsran olması çok üzücü oluyor ve her ay bu böyle. Bazen bu eften püften şeyleri belirti zannediyorum seviniyorumda sonra bakıp kendime gülüyorum bazende bu halıme acıyorum offff ya yine duygusala bağladımmm (
kızlar ben az önce adet oldum çok canım sıkıldışimdi ne yapacagım ben bayağıda ümitlenmiştim....incir kürüne ne zaman başlamalıyım şimdi...uffff eşimde üzülecek.
canım yerleşme kanaması toz pembe olabilirmi dersin hadi bakalım inşallah senin dediğin gibi olur . bu işin kötü tarafı her ay adetimize yakın en ufakcık birşeyi bile acaba hamilemiyimdir diye düşünüp umutlanmak ve tabi sonrasının hüsran olması çok üzücü oluyor ve her ay bu böyle. Bazen bu eften püften şeyleri belirti zannediyorum seviniyorumda sonra bakıp kendime gülüyorum bazende bu halıme acıyorum offff ya yine duygusala bağladımmm (
Sana kesinlikle katılıyorum Pegasum, böyle herşeye ümitlenmek iç acıtıcı, her ay ümitlenmek de. Bu ay benim 15. ayım ve bu reglimde de yine ağlayacağım, kesin. Ama inşallah bu sefer reglim olmaz da mutluluktan ağlarım, hepimizin gözyaşları diner, hepimiz emeklerimizin ve sabrımızın mükafatını en kısa zamanda Rabbim'den alır; meleklerimizi kucamıza alırız.
Önlem olsun diye söyledim, kanaman çok az ve devam etmedi ise yerleşme kanaması olabilir.
caaaannııııımmm bu duygular çok acıtıyor gerçekten 8 yıldır evliyim ve 3-4 yıl korunduk sonra kalan dört yılın her ayında yaşadım bu hüsranı ama artık eskisinden daha çok acıtıyor çünkü zaman biz kadınların aleyhine işliyor. amaaann bozmıycam moralimi herşeyin hıyırlısı. ayrıca senin dediğin gibi 2 gün az az geldi akıntım ama şimdi hiçbirşey yok
caaaannııııımmm bu duygular çok acıtıyor gerçekten 8 yıldır evliyim ve 3-4 yıl korunduk sonra kalan dört yılın her ayında yaşadım bu hüsranı ama artık eskisinden daha çok acıtıyor çünkü zaman biz kadınların aleyhine işliyor. amaaann bozmıycam moralimi herşeyin hıyırlısı. ayrıca senin dediğin gibi 2 gün az az geldi akıntım ama şimdi hiçbirşey yok
Daha önce böyle bir durum olmuş muydu peki? Çünkü benim hep başladı mı sürer, eğer seninki de öyleyse çok değişik bir durum, mutlaka test yaptır derim...
Arkadaşlar moralim bozuldu ya, biraz motivasyon istiyorum, var mı???