Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Cani gonulden tebrik ediyorum senii Rabbim hayirlisyila kucagina almayida nasib etsin insallah🤗
Canım çook teşekkür ederim aminn inşallah sağlıklıcakla olur 😇😘 Senin yazınıda okudum canım hiç umudunu kaybetme emin ol ki şu soğan suyunu dene eminim sende şifasını göreceksin inanarak iç canım şifa olsun diyerek inan ki rabbim sanki aracı olarak onu göndermiş inşallah bende ki etkiyi sende de hepinizde de gösterir rabbim kucaklarınızı doldurur 🙏

Kızlar bide söylemeyi unutmuşum ben arada bir haftada 1 gibi bi süre yani meryem suresi okudum bide Allahümme ya evvelü bu duayı günde 100 defa hergün okumaya çalıştım rabbim çocuk isteyenler için okunması gereken bu duayıda yazmış KURAN da var isterseniz bi araştırın eminim ki bu dualarında etkisi büyüktür rabbim geri çevirmiyor hiç bir şekilde okuyun lütfen 🙏

Kızlar bide söylemeyi unutmuşum ben arada bir haftada 1 gibi bi süre yani meryem suresi okudum bide Allahümme ya evvelü bu duayı günde 100 defa hergün okumaya çalıştım rabbim çocuk isteyenler için okunması gereken bu duayıda yazmış KURAN da var isterseniz bi araştırın eminim ki bu dualarında etkisi büyüktür rabbim geri çevirmiyor hiç bir şekilde okuyun lütfen 🙏
elbette kuzum rabbim hiç bi duayı boş çevirmez elbette onların etkisi olmuştur🤲

Canımm benimmm çok teşekkür ederim sana:KK74: Ediyorum kuzum bol bol dua ediyorum tutunsun bebişim diye 😊🥰 İnşallah yaşadığın bu sevincin kat ve katını kendin için yaşarsın bu ay canım benim isteyen herkes yaşasın tez vakitte rabbim çok büyük ben şimdiye kadar ilaçsız adet olduğumu pek bilmem 5 6 ay olmadığım oldu soğan suyu şifa oldu rabbimin şifası çok şükür 🙏
rica ederim canım ne demek gerçekten kendime ne kadar istediysem o kadar istedim inşallah hepimize bir gün nasip olur

Teşekkür ederim canımm benimm bende çok sevindim inan ki 😘😘😘🥰 Evet demiştin İçine doğmuş kuzucum rabbim sizede yaşatsın bu mutluluğu tez vakitte dualarım sizinle 🙏
Amin kuzum benim 🙏🙏 şimdii üzülmüyorum adetim bugun biter ve çalışmalara başlıcam 10gün kala adete soğan süyunu içicem :)

Eklentiler

• 20200622_115347.jpg
    20200622_115347.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 40
canımmm selamm, hislerin kuvvetli galiba konuşurken sen öyle dediğinde çok inandırıcı olmuştu benim için, çok merak ettim benim için ne düşünüyosun :) :)
Tabiki bebeğim içime his doğmuştu yüzyüze gelmiyoruz bilmiyoruz ama his işte 🙈🥰 bi kendime hissedemiyorum :KK43: neyse kuzum adetin ne zamandı bide 10 günlük içiyodun dimi soğan kürünü adete 10 gün kala olanı

Sende erken gebelik testi yapsan çıkar canım bence yapsanaa
yok canım ya benim pek keyfim yok o konuda olduğu olmadığı konusunda ümitsizliğe kapıldım, yarın zaten olmam gerekiyor normalde ve adet belirtilerim var gibi bel ağrım var göğüs hassasiyetim var karnımda karıncalanma falan var o yüzden arrık negatif göreceğim bir tahlil yapmak istemiyorum :KK43:

Tabiki bebeğim içime his doğmuştu yüzyüze gelmiyoruz bilmiyoruz ama his işte 🙈🥰 bi kendime hissedemiyorum :KK43: neyse kuzum adetin ne zamandı bide 10 günlük içiyodun dimi soğan kürünü adete 10 gün kala olanı
aynen canım 10 günlük olanı içiyorum bugün son gün yarın olmam gerekiyor normalde, inşallah sana da doğru hissedebilen birileri çıkar karşına inşallah çok içtenlikle dua ediyorum sana

Amin kuzum benim 🙏🙏 şimdii üzülmüyorum adetim bugun biter ve çalışmalara başlıcam 10gün kala adete soğan süyunu içicem :)
Tabi canım benim üzülmeye değmez zaten inan üzülmeyip takmayınca daha iyi oluyor olsun sende diğer aya gebe kalırsın en kötü benden 1 ay sonra doğurursunnn 😚🥰 :KK68: :KK5: Rabbimin izniylee:nazar:

test yaptim hala sokunu atlatamiyorum
Yaaa canımmmm nasıl sevindiiimmm bu soğan suyunu yarım bırakanlar olarak bide ehehheh Ayyy 🥰🥰🥰 rabbimmm sağlıcakla tutundursun senin bebişinide inşallahhh 😘 Değerlerimiz aymı sanırımmm benimde hafif silikti ya benimde bugün 3 gün geçmiş oluyorr 😇🥰

yok canım ya benim pek keyfim yok o konuda olduğu olmadığı konusunda ümitsizliğe kapıldım, yarın zaten olmam gerekiyor normalde ve adet belirtilerim var gibi bel ağrım var göğüs hassasiyetim var karnımda karıncalanma falan var o yüzden arrık negatif göreceğim bir tahlil yapmak istemiyorum :KK43:
Hiç belli olmaz canım orası ama doğru bekle erken öğrenincede böyle benim gibi stres yapıyor insan tutuncak mı diye

X