- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 333
- 29
Sende erken gebelik testi yapsan çıkar canım bence yapsanaarica ederim canım ne demek gerçekten kendime ne kadar istediysem o kadar istedim inşallah hepimize bir gün nasip olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende erken gebelik testi yapsan çıkar canım bence yapsanaarica ederim canım ne demek gerçekten kendime ne kadar istediysem o kadar istedim inşallah hepimize bir gün nasip olur
Öyle düşünme kuzum hamiöesin bence bugun 3 gün gecikmiş oldn test yap yarın bence kuzumyaaaben hala olmadim dun uzun yoldan geldim ondandir diye dusunuyorum hamile oldugumu sanmiyorum hatta ihtimal vermiyorum cunku sehir disina gittigimiz icin duzenli iliskimde olmadi
Amin kuzum benimTeşekkür ederim canımm benimm bende çok sevindim inan kiEvet demiştin İçine doğmuş kuzucum rabbim sizede yaşatsın bu mutluluğu tez vakitte dualarım sizinle
![]()
test yaptim hala sokunu atlatamiyorumÖyle düşünme kuzum hamiöesin bence bugun 3 gün gecikmiş oldn test yap yarın bence kuzum![]()
Tabiki bebeğim içime his doğmuştu yüzyüze gelmiyoruz bilmiyoruz ama his iştecanımmm selamm, hislerin kuvvetli galiba konuşurken sen öyle dediğinde çok inandırıcı olmuştu benim için, çok merak ettim benim için ne düşünüyosun :) :)
yok canım ya benim pek keyfim yok o konuda olduğu olmadığı konusunda ümitsizliğe kapıldım, yarın zaten olmam gerekiyor normalde ve adet belirtilerim var gibi bel ağrım var göğüs hassasiyetim var karnımda karıncalanma falan var o yüzden arrık negatif göreceğim bir tahlil yapmak istemiyorumSende erken gebelik testi yapsan çıkar canım bence yapsanaa
Ben ne dedimmmm sana kuzummmm oldu bakkk hamilesinnnntest yaptim hala sokunu atlatamiyorum
aynen canım 10 günlük olanı içiyorum bugün son gün yarın olmam gerekiyor normalde, inşallah sana da doğru hissedebilen birileri çıkar karşına inşallah çok içtenlikle dua ediyorum sanaTabiki bebeğim içime his doğmuştu yüzyüze gelmiyoruz bilmiyoruz ama his iştebi kendime hissedemiyorum
neyse kuzum adetin ne zamandı bide 10 günlük içiyodun dimi soğan kürünü adete 10 gün kala olanı
ayyyyy canımmmm çok sevindim böyle birer gün arayla 2 gebelik çok ama çok sevindim çokkkk tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah çokkkkk sevindim gerçekten :)test yaptim hala sokunu atlatamiyorum
Tabi canım benim üzülmeye değmez zaten inan üzülmeyip takmayınca daha iyi oluyor olsun sende diğer aya gebe kalırsın en kötü benden 1 ay sonra doğurursunnnAmin kuzum benimşimdii üzülmüyorum adetim bugun biter ve çalışmalara başlıcam 10gün kala adete soğan süyunu içicem :)
Yaaa canımmmm nasıl sevindiiimmm bu soğan suyunu yarım bırakanlar olarak bide ehehheh Ayyytest yaptim hala sokunu atlatamiyorum
Hiç belli olmaz canım orası ama doğru bekle erken öğrenincede böyle benim gibi stres yapıyor insan tutuncak mı diyeyok canım ya benim pek keyfim yok o konuda olduğu olmadığı konusunda ümitsizliğe kapıldım, yarın zaten olmam gerekiyor normalde ve adet belirtilerim var gibi bel ağrım var göğüs hassasiyetim var karnımda karıncalanma falan var o yüzden arrık negatif göreceğim bir tahlil yapmak istemiyorum![]()
tutunur inşallah canım olmyanlar olarak ne hissettiğini anlıyorum inşallah hiçbir şey olmadan sağlıkla alacaksın kucağına bebeğiniHiç belli olmaz canım orası ama doğru bekle erken öğrenincede böyle benim gibi stres yapıyor insan tutuncak mı diye
biz de yarım bırakmalıydık acaba ne dersiniz :)Yaaa canımmmm nasıl sevindiiimmm bu soğan suyunu yarım bırakanlar olarak bide ehehheh Ayyyrabbimmm sağlıcakla tutundursun senin bebişinide inşallahhh
Değerlerimiz aymı sanırımmm benimde hafif silikti ya benimde bugün 3 gün geçmiş oluyorr
![]()
benim 2 gun gectii ayy cok saskinim yaaa cok tesekkur ederimmmYaaa canımmmm nasıl sevindiiimmm bu soğan suyunu yarım bırakanlar olarak bide ehehheh Ayyyrabbimmm sağlıcakla tutundursun senin bebişinide inşallahhh
Değerlerimiz aymı sanırımmm benimde hafif silikti ya benimde bugün 3 gün geçmiş oluyorr
![]()
cok tesekkur ederimm Allahim olmayan herkrse nasip etsin bu mutlulugu yarin sabah tahlile gidecem insallah dogrudurrayyyyy canımmmm çok sevindim böyle birer gün arayla 2 gebelik çok ama çok sevindim çokkkk tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah çokkkkk sevindim gerçekten :)
İnşallah canım korkum ondan evet hepinize dua edicem şimdi haha yok yok 15 gün devam siz ama şifalı ki 10 gün bile etki etmiş demektutunur inşallah canım olmyanlar olarak ne hissettiğini anlıyorum inşallah hiçbir şey olmadan sağlıkla alacaksın kucağına bebeğini
sagol canim benimm bak ben sogan suyunu gecen ay yaptigimda 9 gun yapmistim bu ayda 10 gun yaptim ondan sonra oldu sakin umidini kaybetme ve kendi haline birak. inan bu ay hic ihtimal vermedim cunku tam yumurtlama zamani sehir disina ciktik ondan sonra iliski olmadi bu ay olmicak dedim dusunmedim aklima bile gelmedi hic ummadigim bi zamanda olduuBen ne dedimmmm sana kuzummmm oldu bakkk hamilesinnnnçok mutlu oldum gerçekten çokkk
allah analı-babalı büyütsün bitanem
![]()
Haber edersin canım ben çarşambaya kadar beklicem geçen ki gibi kimyasal diye ödüm kopuyor en azından sen umut olursun değerin çok güzel çıkar inşallahcok tesekkur ederimm Allahim olmayan herkrse nasip etsin bu mutlulugu yarin sabah tahlile gidecem insallah dogrudurr
Ağrın var mı seninde canım düne göre daha azaldı bugün ama ara ara böyle sancı oluyor bendebenim 2 gun gectii ayy cok saskinim yaaa cok tesekkur ederimmm![]()