Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba kızlar sogan kūrunun 11.günümdeyim. Adete de az kaldı merakla beklemedeyim ve çok umutluyum.

Benim de 3cmlik çikolata kistim var. Soğan kürümün 9.günü bugün. Kistim en son 2.60a inmişti. 11 aydır gebe kalamıyorum. Bu ay soğan kürüne başladım. İnşallah olur bu ay.

Yumurta takibim yapıldı. Cuma 21 cmdi. Cmrtesi pazarı değerlendirin dedi doktorum. Pazartesi gittiğimde rahim kalınlığımın iyi olduğunu söyledi. Cuma daha az kalındı pazartesi daha kalınlaşmış.

Hayırlısı ile güzel haber alırsınız inşallah bende merakla bekliyorum sonucunuzu

Ayy canim teşekkür ederim. Yalnız bende olmazsa gebelik umutsuzluğa kapılmayın çünkü biz 4 yıllık evliyiz. 6 ay korunduk sadece.Bu süreç içinde ne bir dış gebelik ne bir düşük malesef hiç biri gerceklesmedi.himm bide yaşım 35. İnşallah olur ve umut olurum.

Değişiklik var mı vücudunda belirti var mı
Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Regl öncesi yaşadığım kasık ağrısı var cnm, onu da hamileliğe yoramıyorum doğrudan. Erken Doğum sonrası ikinci regl tarihim daha bu kadar erkenden olur mı bilmiyorum, deniyorum sadece işte. Umut fakirin ekmeği :)

Regl öncesi yaşadığım kasık ağrısı var cnm, onu da hamileliğe yoramıyorum doğrudan. Erken Doğum sonrası ikinci regl tarihim daha bu kadar erkenden olur mı bilmiyorum, deniyorum sadece işte. Umut fakirin ekmeği :)

Erken doğum derken ? Anlamadım ama seni üzen bir durumsa. Anlatmayabilirsin.
Bu arada hiç belli olmaz Rabbim ok derse olur. Ve öylede oldu.:KK49:

Erken doğum derken ? Anlamadım ama seni üzen bir durumsa. Anlatmayabilirsin.
Bu arada hiç belli olmaz Rabbim ok derse olur. Ve öylede oldu.:KK49:

Temmuz sonunda 5 aylık erken Doğumla bebeğimi kaybettim :KK43: tekrardan hamile olmaya çalışıyorum cnm.

Yaradan Ne derse o...

Canım daha çok yeni bir sıkıntı yaşamışsın. Öncelikle çok gecmis olsun.Üzülme zaten sağlıksız bebek tutunamiyormus. Ama önümüzdeki ay kesinlikle hamile kalırsın. :KK200: Rabbim ol der olur. Ve öylede oldu :dua:
İnşallaj canım ❤️ İlk deneme başarısız oldu işte...

Kızlar birşey dicem. Soğan kürü kullanip hamile kalanları bir sıralasak nasil olur ? Toplam kaç kişi kalmış açaba ?:-)

X