- 3 Mart 2018
- 218
- 50
- 13
- 30
Ekle cnm ne zamana kadarlisteye ekleyeyim mi canım sıra ile okuyoruz
bir iki güne okuyabilir misin? 5 taneyiEkle cnm ne zamana kadar
Ben kuran okumayı bilmiyorum ama türkçe mealinden okurum kabul edersenizhamile kalmak için sıra ile 41 meryem suresi okuyoruz katılmak ister misiniz? 2 3 gün içinde okuyup bitiriyoruz
Okurum cnm mrk etme.yeter kü hayırlısı ile gelsin bebişlerbir iki güne okuyabilir misin? 5 taneyi
O zaman akintinn normal canim ilkkez yasadigin için endişelenmen cok dogal inşallah herşey yolundadir allahın izniyle.eger gidersen yaz bizedeYok canım pütürlü değil kokusuda yok rengi değişiyor arada. Kan ilacı dün verdi sağlık Ocağı ishal olmuşum akıntımda var. İlk ya hep bi korku birşey oluyor
maalesef Türkçe mealinden okumak mananın bozulmasına sebebiyet veriyor Rabbim tez zamanda Arapça öğrenmek nasip etsin..Ben kuran okumayı bilmiyorum ama türkçe mealinden okurum kabul ederseniz
listeye ekledim gördün değil mi?Okurum cnm mrk etme.yeter kü hayırlısı ile gelsin bebişler
Tamam canım yazarım kan ilacı kullandım ishal oldum kalb atışı duyulur mu şimdi gitsem bilememO zaman akintinn normal canim ilkkez yasadigin için endişelenmen cok dogal inşallah herşey yolundadir allahın izniyle.eger gidersen yaz bizede
Tamam canım yazarım kan ilacı kullandım ishal oldum kalb atışı duyulur ben 7 haftalıkken duymuştum canım ama şuan ki uğrasınlar daha gelişmiş duyulabilir.ishal olduysan mutlaka bol su iç canım vücut su kaybeder. Bebis susuz kalmasin
Gördm cnm.bu listedeki kişiler içün okunacak dimi her defasında.peki kaç günde bi dönecek liste.o belli milisteye ekledim gördün değil mi?
Ola bilir gec dollene bilir gec cika bilir kuzum.sen hamileliginizi ne zaman ogrendiniz adli bolum var orayo oku 10gun sonra ogrenen bile var her kes batdan once ogrenecek diye kural yok
İnşallah hamile çıkarım kızlar. Adete son 3 gün. Bugünü de bitti sayarsak son 2 günBence hamile olabilirsin.evde gebelik testleri adet geçmeden güvenilir sonuç vermiyor.beta hcg seviyesi düşük oluyor ve ölcemiyor bence adet gününün gecmesini bekle.ben kızıma hamileyken kasik ağrısından hergun ilaç almistim adet olcam onun ağrısı sanmistim meğer hamileymisim
Canım bence de akıntı normal. Ama akıntıyla beraber kasığında çok ağrı olursa sıkıntı olabilir biraz. Yarın git bi görüş bakalım doktorunla. Ne dicekYa işte akıntımı çok takıyorum yarın kontrolüm var gitsem mi kocamımı beklesem bilemedim yarın kalb atışını duymaya gitsem mi
Dualarım seninle hayırlı haberlerini bekliyorum canimİnşallah hamile çıkarım kızlar. Adete son 3 gün. Bugünü de bitti sayarsak son 2 gün
Evet canim, bir kisininki max 3 günde bitiyorG
Gördm cnm.bu listedeki kişiler içün okunacak dimi her defasında.peki kaç günde bi dönecek liste.o belli mi
Allah razı olsun canım benim. İçimi ferahlattın dua deyince :) İnşallah senin için de hayırlısı olurDualarım seninle hayırlı haberlerini bekliyorum canim
Haftaya gitmeliyim kalb atışı içinCanım bence de akıntı normal. Ama akıntıyla beraber kasığında çok ağrı olursa sıkıntı olabilir biraz. Yarın git bi görüş bakalım doktorunla. Ne dicek
İnşallah canım ya. Kan ilacı herkese iyi gelmiyo. Benim kızıma da yan etki yapıyo veremiyorum. Neyseki bebiş iyi. Kalbini de duyarsak tamam inşallah. Gönlünü ferah tut iyi düşün :)Gittim doktora baktı canım kan ilacı yan etki etmiş 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Bebiş iyi şükür
Cnm ben şey diye biliyorum yanlış sa düzeltim ilişkiden 15gun sonra kanda belirtisi olurmuş eğer gebelik oluşmuşsa diye bılıyımDo
Doktor 12sinde yumurtan çatlamış demişti. 24nisandaki teste çıkmaz mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?