Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Yok canım pütürlü değil kokusuda yok rengi değişiyor arada. Kan ilacı dün verdi sağlık Ocağı ishal olmuşum akıntımda var. İlk ya hep bi korku birşey oluyor
O zaman akintinn normal canim ilkkez yasadigin için endişelenmen cok dogal inşallah herşey yolundadir allahın izniyle.eger gidersen yaz bizede

O zaman akintinn normal canim ilkkez yasadigin için endişelenmen cok dogal inşallah herşey yolundadir allahın izniyle.eger gidersen yaz bizede
Tamam canım yazarım kan ilacı kullandım ishal oldum kalb atışı duyulur mu şimdi gitsem bilemem

Ola bilir gec dollene bilir gec cika bilir kuzum.sen hamileliginizi ne zaman ogrendiniz adli bolum var orayo oku 10gun sonra ogrenen bile var her kes batdan once ogrenecek diye kural yok

İnşallah hamile çıkarım kızlar. Adete son 3 gün. Bugünü de bitti sayarsak son 2 gün

Ya işte akıntımı çok takıyorum yarın kontrolüm var gitsem mi kocamımı beklesem bilemedim yarın kalb atışını duymaya gitsem mi
Canım bence de akıntı normal. Ama akıntıyla beraber kasığında çok ağrı olursa sıkıntı olabilir biraz. Yarın git bi görüş bakalım doktorunla. Ne dicek

Gittim doktora baktı canım kan ilacı yan etki etmiş 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Bebiş iyi şükür

Gittim doktora baktı canım kan ilacı yan etki etmiş 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Bebiş iyi şükür
İnşallah canım ya. Kan ilacı herkese iyi gelmiyo. Benim kızıma da yan etki yapıyo veremiyorum. Neyseki bebiş iyi. Kalbini de duyarsak tamam inşallah. Gönlünü ferah tut iyi düşün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…