Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı cumalar canım. Benim bugün karın ağrım yok. Adet günüm yarın. Test yapsam mı beklesem mi onu düşünüyorum. Senden naber nasıl oldunKızlar Hayırlı Cumalar dua edelim birbirimize.. Durumlar nasıl
Mide ağrısı çekiyorum işte idare etmeye çalışıyorum.. bugün sağ kasığım çok ağırıyor bu hafta biraz ağrılı geçecekmişHayırlı cumalar canım. Benim bugün karın ağrım yok. Adet günüm yarın. Test yapsam mı beklesem mi onu düşünüyorum. Senden naber nasıl oldun
3.aydan sonra rahatlarsın kuzumMide ağrısı çekiyorum işte idare etmeye çalışıyorum.. bugün sağ kasığım çok ağırıyor bu hafta biraz ağrılı geçecekmiş
İnşaAllah canım ya ee sende durumlar nasıl adetin geçtimi3.aydan sonra rahatlarsın kuzum
Adetim yarın. Test aldım idrarımı tutup yapıcm yarını bekleyemiycem. Varsa çıkar zaten. Haber veririm sanaİnşaAllah canım ya ee sende durumlar nasıl adetin geçtimi
N’aptın yaptın mıAdetim yarın. Test aldım idrarımı tutup yapıcm yarını bekleyemiycem. Varsa çıkar zaten. Haber veririm sana
Bişey yok negatif çıktıN’aptın yaptın mı
Geçsin öyle yap benceBişey yok negatif çıktı![]()
Olsaydı silik de olsa çıkardı amaGeçsin öyle yap bence
Bilmiyorum ki ben idrar testine hiç güvenmiyorumOlsaydı silik de olsa çıkardı ama
Bilmiyorum ki ben idrar testine hiç güvenmiyorum
Olabilir canım bekle bakalım. Ben dün yaptım negatifti. Bugün adet günüm gelen giden yok halaKızlar ya rüyamda hamıleydım 7aylık falan ken doğum yaptımı gördüm doktara cinsiyet ne diye sordumda erkek dedi öyle uyandım ya. Yarın adet olmam gerek bı belirti yok acaba diyorum acaba hamile olabilir mıyım ki ya
Yaniliyorsun canım.negatif çıksa bile eğer adet olmazsanız 2 günde 1 testi yenile.idrar testlerinin üzerind e de böyle yazar.bence hamile olabilirsinOlsaydı idrarda çıkardı canım. Bu ay da boşa gitti
Ne kadar güzel bir rüya rabbim hayırlara vesile etsin.neden olmasınki belki yarın adet olmayacaksın güzel haberler alalım.insallahKızlar ya rüyamda hamıleydım 7aylık falan ken doğum yaptımı gördüm doktara cinsiyet ne diye sordumda erkek dedi öyle uyandım ya. Yarın adet olmam gerek bı belirti yok acaba diyorum acaba hamile olabilir mıyım ki ya
Ne kadar güzel bir rüya rabbim hayırlara vesile etsin.neden olmasınki belki yarın adet olmayacaksın güzel haberler alalım.insallah[/QUOTben Hamıle birinin karnını ellemıstım o hareketi hıssetmısdım rüyamda ınuda hissettim o kadar güzeldi ki rüya anlatamam canm
İnş hamılesındır. Hanı bazı bayanlar hamile olcanı yada cinsiyetini falan rüyasında görür ya bende oylemı olmuştur diye sevindim mutlu oldum yanıOlabilir canım bekle bakalım. Ben dün yaptım negatifti. Bugün adet günüm gelen giden yok hala