• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Hayırlı cumalar canım. Benim bugün karın ağrım yok. Adet günüm yarın. Test yapsam mı beklesem mi onu düşünüyorum. Senden naber nasıl oldun
Mide ağrısı çekiyorum işte idare etmeye çalışıyorum.. bugün sağ kasığım çok ağırıyor bu hafta biraz ağrılı geçecekmiş

Kızlar ya rüyamda hamıleydım 7aylık falan ken doğum yaptımı gördüm doktara cinsiyet ne diye sordumda erkek dedi öyle uyandım ya. Yarın adet olmam gerek bı belirti yok acaba diyorum acaba hamile olabilir mıyım ki ya

Kızlar ya rüyamda hamıleydım 7aylık falan ken doğum yaptımı gördüm doktara cinsiyet ne diye sordumda erkek dedi öyle uyandım ya. Yarın adet olmam gerek bı belirti yok acaba diyorum acaba hamile olabilir mıyım ki ya
Olabilir canım bekle bakalım. Ben dün yaptım negatifti. Bugün adet günüm gelen giden yok hala

Ne kadar güzel bir rüya rabbim hayırlara vesile etsin.neden olmasınki belki yarın adet olmayacaksın güzel haberler alalım.insallah

Ne kadar güzel bir rüya rabbim hayırlara vesile etsin.neden olmasınki belki yarın adet olmayacaksın güzel haberler alalım.insallah[/QUOTben Hamıle birinin karnını ellemıstım o hareketi hıssetmısdım rüyamda ınuda hissettim o kadar güzeldi ki rüya anlatamam canm

Back