- 26 Temmuz 2016
- 1.313
- 526
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız eğer öyleyse adet tarihime denk geliyo. Karnım hala ağrıyoBende adetıme 2gun var bugün kan testi verımde aksama kadar acaba olabılıtmı diye diye kendimi mutlu edim dedim sonradan baktım ilişkiden 12gun geçti varsa da çıkmaz diye yapmadım yoksa kendimi eccık mutlu edim dedım
Ama çok kötü oldum dün ishal olmuşum bide düşünün ben bilmiyordum bu kadar yan etki edeceğini. Dua edin herşey yolunda olsun Rabbim sizlere de tez elden evlad versinİnşallah canım ya. Kan ilacı herkese iyi gelmiyo. Benim kızıma da yan etki yapıyo veremiyorum. Neyseki bebiş iyi. Kalbini de duyarsak tamam inşallah. Gönlünü ferah tut iyi düşün :)
İnşallah canım. Bişey olmaz inşallah. Sanmıyorum bebişe dokunacağını. Sen stres yapma yeter :)Ama çok kötü oldum dün ishal olmuşum bide düşünün ben bilmiyordum bu kadar yan etki edeceğini. Dua edin herşey yolunda olsun Rabbim sizlere de tez elden evlad versin
İlk ya ondan yoksa bu kadar evham yapmazdım :)))İnşallah canım. Bişey olmaz inşallah. Sanmıyorum bebişe dokunacağını. Sen stres yapma yeter :)
Benimde kocam almazdı üzülme diye idrar testi bende hiç pozitif çıkmadıBen de temizliğe kalkıştım bugün. Karnım ağrıya devam. Eşime dedim bana test al. Almam üzülüyon sonra diyo :) halbuki daha iki gün önce test yapmıştım ama duramıyorum işte
Hayırlı cumalar canım. Benim bugün karın ağrım yok. Adet günüm yarın. Test yapsam mı beklesem mi onu düşünüyorum. Senden naber nasıl oldunKızlar Hayırlı Cumalar dua edelim birbirimize.. Durumlar nasıl
Mide ağrısı çekiyorum işte idare etmeye çalışıyorum.. bugün sağ kasığım çok ağırıyor bu hafta biraz ağrılı geçecekmişHayırlı cumalar canım. Benim bugün karın ağrım yok. Adet günüm yarın. Test yapsam mı beklesem mi onu düşünüyorum. Senden naber nasıl oldun
3.aydan sonra rahatlarsın kuzumMide ağrısı çekiyorum işte idare etmeye çalışıyorum.. bugün sağ kasığım çok ağırıyor bu hafta biraz ağrılı geçecekmiş
İnşaAllah canım ya ee sende durumlar nasıl adetin geçtimi3.aydan sonra rahatlarsın kuzum
Adetim yarın. Test aldım idrarımı tutup yapıcm yarını bekleyemiycem. Varsa çıkar zaten. Haber veririm sanaİnşaAllah canım ya ee sende durumlar nasıl adetin geçtimi
N’aptın yaptın mıAdetim yarın. Test aldım idrarımı tutup yapıcm yarını bekleyemiycem. Varsa çıkar zaten. Haber veririm sana
Bişey yok negatif çıktıN’aptın yaptın mı
Geçsin öyle yap benceBişey yok negatif çıktı
Olsaydı silik de olsa çıkardı amaGeçsin öyle yap bence
Bilmiyorum ki ben idrar testine hiç güvenmiyorumOlsaydı silik de olsa çıkardı ama
Bilmiyorum ki ben idrar testine hiç güvenmiyorum