• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bende adetıme 2gun var bugün kan testi verımde aksama kadar acaba olabılıtmı diye diye kendimi mutlu edim dedim sonradan baktım ilişkiden 12gun geçti varsa da çıkmaz diye yapmadım yoksa kendimi eccık mutlu edim dedım

Bende adetıme 2gun var bugün kan testi verımde aksama kadar acaba olabılıtmı diye diye kendimi mutlu edim dedim sonradan baktım ilişkiden 12gun geçti varsa da çıkmaz diye yapmadım yoksa kendimi eccık mutlu edim dedım
Kız eğer öyleyse adet tarihime denk geliyo. Karnım hala ağrıyo

İnşallah canım ya. Kan ilacı herkese iyi gelmiyo. Benim kızıma da yan etki yapıyo veremiyorum. Neyseki bebiş iyi. Kalbini de duyarsak tamam inşallah. Gönlünü ferah tut iyi düşün :)
Ama çok kötü oldum dün ishal olmuşum bide düşünün ben bilmiyordum bu kadar yan etki edeceğini. Dua edin herşey yolunda olsun Rabbim sizlere de tez elden evlad versin

Ama çok kötü oldum dün ishal olmuşum bide düşünün ben bilmiyordum bu kadar yan etki edeceğini. Dua edin herşey yolunda olsun Rabbim sizlere de tez elden evlad versin
İnşallah canım. Bişey olmaz inşallah. Sanmıyorum bebişe dokunacağını. Sen stres yapma yeter :)

Ben de temizliğe kalkıştım bugün. Karnım ağrıya devam. Eşime dedim bana test al. Almam üzülüyon sonra diyo :) halbuki daha iki gün önce test yapmıştım ama duramıyorum işte

Ben de temizliğe kalkıştım bugün. Karnım ağrıya devam. Eşime dedim bana test al. Almam üzülüyon sonra diyo :) halbuki daha iki gün önce test yapmıştım ama duramıyorum işte
Benimde kocam almazdı üzülme diye idrar testi bende hiç pozitif çıkmadı

Hayırlı cumalar canım. Benim bugün karın ağrım yok. Adet günüm yarın. Test yapsam mı beklesem mi onu düşünüyorum. Senden naber nasıl oldun
Mide ağrısı çekiyorum işte idare etmeye çalışıyorum.. bugün sağ kasığım çok ağırıyor bu hafta biraz ağrılı geçecekmiş

Back