- 26 Mart 2018
- 608
- 408
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım teste çıkmıyor ama ben senin yerinde olsam.pazartrsiye kadar beklerim eğer adet olmazsan pazartesi erkenden sağlık ocağına gidip kan ver derimBugün de test yaptım yok kızlar
Vardır elbet zamanı. Sıkma canınıHasta oldum kızlar ya niye hamile kalamıyorum ya çok canım sıkkın
Öyle teselli buluyorum annelik duygusunu yasamıcammı dıyede korkuyorumVardır elbet zamanı. Sıkma canını
Herşeyin bi zamanı var kuzum. Rabbim bilir herşeyi. Kendini ona teslim et. İsyana girmeÖyle teselli buluyorum annelik duygusunu yasamıcammı dıyede korkuyorum
Malesef cnm bu ay kimsede bişi yok.baklm bnde neler olacak bu ay.resmen adet gün gelsin diye bekliyorum.eşim de durup dururken sen zaten hamilesin ki dedi.nerden çıktıysa.Kızlar aramızda hamile kalan yk mu
Hala adet olmadım. Kızımı da sütten kestim. İkinci günü bitirdik şükür. Belki de hormonlardandır dicem de adet fünümde de tıpkı adet olmuşum gibi ağrım oldu hatta akşama adet olcm dedim umudu bile kestim ama ne ağrı kaldı ne adet geldi. Test yapmaya da korkuyorum artıkEvet canım teste çıkmıyor ama ben senin yerinde olsam.pazartrsiye kadar beklerim eğer adet olmazsan pazartesi erkenden sağlık ocağına gidip kan ver derim
Yok canım ya kan vermek istemiyorum. Bi hafta daha bekliycem. Adet olmazsam evde test yaparım. Varsa o zaman çıkar heralde@greengirls üzme canım kendini rabbimin elbet uygun gördüğü hayırlı bir vakit vardır
T Tipsylalapoo yarın resmi tatil canım kan veremezsin acil haricinde o zaan çarşambaya kadar bekle bi kan baktim derim
cikolatakistim bende henüz birşey yok adete 10 günüm var ne olacak bekliyorum senin durumların nasıl
@samsungelini neden esin oyl e düşünüyor adetin mi geçti yoksa geçtiyse bizlerede müjdeli haber ver canim netlesince
Yok cnm adet gecikmesi falan bişi yok.nerdeyse 15 günden fazla var adetime ama ne bilim.bi anda dedi sen zaten hamilesin ki@greengirls üzme canım kendini rabbimin elbet uygun gördüğü hayırlı bir vakit vardır
T Tipsylalapoo yarın resmi tatil canım kan veremezsin acil haricinde o zaan çarşambaya kadar bekle bi kan baktim derim
cikolatakistim bende henüz birşey yok adete 10 günüm var ne olacak bekliyorum senin durumların nasıl
@samsungelini neden esin oyl e düşünüyor adetin mi geçti yoksa geçtiyse bizlerede müjdeli haber ver canim netlesince
Bana da aynı şeyleri sölemişti doktor.ama başka doktora gidince öğrendim ki pco var.bence başka doktora git.hiç canını o doktorla sıkmaKızlar doktor değişimi yapacağı mı soylrmısdım. Bugün geldim adetin 3gunu doktor bısıy yok dedi ilaç tedavisi dedim gerek yok dedi. Yumurtlama takibi yapalım bu ay dedim düzenli âdet oluyom gerek yok dedi kan hıc almadılar hormonlara bakmadılar dedim gerek yok dedi sadece amh hormonunu istedi ona baktı. Hocam dedim gorumcemdede sıkıntı olmadı halde 3yıl kalmamış sonra doktor bıseyı olmadı halde ilaç yazmış kalmış bu ilaçları yazarmısınız dedim sana ihtiyaç yok dedi başladım ağlamaya sınırım bozuldu zıkım olasıca ozaman neye gerek var yaaa. Dellendım adetınde 3.günü madem aşılamaya karar verdim esımle bugunde aşılama tedavisine başlıyorum bu da olmazsa bırakıcam herşeyi
Bu degırtırdım 3. Oluyor ama ya bı tanesıdemı farketmez ki sınırım boşaldı bıan ya peki sen napıon şimdi tedavi falan verdılermıBana da aynı şeyleri sölemişti doktor.ama başka doktora gidince öğrendim ki pco var.bence başka doktora git.hiç canını o doktorla sıkma
O zmn niye sıkıyon ki canını tatlım.demk ki gerçekten bişi yok.ben şu an doktor bi ilaç verdi onu kullanıyorum.3 ay kullanmam gerek eğer bu 3 ay içerisinde olmazsa tedaviye başlıcaz dedi.klomenden bahsetti sanırımBu degırtırdım 3. Oluyor ama ya bı tanesıdemı farketmez ki sınırım boşaldı bıan ya peki sen napıon şimdi tedavi falan verdılermı
Ya olmuyor 1.5sene oldu olmadı yanı bı sıkıntı yolunda gitmeyen bısıy varkı olmuyor. Canım tedavi baslamadık umud yok bu zaman kadar olmadı bundan sonrası içinde ışık yok demekkı dıyeO zmn niye sıkıyon ki canını tatlım.demk ki gerçekten bişi yok.ben şu an doktor bi ilaç verdi onu kullanıyorum.3 ay kullanmam gerek eğer bu 3 ay içerisinde olmazsa tedaviye başlıcaz dedi.klomenden bahsetti sanırım