- 26 Temmuz 2016
- 1.313
- 526
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir canım bekle bakalım. Ben dün yaptım negatifti. Bugün adet günüm gelen giden yok halaKızlar ya rüyamda hamıleydım 7aylık falan ken doğum yaptımı gördüm doktara cinsiyet ne diye sordumda erkek dedi öyle uyandım ya. Yarın adet olmam gerek bı belirti yok acaba diyorum acaba hamile olabilir mıyım ki ya
Yaniliyorsun canım.negatif çıksa bile eğer adet olmazsanız 2 günde 1 testi yenile.idrar testlerinin üzerind e de böyle yazar.bence hamile olabilirsinOlsaydı idrarda çıkardı canım. Bu ay da boşa gitti
Ne kadar güzel bir rüya rabbim hayırlara vesile etsin.neden olmasınki belki yarın adet olmayacaksın güzel haberler alalım.insallahKızlar ya rüyamda hamıleydım 7aylık falan ken doğum yaptımı gördüm doktara cinsiyet ne diye sordumda erkek dedi öyle uyandım ya. Yarın adet olmam gerek bı belirti yok acaba diyorum acaba hamile olabilir mıyım ki ya
Ne kadar güzel bir rüya rabbim hayırlara vesile etsin.neden olmasınki belki yarın adet olmayacaksın güzel haberler alalım.insallah[/QUOTben Hamıle birinin karnını ellemıstım o hareketi hıssetmısdım rüyamda ınuda hissettim o kadar güzeldi ki rüya anlatamam canm
İnş hamılesındır. Hanı bazı bayanlar hamile olcanı yada cinsiyetini falan rüyasında görür ya bende oylemı olmuştur diye sevindim mutlu oldum yanıOlabilir canım bekle bakalım. Ben dün yaptım negatifti. Bugün adet günüm gelen giden yok hala
Evet canım teste çıkmıyor ama ben senin yerinde olsam.pazartrsiye kadar beklerim eğer adet olmazsan pazartesi erkenden sağlık ocağına gidip kan ver derimBugün de test yaptım yok kızlar
Vardır elbet zamanı. Sıkma canınıHasta oldum kızlar ya niye hamile kalamıyorum ya çok canım sıkkın
Öyle teselli buluyorum annelik duygusunu yasamıcammı dıyede korkuyorumVardır elbet zamanı. Sıkma canını
Herşeyin bi zamanı var kuzum. Rabbim bilir herşeyi. Kendini ona teslim et. İsyana girmeÖyle teselli buluyorum annelik duygusunu yasamıcammı dıyede korkuyorum
Malesef cnm bu ay kimsede bişi yok.baklm bnde neler olacak bu ay.resmen adet gün gelsin diye bekliyorum.eşim de durup dururken sen zaten hamilesin ki dedi.nerden çıktıysa.Kızlar aramızda hamile kalan yk mu
Hala adet olmadım. Kızımı da sütten kestim. İkinci günü bitirdik şükür. Belki de hormonlardandır dicem de adet fünümde de tıpkı adet olmuşum gibi ağrım oldu hatta akşama adet olcm dedim umudu bile kestim ama ne ağrı kaldı ne adet geldi. Test yapmaya da korkuyorum artıkEvet canım teste çıkmıyor ama ben senin yerinde olsam.pazartrsiye kadar beklerim eğer adet olmazsan pazartesi erkenden sağlık ocağına gidip kan ver derim
Yok canım ya kan vermek istemiyorum. Bi hafta daha bekliycem. Adet olmazsam evde test yaparım. Varsa o zaman çıkar heralde@greengirls üzme canım kendini rabbimin elbet uygun gördüğü hayırlı bir vakit vardır
T Tipsylalapoo yarın resmi tatil canım kan veremezsin acil haricinde o zaan çarşambaya kadar bekle bi kan baktim derim
cikolatakistim bende henüz birşey yok adete 10 günüm var ne olacak bekliyorum senin durumların nasıl
@samsungelini neden esin oyl e düşünüyor adetin mi geçti yoksa geçtiyse bizlerede müjdeli haber ver canim netlesince