Bugün doktora gittim çok şükür herşey yolunda 4+6 günlük çok mutluyum Allah sizlerede nasip etsinSelam.kizlar ne zamandir yazamadim memleketteydim.adetimin 4.günündeyim.hayit tohumuna uzun bir süredir ara vermiştim bu gün tekrar başlayacağım bende başka bir gelişme yok.
Baby44 bencede devam et derim canım henüz hamile değilsin yumurtlama gününde hamile kapatabilirsin ama ilk anlar zarar olmaz bence öyle olsa soğan kuru uygulama için yumurtlama döneminde bırakın derlerdi.mechur denk geliyor 15 günü tamamlamak için. Edvard canım mide bulantısı bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir canım hayırlı hberlerle inşallah yaz bizede
Ayyy canim yaa cok sevindim aminn amin amin ins. Bizde yasarz o anlariBugün doktora gittim çok şükür herşey yolunda 4+6 günlük çok mutluyum Allah sizlerede nasip etsin
Kaynanam da öyle dedıydı bana ben bide 22gunde bı adet aluyom adetten iki gün sonra başla dıo benimde ozaman başlık zatn yumurtlamak bı ay yaptım bıraktım bu sayfada çok faydasını gören var soğanın ama bana gelmedınebileyim eskiler cocuk düşsün diye içerlermişde simdi ondan kararsız kaldım
Adetın kaç gündür gecıodu cnm. Bu arada hayırlı olsun cnmBugün doktora gittim çok şükür herşey yolunda 4+6 günlük çok mutluyum Allah sizlerede nasip etsin
Canım gözün aydı çok sevindim senin adına çok şükür bizlere de dua et nolur Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallahBugün doktora gittim çok şükür herşey yolunda 4+6 günlük çok mutluyum Allah sizlerede nasip etsin
Bana sorarsan içmemen taraftayım. Bu yüzden iki kere kimyasal geçirdim. Çom etkili bişey. Yine de karar seninBayanlar bişi sorcam sogan kürünü uyguluyorum 11.gün bugün ama bugün-yarın yumurtlama dönemi içmeye devam etmelimiyim acaba zararı olur diyorlardı ama nasıl yapayım kararsız kaldım
Her namaz sonrası dua ediyorum canım Allah sizlerede nasip etsin.. zor ama çok güzel bir duyguCanım gözün aydı çok sevindim senin adına çok şükür bizlere de dua et nolur Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah
Adetim 1 ay geçti canımAdetın kaç gündür gecıodu cnm. Bu arada hayırlı olsun cnm
Hayırlı olsun canım benim işler karisik goremedim şimdi farkettimHer namaz sonrası dua ediyorum canım Allah sizlerede nasip etsin.. zor ama çok güzel bir duygu
Geçmiş olsun canım soğan kürünü doktorum bana önerdi ilaçdan daha iyi benceKızlar soğan kürü sağ overde kisti yok etti sol overde hemorajik içerikli kist izlenmektedir çıktı mr da. Hsg çekilecek bu hafta... Hormon testleri smear testi güzel çıktı. Doktor bana hayit tohumunu önerdi demek ki işe yarıyor bitkisel tedavi
Saol canım dua edin sağlıklı hayırlı olsun.. ben size ediyorum Rabbim sizlerede yaşatırsın bu duyguyuHayırlı olsun canım benim işler karisik goremedim şimdi farkettim
amin canım bende hepinize dua ediyorumSaol canım dua edin sağlıklı hayırlı olsun.. ben size ediyorum Rabbim sizlerede yaşatırsın bu duyguyu
Bana sorarsan içmemen taraftayım. Bu yüzden iki kere kimyasal geçirdim. Çom etkili bişey. Yine de karar senin
Ben iki kere yanlış hesap kurbanı oldum işte canımBende aynı şeyi düşünüyorum bende bu ay soğan kürü yaptım ama sadece 1 hafta içtim yumurtlama dönemi gelince bıraktım düşük yapabileciğini duymuştum bende
Ben iki kere yanlış hesap kurbanı oldum işte canım
vardır onda da bir hayır canım inşallah bu ay tutar
İnşallah :) )
10 günüm var ama adet olacakmışım karnım ağrıyo ve sadece şeffaf akıntı geliyokaç gün var bata?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?