Canim bende ozele gidiyrm hastaneye gore 10-15 gun degisyr kontrol suren takip icin gidiyrm ilk gittigimde odeme yaptim 10 gun icinde 2-3 kere daha gittim onlara odeme yapmadim bence hatrlat cunku sen her defasinda giris yapar gibi ilk gidiyrmssn gibi odeme yapmissn olmamasi gerekKızlar birşey sorcam ben özel doktora gidiyorum ne zaman gitsem fiş kesiyorum kontrol dahi olsa sizdemi benim gibi yapıyorsunuz.. karşı komşum bende gidiyorum kontrol olunca fiş almıyorum aldığım bir fiş 15 gün geçerli oluyor anlamadım bende eşimde sürekli gidiyoruz böyle olmaması lazım dedi
Ya bu defa konuşacağım bakalım ne diyorlar ona göre doktor değiştircemCanim bende ozele gidiyrm hastaneye gore 10-15 gun degisyr kontrol suren takip icin gidiyrm ilk gittigimde odeme yaptim 10 gun icinde 2-3 kere daha gittim onlara odeme yapmadim bence hatrlat cunku sen her defasinda giris yapar gibi ilk gidiyrmssn gibi odeme yapmissn olmamasi gerek
Canım demek ki bebisin belirtileri gosteriyo bhcg artiyo ki mide bulantilarin baslamissKızlar nerdesiniz yA biraz aktif kullanın burayı
Ben kullandım ve hamile kaldım 2 sene kalmamıştır içince oldu ama yanında klomen kullandım adetin 5. Gününde klomen kullandım. Adetin 10. Gününde de soğan kurune başladım. 15 gün içtim ve kısmet . Artık kurdenmi degilmi bilmiyorum ama hamile kaldım[/QUOTE
Bizede kısmet olur inş. bebiş haberlerini almak
Hayırlı olsun ALLAH kucağına almayı nasip etsin sağlıklı şekildeBen kullandım ve hamile kaldım 2 sene kalmamıştır içince oldu ama yanında klomen kullandım adetin 5. Gününde klomen kullandım. Adetin 10. Gününde de soğan kurune başladım. 15 gün içtim ve kısmet . Artık kurdenmi degilmi bilmiyorum ama hamile kaldım
Amin canım inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın içini ferah tut. Benim oğlum 1 buçuk yaşında oldu ablasıHayırlı olsun ALLAH kucağına almayı nasip etsin sağlıklı şekilde
Bu arada klomeni bende kullandım bu ay 2 .inci ayım bakalım bu ay ne olacak ama klomenden sonra yumurtlama olmuş galiba çatlamadığı için genelik olmadı gerçi benim doktor biraz sorumsuz ben gitmezsem kendisinin çağıracağı yok....
Soğan kürü ben bir sefer kullandım olmadı....Darısıda bizlere olsun
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş'ALLAH maş'ALLAH sağlıkla büyütmeyi nasip etsin RABBİM
Amin canım inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın içini ferah tut. Benim oğlum 1 buçuk yaşında oldu ablası
devam et bı zararı yok ki 4 günün kalmış bitirBayanlar bişi sorcam sogan kürünü uyguluyorum 11.gün bugün ama bugün-yarın yumurtlama dönemi içmeye devam etmelimiyim acaba zararı olur diyorlardı ama nasıl yapayım kararsız kaldım
nebileyim eskiler cocuk düşsün diye içerlermişde simdi ondan kararsız kaldımDav
devam et bı zararı yok ki 4 günün kalmış bitir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?