Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canim bende ozele gidiyrm hastaneye gore 10-15 gun degisyr kontrol suren takip icin gidiyrm ilk gittigimde odeme yaptim 10 gun icinde 2-3 kere daha gittim onlara odeme yapmadim bence hatrlat cunku sen her defasinda giris yapar gibi ilk gidiyrmssn gibi odeme yapmissn olmamasi gerek

Slm kızlar.kan ve idrar tahlilimde bişi çıkmadı çok şükür.progesteron verdim.adetliyken de hormon testi vericem.baklm nolacak bu ay.ino folice devam ama klomen mi kullansam diyorum.kendi başıma da almak istemiyorum.

Hayirlisiyla anne olmak icin okuduğumuz DUASİ BERAAT GECESİNDE KABEDE YAPİLACAK HATİMLERİMİZDE 29 yasin ,21meryem, 78 fetih suresi,10 bin fetih suresi ilk ayet,48 bin ihlas,27 bin tevhid,3 bin 600 tefriciye eksigimiz var katilmak isteyenler hangisindan kac aldigini yazabilir mi? isminizi de soylerseniz listemize ekeyip hocamiza verecegiz .

Ya bu defa konuşacağım bakalım ne diyorlar ona göre doktor değiştircem

Merhaba kızlar yine giremedim gorumcem doğum yapmıstı sehir dışına bebek gormeye gittik Hormonlarim iyi çıktı dr haftaya yumurta takibine basliyoruz dedi hayirlisi bakalim yumurta takibinde de bi sorun yoksa daha da doktora falan gitmicem esimde sorun oldugu icin tup bebek ile ilgili bilgi alicam yumurta takibine gittigimde

Ben kullandım ve hamile kaldım 2 sene kalmamıştır içince oldu ama yanında klomen kullandım adetin 5. Gününde klomen kullandım. Adetin 10. Gününde de soğan kurune başladım. 15 gün içtim ve kısmet . Artık kurdenmi degilmi bilmiyorum ama hamile kaldım

Hayırlı olsun ALLAH kucağına almayı nasip etsin sağlıklı şekilde
Bu arada klomeni bende kullandım bu ay 2 .inci ayım bakalım bu ay ne olacak ama klomenden sonra yumurtlama olmuş galiba çatlamadığı için genelik olmadı gerçi benim doktor biraz sorumsuz ben gitmezsem kendisinin çağıracağı yok....
Soğan kürü ben bir sefer kullandım olmadı....Darısıda bizlere olsun

Amin canım inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın içini ferah tut. Benim oğlum 1 buçuk yaşında oldu ablası

Bayanlar bişi sorcam sogan kürünü uyguluyorum 11.gün bugün ama bugün-yarın yumurtlama dönemi içmeye devam etmelimiyim acaba zararı olur diyorlardı ama nasıl yapayım kararsız kaldım

Selam.kizlar ne zamandir yazamadim memleketteydim.adetimin 4.günündeyim.hayit tohumuna uzun bir süredir ara vermiştim bu gün tekrar başlayacağım bende başka bir gelişme yok.
Baby44 bencede devam et derim canım henüz hamile değilsin yumurtlama gününde hamile kapatabilirsin ama ilk anlar zarar olmaz bence öyle olsa soğan kuru uygulama için yumurtlama döneminde bırakın derlerdi.mechur denk geliyor 15 günü tamamlamak için. Edvard canım mide bulantısı bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir canım hayırlı hberlerle inşallah yaz bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…