• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canım mide ağrısına bilinenin aksine soda iyi gelmez.ama hamilelik için soruyorsan zararı olmaz maden suyunun aksine yararı var mineraller bakımından.miden için keçiboynuzu pekmezini aç karnına ye,ılık süt iç.gaviscon da içebilirsin zararı olmaz canım.gebelik kategorisinde bir ilac
Tamam canım teşekkür ederim midem üşüttüm mü ne oldu çok kötü

Ultrason da gordu mr istedi çikolata kisti çıktı rahim duvarı kalınlaşması da var ayrıca erozyon çıkti şuan araştırmalar yapiliyor kanser se erken teşhis e gidilecek kızlar Moral sifir Bebek diye gittim baska sıkıntı çıktı
Canım geçmiş olsun yA ne kanseri erozyon ne demek ben bilmiyorum

Benim adete son 4 gün kızlar.sanirim adet olacam çünkü çok gerginim herşey e sinirlenir oldum.sizlerde durum nedir kizlar.
S Samsungeliniii canım bu arada duzenl ader olan nasıl pco olur demissin.brnde bu yaşıma kadar hep duzenli adet oldum.ama son 2 yıldır pco görünümü var diyorlar.yani hormonal olarak pco yok.ama ultrosuon görüntülerinde pco luyuz gibi
Ne bilim cnm ya nette en belirgin özellik adet düzensizliği diyo ya.baklm bugün ptogesteron vericem.acaba ne dicek dr çok merk ediyorum

Günaydın Kızlar insülin direncine baktıran oldumu acaba aranızda herhangi bir gün gidip kanmı veriliyor yaptıran olduysa yardımcı olabilirmi acaba merak ediyorum acaba varmı oda etkiliyor hamileliği

Günaydın Kızlar insülin direncine baktıran oldumu acaba aranızda herhangi bir gün gidip kanmı veriliyor yaptıran olduysa yardımcı olabilirmi acaba merak ediyorum acaba varmı oda etkiliyor hamileliği
Bana bakıldı canım.kan alıyorlar.bende cıktı malesef glifor başladı kadın doğum uzmani. Tabi hamileydim adetime 9 gün vardı.o an öğrenmiştim.ben gebelik düşünüyorum engelim varmi diye gitmiştim.kan sonuçlarında çıkmıştı tabi nasip olmadi düşük yaptım

Bana bakıldı canım.kan alıyorlar.bende cıktı malesef glifor başladı kadın doğum uzmani. Tabi hamileydim adetime 9 gün vardı.o an öğrenmiştim.ben gebelik düşünüyorum engelim varmi diye gitmiştim.kan sonuçlarında çıkmıştı tabi nasip olmadi düşük yaptım
Bende supeleniyrm cnm dr bakmadi ama ben yaptirmak istiyrm o tahlili

Yakinimda bi ozel hastane var orda endokrin yokms ama dahiliye bakiyor dedi sekreteri bi sorun olurmu acaba orda baktrsam

Yakinimda bi ozel hastane var orda endokrin yokms ama dahiliye bakiyor dedi sekreteri bi sorun olurmu acaba orda baktrsam
Hayır canım sorun olmaz git bektur aklında soru işareti kalmasın ben şuan şeker ilacı kullanmıyorum ama düşünüyorum eğer hamile kalmazsam kullanayim diye.zaten once dahiliye bakıyor sonra endekrnolojiye gerekirse sevk ediyor canim.kadin doğum uzmanı da bakıyor.Bana o bakmıştı.pco ların hemen hepsinde varmis malesef insulin direnci

Kızlar aile hekimine oyle bi kan verdim seker kolestrol vs. bakılsın diye aslında insülin direnci için gitmiştimde hastaneler bakıyor dedi ona doktor internetten arastırırken
HOMA-IR=Açlık Glikoz (mg/dL) X Açlık İnsülin (uIU/mL) /405
şeklinde bir formul buldum bu sekilde hesaplanabilirmıs
benim glikoz aclık 73 hba1c 5,4 (aclık insülini bu sanırım ) /405 sonuc 0,97 degerin 2,5 ten asagı olması gerekiyormus yani bu hesaplama doğruysa yok gibi degilmi
tabi yine hastaneye gidicem aklımda kalmasın diye

kimsecikler yokk buraların hareketli olması gerek yokmu güsel haberler

Kızlar hamilelik takvimi yaptım ugur getrsin diyeeee:):) bakiimm olmusmuu

Selam kızlar adet oldum nasip bu ayda değilmiş.benden güzel haber yok malesef.olanlardan iyi haberler bekliyorum inşallah

Kizlar Benim bu arada kanser suphesi yok sonuc iyi ama bazı araştırmalar yapılıyor onlem amacli olabilme ihtimalini engellemek için dedi doktor. Sukurr.. kist ve yara var pazartesi hormon testi istedi ona göre tedaviye başlıyoruz dua edin lütfen

Kizlar Benim bu arada kanser suphesi yok sonuc iyi ama bazı araştırmalar yapılıyor onlem amacli olabilme ihtimalini engellemek için dedi doktor. Sukurr.. kist ve yara var pazartesi hormon testi istedi ona göre tedaviye başlıyoruz dua edin lütfen
Sukur arkadasim iyi olcak hersey tedavini gordukten sonra ins. Bebisinide alcan kucagina sukurki kanser gibi bisi degil cok sevindim gercekten

Mrb kızlar bu ay adetlıyken doktor degıstırcektım ama yatılı misafir vardı gıdemedım adet bitti bugün 3 gün oldu acaba yumurta takıbınemı gitsem yoksa beklıyıp obur aya mı gitsem ya bılemedım

Mrb kızlar bu ay adetlıyken doktor degıstırcektım ama yatılı misafir vardı gıdemedım adet bitti bugün 3 gün oldu acaba yumurta takıbınemı gitsem yoksa beklıyıp obur aya mı gitsem ya bılemedım
Şimdi gitme hormon testi için daha iyi bi tedavi için adetliyken git

Kızlar birşey sorcam ben özel doktora gidiyorum ne zaman gitsem fiş kesiyorum kontrol dahi olsa sizdemi benim gibi yapıyorsunuz.. karşı komşum bende gidiyorum kontrol olunca fiş almıyorum aldığım bir fiş 15 gün geçerli oluyor anlamadım bende eşimde sürekli gidiyoruz böyle olmaması lazım dedi

arkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
Be bal tarcin corek otundan sonra kalmisti

Back