Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ben 1 haftadır evde TEK’im kızlar ekmek almaya bile çıkamıyorum gece rahat uyuyamıyorum belki de Rabbim acıdı hamilelik verdi. Dua edin herşey yolunda olsun sizleri çok seviyorum Rabbim hayırlı evlatlar versin size

Yaa kıyamam cnm.belkide rabbim duydu sesini.hangi şehirde yaşıypsun cnm.bu kadar tek kaldın.ailen yakınında değil mi

Mr çekildi 2.5 kist boyutu.. bu hafta kontrole tekrardan gidicem ve tedavi yollarıni ogrenicem asilama yapacak olmazsa tüp Bebek
Stres yapmamaya calis canim biliyrm zor ama olmasi gereken o burdada bi cogumuzun pco sorunu var pco ve cikolata kistinde gebelik ugrastiriyor birz ama olmuyr diye bisi yok bircok ornegi var normal yollarla hamile kaln benmde cevremde var kontrollerini yaptr akisina birak birz hormon degerlerin nasil

Kızlar bişi sorucam.30 günde adet gören biri pco nasl olur ki.araştırdığma göre en belirgin belirtisi adet düzensizliği.bilgisi olanlar bi yardm edin lütfen

Canım dr içine sinmiş ne guzel yumurta takibi yapması çok iyi olmus.sana tam net söylüyor şu tarihte ilişkiye gir diye.hem hormon testlerinde bakılmış bence sende haberler güzel olacak bu ay
İnşallahh canım benim Allah hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Kızlar simdi e-sonuçtan değerlerime baktım

Prolaktin 7,09
FSH 7,12
Estradiol 32,92
Lh 6.37 sizce normal mi bu değerler?

Kızlar bişi sorucam.30 günde adet gören biri pco nasl olur ki.araştırdığma göre en belirgin belirtisi adet düzensizliği.bilgisi olanlar bi yardm edin lütfen
Bende kızken bi doktora gittim pco zor çocuğun olur demişti adetlerim 35 günde bir olurdu düzenliydi yani ama olabiliyor pco çok büyük bir hastalık değil yıpratma kendini

Ben hep testere dişli Aslan pençesi içtim düzeldim evlenince tabi dengem bozuldu

Mr sonuçları belli olmadi ama zorlayacak sizi dedi laparoskopi yapabilirim dedi bende ameliyat değil de aşılama dan sonra tup Bebek daha mantıklı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…