- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
Kullanıyorum canım Rabbim hepinizi kısa zamanda sevindirsinBence erken gittiğin çok daha iyi oldu canım bak progestan başladı daha sağlam tutar.haber ederim hamilenin duası kabul ölürmüş dua et canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanıyorum canım Rabbim hepinizi kısa zamanda sevindirsinBence erken gittiğin çok daha iyi oldu canım bak progestan başladı daha sağlam tutar.haber ederim hamilenin duası kabul ölürmüş dua et canım
Yaa kıyamam cnm.belkide rabbim duydu sesini.hangi şehirde yaşıypsun cnm.bu kadar tek kaldın.ailen yakınında değil miBen 1 haftadır evde TEK’im kızlar ekmek almaya bile çıkamıyorum gece rahat uyuyamıyorum belki de Rabbim acıdı hamilelik verdi. Dua edin herşey yolunda olsun sizleri çok seviyorum Rabbim hayırlı evlatlar versin size
Stres yapmamaya calis canim biliyrm zor ama olmasi gereken o burdada bi cogumuzun pco sorunu var pco ve cikolata kistinde gebelik ugrastiriyor birz ama olmuyr diye bisi yok bircok ornegi var normal yollarla hamile kaln benmde cevremde var kontrollerini yaptr akisina birak birz hormon degerlerin nasilMr çekildi 2.5 kist boyutu.. bu hafta kontrole tekrardan gidicem ve tedavi yollarıni ogrenicem asilama yapacak olmazsa tüp Bebek
İnşallahh canım benim Allah hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahCanım dr içine sinmiş ne guzel yumurta takibi yapması çok iyi olmus.sana tam net söylüyor şu tarihte ilişkiye gir diye.hem hormon testlerinde bakılmış bence sende haberler güzel olacak bu ay
Urfa dayım ailem Ağrı da ondan gidip gelemiyorum kimsede yok yanıma gelsinYaa kıyamam cnm.belkide rabbim duydu sesini.hangi şehirde yaşıypsun cnm.bu kadar tek kaldın.ailen yakınında değil mi
Kızlar simdi e-sonuçtan değerlerime baktım
Prolaktin 7,09
FSH 7,12
Estradiol 32,92
Lh 6.37 sizce normal
Yumurtlaman iyi canım
Yaa bnde ağrılıyım.eşim samsunlu.Urfa dayım ailem Ağrı da ondan gidip gelemiyorum kimsede yok yanıma gelsin
Bende kızken bi doktora gittim pco zor çocuğun olur demişti adetlerim 35 günde bir olurdu düzenliydi yani ama olabiliyor pco çok büyük bir hastalık değil yıpratma kendiniKızlar bişi sorucam.30 günde adet gören biri pco nasl olur ki.araştırdığma göre en belirgin belirtisi adet düzensizliği.bilgisi olanlar bi yardm edin lütfen
Hadi canım ayy çok mutlu oldum yA hemşerim varmiş burdaYaa bnde ağrılıyım.eşim samsunlu.
Bende kızken bi doktora gittim pco zor çocuğun olur demişti adetlerim 35 günde bir olurdu düzenliydi yani ama olabiliyor pco çok büyük bir hastalık değil yıpratma kendini
Bende öyleydim canım benim eşim iki kere kalbimi çocuk için öyle kırdı ki hep ağlıyordum düşün soğan kürünü uygula klomen kullanıp hamile kaldımNe bilim cnm ya.bnden sonra çocuk düşünenler hep hamile.bn daha uğraşıp duruyom
Bende öyleydim canım benim eşim iki kere kalbimi çocuk için öyle kırdı ki hep ağlıyordum düşün soğan kürünü uygula klomen kullanıp hamile kaldım
Bana doktor folikasit klomen verdi gittiğinde doktora de klomen tedavisine başlamak istiyorum baakim ne diyorŞu an ino folic combi kullanıyorum ya ekstra bişi yapmak istemiyom
İno folic yazdığında bilmiyorum ya ne oldğnu.bu klomen mi dedim.yok gerk yok dedi ama çarşamba progesteron testi vericem o zamn sorarım.klomen daha mı etkiliBana doktor folikasit klomen verdi gittiğinde doktora de klomen tedavisine başlamak istiyorum baakim ne diyor
Evet canım interneten araştır görürsünBu
İno folic yazdığında bilmiyorum ya ne oldğnu.bu klomen mi dedim.yok gerk yok dedi ama çarşamba progesteron testi vericem o zamn sorarım.klomen daha mı etkili