- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
Urfa dayım ailem Ağrı da ondan gidip gelemiyorum kimsede yok yanıma gelsinYaa kıyamam cnm.belkide rabbim duydu sesini.hangi şehirde yaşıypsun cnm.bu kadar tek kaldın.ailen yakınında değil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Urfa dayım ailem Ağrı da ondan gidip gelemiyorum kimsede yok yanıma gelsinYaa kıyamam cnm.belkide rabbim duydu sesini.hangi şehirde yaşıypsun cnm.bu kadar tek kaldın.ailen yakınında değil mi
Kızlar simdi e-sonuçtan değerlerime baktım
Prolaktin 7,09
FSH 7,12
Estradiol 32,92
Lh 6.37 sizce normal
Yumurtlaman iyi canım
Yaa bnde ağrılıyım.eşim samsunlu.Urfa dayım ailem Ağrı da ondan gidip gelemiyorum kimsede yok yanıma gelsin
Bende kızken bi doktora gittim pco zor çocuğun olur demişti adetlerim 35 günde bir olurdu düzenliydi yani ama olabiliyor pco çok büyük bir hastalık değil yıpratma kendiniKızlar bişi sorucam.30 günde adet gören biri pco nasl olur ki.araştırdığma göre en belirgin belirtisi adet düzensizliği.bilgisi olanlar bi yardm edin lütfen
Hadi canım ayy çok mutlu oldum yA hemşerim varmiş burdaYaa bnde ağrılıyım.eşim samsunlu.
Bende kızken bi doktora gittim pco zor çocuğun olur demişti adetlerim 35 günde bir olurdu düzenliydi yani ama olabiliyor pco çok büyük bir hastalık değil yıpratma kendini
Bende öyleydim canım benim eşim iki kere kalbimi çocuk için öyle kırdı ki hep ağlıyordum düşün soğan kürünü uygula klomen kullanıp hamile kaldımNe bilim cnm ya.bnden sonra çocuk düşünenler hep hamile.bn daha uğraşıp duruyom
Bende öyleydim canım benim eşim iki kere kalbimi çocuk için öyle kırdı ki hep ağlıyordum düşün soğan kürünü uygula klomen kullanıp hamile kaldım
Bana doktor folikasit klomen verdi gittiğinde doktora de klomen tedavisine başlamak istiyorum baakim ne diyorŞu an ino folic combi kullanıyorum ya ekstra bişi yapmak istemiyom
İno folic yazdığında bilmiyorum ya ne oldğnu.bu klomen mi dedim.yok gerk yok dedi ama çarşamba progesteron testi vericem o zamn sorarım.klomen daha mı etkiliBana doktor folikasit klomen verdi gittiğinde doktora de klomen tedavisine başlamak istiyorum baakim ne diyor
Evet canım interneten araştır görürsünBu
İno folic yazdığında bilmiyorum ya ne oldğnu.bu klomen mi dedim.yok gerk yok dedi ama çarşamba progesteron testi vericem o zamn sorarım.klomen daha mı etkili
Canım bekle adetin 4 gün geçsin öyle test yapmerhaba kızlar bende sogan kurunu 15 gün yaptım adetime 5 gün var dün test yaptım negatif çıktı acaba erken yaptim diye mı çıkmadı
Canım hamile misin senCanım bekle adetin 4 gün geçsin öyle test yap