• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar bişi sorucam.30 günde adet gören biri pco nasl olur ki.araştırdığma göre en belirgin belirtisi adet düzensizliği.bilgisi olanlar bi yardm edin lütfen
Bende kızken bi doktora gittim pco zor çocuğun olur demişti adetlerim 35 günde bir olurdu düzenliydi yani ama olabiliyor pco çok büyük bir hastalık değil yıpratma kendini

Ben hep testere dişli Aslan pençesi içtim düzeldim evlenince tabi dengem bozuldu

Kızlar hamileyken bikini bölgesine Ağda yapmayın demişti bi arkadaşim. Acaba bi zararı varmı

15 gün yaptm soğan kürünü şimdi bi daha ne zaman yapıcaz. adetime 2 gün var gerçi adetim genelde düzensiz 3 5 aydır :( ovulasyon testindede hiç koyu çizgi görmedim :( incir kürünede mi başlasam. bide şimde sorn yok ama 1 ay boyunca karabiber çiğneniyomş iki tarafta. eşimde bende bşi yok çiğnemek istemiyrm dedi herkes bişi söylüyor. yoruldum artık

merhaba kızlar bende sogan kurunu 15 gün yaptım adetime 5 gün var dün test yaptım negatif çıktı acaba erken yaptim diye mı çıkmadı

Benim olaylar karıştıgi için pco dan çikolata kisti ne geçince tahliller psikolojik olarak sikinti gecirdum takip edemedim kimseyi

Back