Canım bekle adetin 4 gün geçsin öyle test yapmerhaba kızlar bende sogan kurunu 15 gün yaptım adetime 5 gün var dün test yaptım negatif çıktı acaba erken yaptim diye mı çıkmadı
Canım hamile misin senCanım bekle adetin 4 gün geçsin öyle test yap
Kese görünmesini bekliyorum canımCanım hamile misin sen
hadi bakalım ins görürsünKese görünmesini bekliyorum canım
Cikolata kistimi dedi dr farki nasil anlasiliyor acabaBenim olaylar karıştıgi için pco dan çikolata kisti ne geçince tahliller psikolojik olarak sikinti gecirdum takip edemedim kimseyi
Ultrason da gordu mr istedi çikolata kisti çıktı rahim duvarı kalınlaşması da var ayrıca erozyon çıkti şuan araştırmalar yapiliyor kanser se erken teşhis e gidilecek kızlar Moral sifir Bebek diye gittim baska sıkıntı çıktıdoktora gittim bugun kızlar adetimin 12. günü
Cikolata kistimi dedi dr farki nasil anlasiliyor acaba
Erozyonmu o neyki mr mi cektirdin rahim agzi kalinlasmasi cokmuki anlamadimUltrason da gordu mr istedi çikolata kisti çıktı rahim duvarı kalınlaşması da var ayrıca erozyon çıkti şuan araştırmalar yapiliyor kanser se erken teşhis e gidilecek kızlar Moral sifir Bebek diye gittim baska sıkıntı çıktı
Canım mide ağrısına bilinenin aksine soda iyi gelmez.ama hamilelik için soruyorsan zararı olmaz maden suyunun aksine yararı var mineraller bakımından.miden için keçiboynuzu pekmezini aç karnına ye,ılık süt iç.gaviscon da içebilirsin zararı olmaz canım.gebelik kategorisinde bir ilacİnşaAllah dua edin yA @only37 canım benim midem çok ağırıyor soda içsem birşey olur mu
Canım çok geçmiş olsun.allah korusun kötüyü hiç aklıma bile getirme kesin sonuçların ne zaman çıkacak.cikolata kisti için internetten hayit tohumunu bir araştır canım ben incelerken bayağ bahsi geçiyordu.mutlaka faydası olacaktır.kanser falan rabbim esirgesin.bizede yaz merakta birakmaUltrason da gordu mr istedi çikolata kisti çıktı rahim duvarı kalınlaşması da var ayrıca erozyon çıkti şuan araştırmalar yapiliyor kanser se erken teşhis e gidilecek kızlar Moral sifir Bebek diye gittim baska sıkıntı çıktı
Dualarım seninle bol bol dua etmeye devam edicem canim.sonuclarin inşallah temiz çıkar ve herşey istediğin hayal ettiğin gibi olur.sonuclarin ne zaman çıkacakSonuçlara göre yol izlenecek benim için dua edin. Arada girmeye calisicam yazarım
Hic bir sorun cikmiycak sonuclarinda bak gorursun cnm dualarimz seninle bizide haberdar etSonuçlara göre yol izlenecek benim için dua edin. Arada girmeye calisicam yazarım
Sende ne var ne yok canimHic bir sorun cikmiycak sonuclarinda bak gorursun cnm dualarimz seninle bizide haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?