Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar hamileyken bikini bölgesine Ağda yapmayın demişti bi arkadaşim. Acaba bi zararı varmı

15 gün yaptm soğan kürünü şimdi bi daha ne zaman yapıcaz. adetime 2 gün var gerçi adetim genelde düzensiz 3 5 aydır ovulasyon testindede hiç koyu çizgi görmedim incir kürünede mi başlasam. bide şimde sorn yok ama 1 ay boyunca karabiber çiğneniyomş iki tarafta. eşimde bende bşi yok çiğnemek istemiyrm dedi herkes bişi söylüyor. yoruldum artık

merhaba kızlar bende sogan kurunu 15 gün yaptım adetime 5 gün var dün test yaptım negatif çıktı acaba erken yaptim diye mı çıkmadı

Benim olaylar karıştıgi için pco dan çikolata kisti ne geçince tahliller psikolojik olarak sikinti gecirdum takip edemedim kimseyi

İnşaAllah dua edin yA @only37 canım benim midem çok ağırıyor soda içsem birşey olur mu

doktora gittim bugun kızlar adetimin 12. günü

Cikolata kistimi dedi dr farki nasil anlasiliyor acaba
Ultrason da gordu mr istedi çikolata kisti çıktı rahim duvarı kalınlaşması da var ayrıca erozyon çıkti şuan araştırmalar yapiliyor kanser se erken teşhis e gidilecek kızlar Moral sifir Bebek diye gittim baska sıkıntı çıktı

Erozyonmu o neyki mr mi cektirdin rahim agzi kalinlasmasi cokmuki anlamadim

İnşaAllah dua edin yA @only37 canım benim midem çok ağırıyor soda içsem birşey olur mu
Canım mide ağrısına bilinenin aksine soda iyi gelmez.ama hamilelik için soruyorsan zararı olmaz maden suyunun aksine yararı var mineraller bakımından.miden için keçiboynuzu pekmezini aç karnına ye,ılık süt iç.gaviscon da içebilirsin zararı olmaz canım.gebelik kategorisinde bir ilac

Canım çok geçmiş olsun.allah korusun kötüyü hiç aklıma bile getirme kesin sonuçların ne zaman çıkacak.cikolata kisti için internetten hayit tohumunu bir araştır canım ben incelerken bayağ bahsi geçiyordu.mutlaka faydası olacaktır.kanser falan rabbim esirgesin.bizede yaz merakta birakma

Benim adete son 4 gün kızlar.sanirim adet olacam çünkü çok gerginim herşey e sinirlenir oldum.sizlerde durum nedir kizlar.
S Samsungeliniii canım bu arada duzenl ader olan nasıl pco olur demissin.brnde bu yaşıma kadar hep duzenli adet oldum.ama son 2 yıldır pco görünümü var diyorlar.yani hormonal olarak pco yok.ama ultrosuon görüntülerinde pco luyuz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…