Hayırlısı olsun canım bu ay nasip değilmiş demek.hayit tohumu iciyormusun.eger ben bu ay hamile kalamazsam şuan içmiyorum ama.adet olur olmaz ona baslayacam.bence çok faydası var bir dene istersen.Benim bu ay yatılı misafir ım olduğu için birşeyler hıc yapamadık ve bugün hastayım
Teşekkür ederim canım bende keşke biraz geç doktora gitseydim diye düşünüyorum kese görünecek mi diye bekliyorum Allah yardımcım olsun benim ki geç döllenme.. memlekette gidince haberdar et kendinden İnşaAllah sen bu ay hamiş olursunYardim edebilecegim aklıma takılan birşey olursa seve seve yardımcı olurum canim.ben beklemedeyim artik adetime 8 gün kaldi.esim yarın yurt dışına gidiyor bende memlekete gidicem 8 gün kalıcam.duzenli gittiğim doktorum memleketde. Dönmeden adet olmazsam test yapayım son gün dr ye görünüp öyle döneyim diyorum.adet olursam gitmem doktora.1 ay Daha bekler ona gore giderim diye düşünüyorum
Edvard canım erken gitmen daha iyi olmus sonucta bilmeden ilac ya da yanlis bi hareket yapabilirdin boyle bilincli olman daha guzel ve gittikce artiyo degerlerin bu da Allah'ın izniyle guzel bisey sıkma canını baska seylerle oyalan O only37 sende insallah güzel haber verirsin bize :) ben teste gidicem ya doktordan test sonuclarndan sonra mi ilac vs takviyesi istiyim yoksa direk soyliyim mi akil verin banaTeşekkür ederim canım bende keşke biraz geç doktora gitseydim diye düşünüyorum kese görünecek mi diye bekliyorum Allah yardımcım olsun benim ki geç döllenme.. memlekette gidince haberdar et kendinden İnşaAllah sen bu ay hamiş olursun
Teşekkür ederim canım ama korkuyorum işte.. kaç aylık evlisinEdvard canım erken gitmen daha iyi olmus sonucta bilmeden ilac ya da yanlis bi hareket yapabilirdin boyle bilincli olman daha guzel ve gittikce artiyo degerlerin bu da Allah'ın izniyle guzel bisey sıkma canını baska seylerle oyalan O only37 sende insallah güzel haber verirsin bize :) ben teste gidicem ya doktordan test sonuclarndan sonra mi ilac vs takviyesi istiyim yoksa direk soyliyim mi akil verin bana
Doktor bana erken daha falan dedi ben anne olmak istiyorum hocam dedim ona göre hap verdiEdvard canım erken gitmen daha iyi olmus sonucta bilmeden ilac ya da yanlis bi hareket yapabilirdin boyle bilincli olman daha guzel ve gittikce artiyo degerlerin bu da Allah'ın izniyle guzel bisey sıkma canını baska seylerle oyalan O only37 sende insallah güzel haber verirsin bize :) ben teste gidicem ya doktordan test sonuclarndan sonra mi ilac vs takviyesi istiyim yoksa direk soyliyim mi akil verin bana
1 sene canım korkma sende Allahtan ümit kesilmez insallah guzel olacak hersey. Adet duzensizligi binde bir oluyo ama stresten diyolar genelde ilk gittigim doktor kist miyom yok demisti normal tahlil yapmisti sadece demir eksik demisti demir icin damla ve ffolic asit verdi. Onlari da goturup soylicem herseyi esimin durumunu da soylicem bakalkm ne dicek donuste yazarim sizeTeşekkür ederim canım ama korkuyorum işte.. kaç aylık evlisin
Canım n’aptın ne dedi doktor.. dua et canım1 sene canım korkma sende Allahtan ümit kesilmez insallah guzel olacak hersey. Adet duzensizligi binde bir oluyo ama stresten diyolar genelde ilk gittigim doktor kist miyom yok demisti normal tahlil yapmisti sadece demir eksik demisti demir icin damla ve ffolic asit verdi. Onlari da goturup soylicem herseyi esimin durumunu da soylicem bakalkm ne dicek donuste yazarim size
Gittim anlattım durumu adetli olmama rağmen alttan muayene etti adet gecikmesi olup olmadığını sordu 1-2 gün aksayabiliyo ama genelde normal dedim. sağ ve sol yumurtalıklarımın iyi olduğunu söyledi. Hormon testi icin kan verdim salı günü beni ara sonuçlar icin bakıyim dedi yumurta takibi yapicaz dedi simdilik bu kadar kızlar bu doktor cok icime sindi hayırlısı bakalım salı günü yazarım yine gelismeleriCanım n’aptın ne dedi doktor.. dua et canım
Hadi hayırlısı olsun eşin için ne dediGittim anlattım durumu adetli olmama rağmen alttan muayene etti adet gecikmesi olup olmadığını sordu 1-2 gün aksayabiliyo ama genelde normal dedim. sağ ve sol yumurtalıklarımın iyi olduğunu söyledi. Hormon testi icin kan verdim salı günü beni ara sonuçlar icin bakıyim dedi yumurta takibi yapicaz dedi simdilik bu kadar kızlar bu doktor cok icime sindi hayırlısı bakalım salı günü yazarım yine gelismeleri
Ilac kullandigini soyledim bisey demedi canimHadi hayırlısı olsun eşin için ne dedi
İyi bakalım nasip artık ama gelecek ay hamile kalırsın gibime geliyorIlac kullandigini soyledim bisey demedi canim
İnşallah canım Allah nasip ederse bizde peşinden geliriz :)İyi bakalım nasip artık ama gelecek ay hamile kalırsın gibime geliyor
İnşaAllah canımİnşallah canım Allah nasip ederse bizde peşinden geliriz :)
Neden bu kadar stres yapıyosun cnm.bnde de pco çıktı.üzülme bu kadrKizlar kotu bi haberim var bir haftadır ağlamaktan gözlerim şişti doktora kontrole gittim muayene etti ve cikolata kisti çıktı
Canım geçmiş olsun kistini doldurabilirsin yada yaktirabilirsin.oncelikle bunları yaptirsan.hem maddi hem manevi daha az yorar seni.cikolata kisti doğumda kayboluyor.zor hamile kalındığı soylenir ama benim arkadasim dondurdu kistini.bir oğlu oldu şimdi kızına hamileMr çekildi 2.5 kist boyutu.. bu hafta kontrole tekrardan gidicem ve tedavi yollarıni ogrenicem asilama yapacak olmazsa tüp Bebek
Canım dr içine sinmiş ne guzel yumurta takibi yapması çok iyi olmus.sana tam net söylüyor şu tarihte ilişkiye gir diye.hem hormon testlerinde bakılmış bence sende haberler güzel olacak bu ayGittim anlattım durumu adetli olmama rağmen alttan muayene etti adet gecikmesi olup olmadığını sordu 1-2 gün aksayabiliyo ama genelde normal dedim. sağ ve sol yumurtalıklarımın iyi olduğunu söyledi. Hormon testi icin kan verdim salı günü beni ara sonuçlar icin bakıyim dedi yumurta takibi yapicaz dedi simdilik bu kadar kızlar bu doktor cok icime sindi hayırlısı bakalım salı günü yazarım yine gelismeleri
Bence erken gittiğin çok daha iyi oldu canım bak progestan başladı daha sağlam tutar.haber ederim hamilenin duası kabul ölürmüş dua et canımTeşekkür ederim canım bende keşke biraz geç doktora gitseydim diye düşünüyorum kese görünecek mi diye bekliyorum Allah yardımcım olsun benim ki geç döllenme.. memlekette gidince haberdar et kendinden İnşaAllah sen bu ay hamiş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?