Ayy bende inanamam heralde diye dusunuyrm ins. Bizede nasip olur allahim dualarimizi kabul etsinYa 38gormus net değil dıo ben 2.00gordum yerinde duramadıydım acaba acaba hamılemıyım acaba DİE DİE
Sagol canım kızım 16 aylık suan :) 15 gün yaptim canmTebrik ederim çok sevindim bunu duyduğuma bende soğan kürüne başladım 6 gün oldu inşallah bende hamile kalırım bu ay.
Kaç gün yaptın soğan kürünü peki ?
Dr değiştirsen cnm.bi dr nasl iç mi dış mı bilemez.saçma yaniYa biri bana akıl versin 4 Nisan’da hcg testi yaptım 34,84 çıktı bugün yaptım 123,5 çıktı doktor 10 gün sonra gel keseyi görmeden birşey diyemem dedi boş gebelik mi içmi bilmiyorum dedi. Progestoron hapı verdi akıntım gelmiş bej gibi korktum kızlar ya şimdi napsam bilmiyorum düşük mü yapıyorum
Ya İnan ki sabahdan araştırma yapıyorum kafam allak bullakDr değiştirsen cnm.bi dr nasl iç mi dış mı bilemez.saçma yani
Tahmin edebiliyorum cnm.ama farklı dr a gitme şansın yok mu.ben o hatayı yaptım sen yapma bariYa İnan ki sabahdan araştırma yapıyorum kafam allak bullak
Adetin düzensizdi tahmin de edemiyoruz ki ne kadar geçti üstünden.bnce sen iyi bi dr a git.zaman kaybetmeden.korkuttyn şimdi bni.düşük değildir inş.düşük olsa bnm bildiğim ağrıdan durmazsın.kanaman olur yaniVar canım ama biraz beklemem lazım kese oluşması için
Benim kasıklarım çok ağırıyor canım nasip dua edinAdetin düzensizdi tahmin de edemiyoruz ki ne kadar geçti üstünden.bnce sen iyi bi dr a git.zaman kaybetmeden.korkuttyn şimdi bni.düşük değildir inş.düşük olsa bnm bildiğim ağrıdan durmazsın.kanaman olur yani
Canım öncelikle hayırlı olsun.ben 2 kere düşük yaptım daha once e söylemiştim.akintinin rengi normal.dusuk yapmıyorsun.betahcg 2 katı şeklinde devam ediyor.yuksek ihtimal sağlıklı bir gebelik olacak.pregestan ı da bebek tutunsun diye vermiş.bu iyi bir şeydir fakat sende baş dönmesi yapabilir bilgin olsun.eger rahatsız edecek derece de olursa pregestani vajinal fitil gibide kullanabilirsin.bizzat dr um böyle söylemişti.kasiklarindaki ağrı bebeğin tutunma ağrısı olur genelde muhtemelen odur.rahim büyütmek için diğer organları iter o yüzden ağrı olurmus.doktorun doğru söylemiş ve temkinli yaklaşmak istemiş belliki.cunku kese gormeden net birşey söyleyemez.kimyasal gebelik üzüm gebeliği dış gebelik gibi durumlarda vücut beta hcg üretir.hamilelik gözlemlenmesi için kese oluşması şart.kese görülmesi için beta hcg 1000 civarlarında olmalı buda muhtemelen 5 gün sonraya denk gelir.5 gün sonra kese görünür bence canım.icin rahat olsun dualarım seninle.rabbim sağlıkla devamını getirsinBenim kasıklarım çok ağırıyor canım nasip dua edin
Kuzum yA Allah razı olsun içime su serpildi teşekkür ederim yA doktor da sağlıklı bi ilerleyen hcg en var dedi ama ne bilim çok tecrübesizim 10 gün sonra gel dedi dua edin sizi çok seviyorum Allah sizlerede nasip etsinCanım öncelikle hayırlı olsun.ben 2 kere düşük yaptım daha once e söylemiştim.akintinin rengi normal.dusuk yapmıyorsun.betahcg 2 katı şeklinde devam ediyor.yuksek ihtimal sağlıklı bir gebelik olacak.pregestan ı da bebek tutunsun diye vermiş.bu iyi bir şeydir fakat sende baş dönmesi yapabilir bilgin olsun.eger rahatsız edecek derece de olursa pregestani vajinal fitil gibide kullanabilirsin.bizzat dr um böyle söylemişti.kasiklarindaki ağrı bebeğin tutunma ağrısı olur genelde muhtemelen odur.rahim büyütmek için diğer organları iter o yüzden ağrı olurmus.doktorun doğru söylemiş ve temkinli yaklaşmak istemiş belliki.cunku kese gormeden net birşey söyleyemez.kimyasal gebelik üzüm gebeliği dış gebelik gibi durumlarda vücut beta hcg üretir.hamilelik gözlemlenmesi için kese oluşması şart.kese görülmesi için beta hcg 1000 civarlarında olmalı buda muhtemelen 5 gün sonraya denk gelir.5 gün sonra kese görünür bence canım.icin rahat olsun dualarım seninle.rabbim sağlıkla devamını getirsin
Bunların hepsi tatlı telâşlar güzel endişeler.genelde ağır kaldırma derler ama yukarıya uzanmak daha riskli. Çok sıcak dus alma bu donemde.maydonoz ve tarçından uzak dur.bol su iç canım.bunlar benim tecrübe ettiklerim.birde akıntını takip et.amin canım hepimiz için rabbim hayırlısını nasip etsinKuzum yA Allah razı olsun içime su serpildi teşekkür ederim yA doktor da sağlıklı bi ilerleyen hcg en var dedi ama ne bilim çok tecrübesizim 10 gün sonra gel dedi dua edin sizi çok seviyorum Allah sizlerede nasip etsin
Ben eve geldim sıcak suyla banyo yaptım bundan sonra dikkat ederimBunların hepsi tatlı telâşlar güzel endişeler.genelde ağır kaldırma derler ama yukarıya uzanmak daha riskli. Çok sıcak dus alma bu donemde.maydonoz ve tarçından uzak dur.bol su iç canım.bunlar benim tecrübe ettiklerim.birde akıntını takip et.amin canım hepimiz için rabbim hayırlısını nasip etsin
Tecrübeli olmak bu konuda çok önemli ben tecrübesizim ondan bu kadar tırsıyorum dua edin siz bana sen n’aptın adetine kaç gün varBunların hepsi tatlı telâşlar güzel endişeler.genelde ağır kaldırma derler ama yukarıya uzanmak daha riskli. Çok sıcak dus alma bu donemde.maydonoz ve tarçından uzak dur.bol su iç canım.bunlar benim tecrübe ettiklerim.birde akıntını takip et.amin canım hepimiz için rabbim hayırlısını nasip etsin
Aynen öyle onu bilmiyorum da işte korkuyorum canımAdetin düzensizdi tahmin de edemiyoruz ki ne kadar geçti üstünden.bnce sen iyi bi dr a git.zaman kaybetmeden.korkuttyn şimdi bni.düşük değildir inş.düşük olsa bnm bildiğim ağrıdan durmazsın.kanaman olur yani
10 gün sonra gel dedi nasip bakalımEdvard naptin canim tahlil verdinmi nasil kesinlestimi hamislikkk
Yardim edebilecegim aklıma takılan birşey olursa seve seve yardımcı olurum canim.ben beklemedeyim artik adetime 8 gün kaldi.esim yarın yurt dışına gidiyor bende memlekete gidicem 8 gün kalıcam.duzenli gittiğim doktorum memleketde. Dönmeden adet olmazsam test yapayım son gün dr ye görünüp öyle döneyim diyorum.adet olursam gitmem doktora.1 ay Daha bekler ona gore giderim diye düşünüyorumTecrübeli olmak bu konuda çok önemli ben tecrübesizim ondan bu kadar tırsıyorum dua edin siz bana sen n’aptın adetine kaç gün var
Benim bu ay yatılı misafir ım olduğu için birşeyler hıc yapamadık ve bugün hastayımKizlar sizlerde durum nasıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?