Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Devlete git bende hep özele gidiyorum hiç takmıyor

Kızlar ben memleketime yakın başka bir şehirde oturuyorum.yasadigim şehirde özel hastane 1 tane var ve özel le alakasi yok.o yüzden burada devlet hastanesine ,memleketimde ise özel hastaneye gidiyorum.ozel hastaneye 2 ayda 1 ,devletede ihtiyaç oldukça gidiyorum.her ıkisinin dediği de birbirini tutuyor.ama ozeldeki ve devletteki dr leri bulabilmek için çok doktor denedim. 2 ay içind e hamile kalmazsan gel demişlerdi.ben 3 ay enfeksiyonla mücadele ettim. Sağlığıma kavusali da 1 ay oldu.eger bu ay olmazsa bende gitmeyi düşünüyorum dr ye.birde dr ye gideyim diyorum ama geçen ay sogam kürüne rağmen yumurtlama dönemlerinde ilişkiye girememiştik bu ay ne olacak bilmiyorum.son 10 gün içind e 4 arkadaşım doğum yaptı.bugun de hastanedeydim arkadaşımın odasını ben süsledim doğuma ellerimle yolladim.onun adına çok mutlu olsam da eve geldigimden beri moralsizim etkileniyorum ister istemez

Bu herşey içime dönecek şekilde yapacam muayene kan tahlili yumurtlama takibi yapacam ve ameliyat başarılı olnusmu diye tekrar rahim filmi ıstıcem kızlar
Doktorunu değiştir derim canım.aynen bugüne kadar hoc tahlil tetkik yatırmamışsın aklında soru işareti kalarak istesemde hamile kalınmıyor.

Canim benim inan bende etkileniyrm bence etkilnmeyend yoktur heralde benden sonra evlenenlern bile cocuklari oldu butun arkadaslarimn cocuklari var...senin bi cocugun vardi deilmi kardes icin ugrasiydn sanirim bak bizim ilk olcak nasipse sen daha sanslisin yani tattin o duyguyu ins. Guzel gunlerimz olck coluklu cocuklu ins.

Orası öyle canım haklisin emin ol her namazında hepimiz için dua ediyorum.bir kızım var.arkadaslarin hep kardeşleri var benim neden yok diye insanların yanında üzülüyor.benim hiç kardeşim olmayacak mi diyor.6 yaşına girmek üzere bende 33 yaşındayım.memleketimde gittiğim dr bile bu yıl hamile kalman şart diyor giderek şansın azalıyor diyor.benim adetim 5 gün sürüyor ama sadece 1 gün kanamam oluyor geri kalan 4 gün lekeleme.tahlillerde erken menapoz gözükmüyor ama dr endişeleniyor.yas farkı açılmasın istiyorum biran once olsun istiyorum.ama.dogru söylüyorsun kızım olmadan önce de 1 tane olsun daha istemem derdim.ama insanoğlu malesef hep istiyor.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.rabbim benden once ilk bebeğini isteyenlere nasip etsin

Aminn canim ins.o mutlu haberleri burdan paylasacagimz gunlerde gelck rabbim herkezin duasini kabul etsin hic bir evi bebek sesinden mahrum etmesin

Evet insan karşıdaki insan için mutlu oluyor ama yanlız kalınca içine bir hüzün çöküyor kimseye anlatamıyorsun anlatsan da boşver diyip geçiştiriyorlar nasip diyip geç diyorlar öyle yapmak mecburiyetindeyiz

kızlarr kimseden ses cıkmıyr yahuuuuu yokmu yeni haberlerrr benim bugun yarın hasta olmam gerekiyr bakalım hayrlısı

Kızlar bişey sorucam. Ben 4 gün önce kimyasal gebelik geçirdim. Şimdi incir kürü mü yapıyım soğan kürü mü kararsız kaldım. Sonuçta yumurtlama var ama kaliteli değil sanırım tutmadı. Arada kaldım

canım kist yoksa sogan kürüne gerek yok ama önce içim temizlensin dersen sogana basla 15 gün sonrada incir yaparsın ama sorun yok direk yumurta gelişimi dersen incir yap bana sorarsan yinede karar senin

Gittim canım hamile kalınca yumurtlama kistidir o zaman dedi bi daha bakmadı
Anladim canim saglikli yumurta olmasi ve buyumesi icin incir kurunun iyi geldigini soyluyrlar ama inciri prolaktin hormonu yuksek olanlarun icmemesi gerekiyr yukseltiyrmus oyle bi sorunun yoksa ic bence hayitta ic ama sen bilirsin kendini daha iyi bilirsin ona gore hareket et

Emziriyorum sıkıntı olur mu incirden

iyi aksamlar herkeze adet oldum kılar biliyrsunuz kürüde doğru düzgün yapamamıştım 4-5 gün sonra bırakmıştım bu ay inş. tekrar baslıycam bakalım hayrlısı varmı benimle birlikte baslıycak olan ya da suanda içenler ne durumdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…