- 30 Ocak 2017
- 567
- 221
- 103
- 34
Bi suru ilac adi yaziyrz oyle bi yasaktan bilgim yok cnm ne icindi o macunCanım burdan marka vermek yasak mı yebi üye oldum bilgim yok. Sana bi macun söylüycem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi suru ilac adi yaziyrz oyle bi yasaktan bilgim yok cnm ne icindi o macunCanım burdan marka vermek yasak mı yebi üye oldum bilgim yok. Sana bi macun söylüycem
Aktardan aldım ben. Genelde 2 günde bir oluyo canım bazen kızım fırsat vermiyo 3 4 günü buluyo. Ama adetten sonraki ilk 5 günü boş geçmiyoruz. Erkek bebek içinİlk kez duydum bunu nerden nasıl alınır ki
Yabancı bir memleketteyim bulursam alırım teşekkür ederim Allah gönlünüze göre versinAktardan aldım ben. Genelde 2 günde bir oluyo canım bazen kızım fırsat vermiyo 3 4 günü buluyo. Ama adetten sonraki ilk 5 günü boş geçmiyoruz. Erkek bebek için
İyi dualarınız için teşekkür ederim Allah gönlümüze göre versin hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüze razı eylesinAmin canım teşekkür ederim. Rabbim inşallah size de hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin. Veren de O alan da O. Biz sadece sebep arıyoruz. Şunu yaptık da oldu diye. Herşeyin bi zamanı var. Bize de sabırla bekleyip dua etmeyi nasip etsin
Bende ilk cocuk ıcın uğraş ıomİlk çocuk deneyimlerinizi bize anlatırmışsınız ilki için uğraşıyoruz
Aynen canım bende onun için uğraşıyorum ne kadar oldu evleneliBende ilk cocuk ıcın uğraş ıom
Bendeee ilk bebis icin ugrasiyrm valla bi yanim hep umutlu mutlu niyeyse icimde bi his var bir yanim karamsarliga kapiliyr anlayacaginiz karisik hallerdeyimAynen canım bende onun için uğraşıyorum ne kadar oldu evleneli
Ne kadarlik evlisin ne yazık ki hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz çocuklara bakıp benim olacak mı düşüncesi bizi yıpratıyorBendeee ilk bebis icin ugrasiyrm valla bi yanim hep umutlu mutlu niyeyse icimde bi his var bir yanim karamsarliga kapiliyr anlayacaginiz karisik hallerdeyim
Canim 2.5 yildir evliyim ilk 1 yil esimle yan yana degildik tayin durumlarindan sonra yan yana geldik 4-5 ay duzen kur ev diz falan sonrada bi ameliyat gecirdim 3-5ayda oyle gecti yaklasik 6-7 aydirda ciddi anlamda dusunuyrz artik 2 aydirda dr gidip geliyrm iste ins. Guzel gunler yakindir bu durum cok yipratiyrNe kadarlik evlisin ne yazık ki hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz çocuklara bakıp benim olacak mı düşüncesi bizi yıpratıyor
Allah yardımcımız olsun geçmiş olsun bu arada doktor ne diyor pekiCanim 2.5 yildir evliyim ilk 1 yil esimle yan yana degildik tayin durumlarindan sonra yan yana geldik 4-5 ay duzen kur ev diz falan sonrada bi ameliyat gecirdim 3-5ayda oyle gecti yaklasik 6-7 aydirda ciddi anlamda dusunuyrz artik 2 aydirda dr gidip geliyrm iste ins. Guzel gunler yakindir bu durum cok yipratiyr
Eylülde 3sene olacak ama biz çocuk ıcın ekimde 2sene olacak denememızAynen canım bende onun için uğraşıyorum ne kadar oldu evleneli
canim ameliyatim kadin hastaliklarindan degildi safra kesesi ameliyati oldum...hormon degerlerim normal bi sorun yok adetim duzenli muayenede pco oldugunu soyledi dr ama tahlillerim temiz 2 ay klomen kullandim ama olmadi yumurta olusuyo buyuyo catliyo ama tutmadi ne yazikki bakalim hayrlisi cnm tez zamnda yuzumuz guler ins.Allah yardımcımız olsun geçmiş olsun bu arada doktor ne diyor peki
Allah tez zaman da sevindirsin bizi klomen çok ağır bi ilaç hormonları tepe takla ediyor ben geçen ay kullandım hala adet olmadım doktor yumurta hiçbirşey yok dedi beni gönderdi kan testi yap dedicanim ameliyatim kadin hastaliklarindan degildi safra kesesi ameliyati oldum...hormon degerlerim normal bi sorun yok adetim duzenli muayenede pco oldugunu soyledi dr ama tahlillerim temiz 2 ay klomen kullandim ama olmadi yumurta olusuyo buyuyo catliyo ama tutmadi ne yazikki bakalim hayrlisi cnm tez zamnda yuzumuz guler ins.
Sizin bi sıkıntınız varmıEylülde 3sene olacak ama biz çocuk ıcın ekimde 2sene olacak denememız