Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canım dr değiştirmekte fayda var
Ama Şu da varki sürekli gittiğin doktor artik tedaviye başlayalım kaç kere gidip geldin de diyebilir
gittim doktor un önerisi sadece aşılama tedavisi ilaca dair bısey olmazmı ilaç tedavisi dedim bana ılaclık durumun yok dedı

Bs
Bu sefer Dr degıstırcem ve kan tahlili yaptırcam hıc FSH hormonuma bakılmadı adetin 3gununu beklım ben bu arada benim bu ayım yandı ama soğan kurunu yapmaya devam edcm

gittim doktor un önerisi sadece aşılama tedavisi ilaca dair bısey olmazmı ilaç tedavisi dedim bana ılaclık durumun yok dedı
bi sıkıntıda cıkmıyomus muayenede falan öyle söylemiştin diye hatrlıyrm bence bi ilaç tedavisi denese önce

Hıc bir sorunum yokmuş sadece rahim t şeklinde bebeğin tutunacak yeri dar dedi ekimde ameliyat oldum iki ay ameliyattan dolayı korunun dedi ocakdan beri ameliyat sonrası denıyoruz. Tabı 1senedıroncesı var. Kist yok dedi yumurtlamak güzel dedi. İlaç tedavisi ile çevrede hamile kalan var sizde baslasanız dedim ılaclık durumun yok dedi aşılama yapak dedı
sorun ney ki canım ilacla denemeden hemen aşılama diyorlar

Bs

Bu sefer Dr degıstırcem ve kan tahlili yaptırcam hıc FSH hormonuma bakılmadı adetin 3gununu beklım ben bu arada benim bu ayım yandı ama soğan kurunu yapmaya devam edcm
bencede devam et cnm sogan kürüne sonrada baska bi dr daha git dogru dr bulmak gercekten zor...hatta gidincede söyle bütün hormonlarıma baktrmak istiyrm diye lh fsh estradiol prolaktin hatta amh vs.hepsine baksınlar bunlar muayenede anlasılmıyr zaten belkide prolaktin yüksek ondan sorun yasıyrsn bir sürü neden var pco yoktu degilmi sende

aayyy yokk ya para tuzagı bence hiç bir sorun yoksa olmasa bile insan önce bi ilacla tedaviye baslatr haaaa bazılarında daha farklı sorunlar oluyr o zmn direk o asamaya geciyrlar ona bişi demem ama sende öyle bişi yokmus

Yok cnm PCO yok. Bahsrttın tahlıllere bakmadılar hatta dedımkı kan tahlili hıc yapılmadı bakarmısınız dedim gerek yok dedi bana

Green girls içini ferah tut canım ben inanıyrm er yada gec vakti geldiğinde bizde bebişlerimizi kucagımıza alcaz ins. umutsuz olmak kötü seyler düşünmek istemiyrm

aayyy yokk ya para tuzagı bence hiç bir sorun yoksa olmasa bile insan önce bi ilacla tedaviye baslatr haaaa bazılarında daha farklı sorunlar oluyr o zmn direk o asamaya geciyrlar ona bişi demem ama sende öyle bişi yokmus
Esımde muayene oldu sıkıntı yok öyle işde ilaç a yok dedi aşılama ya geçelim dedi dırek

Yok cnm PCO yok. Bahsrttın tahlıllere bakmadılar hatta dedımkı kan tahlili hıc yapılmadı bakarmısınız dedim gerek yok dedi bana
yaaa havlee sinirlendiriyorlar yaa tahlilleri görmeden nasıl yorum yaparlar örnegin bende pco görünümü var tahliller temiz degerlerde sıkıntı yok adet gecikmesi vs. de yok sükür ama muayenede pco göründü sadece muayeneyle olurmuymus

Aynn alttan ultrasonla adetin 3gunu baktı yumurtaların hazırlanmış yumurtlamaya dedi bende kan tahlılıne bakmıcakmısınız daha önce hıc bakılmadı çünkü dedim yok dedi

Aynn alttan ultrasonla adetin 3gunu baktı yumurtaların hazırlanmış yumurtlamaya dedi bende kan tahlılıne bakmıcakmısınız daha önce hıc bakılmadı çünkü dedim yok dedi
yok cnm sen dr degiştir bana sorarsan bu sekilde bizim gibi ugrasanların basına gelebilecek en ii sey işini ii yapan bi dr bulmak gercekten önemli maddi manevi her konuda

Bu herşey içime dönecek şekilde yapacam muayene kan tahlili yumurtlama takibi yapacam ve ameliyat başarılı olnusmu diye tekrar rahim filmi ıstıcem kızlar

Aynn özele gidiyorum belkıde oyuzden direk aşılama istedi. Ben devlette 2yıl doktor sekreterliği yaptım bı ara kadın doğumda görev yaptımda doktor boyle gelen hastalara bu hormonları isterdi idrar da bakardı oda gebeliği zorlaştırır dıe bu doktor hıc enfeksiyon varmı bile demedi

Bu herşey içime dönecek şekilde yapacam muayene kan tahlili yumurtlama takibi yapacam ve ameliyat başarılı olnusmu diye tekrar rahim filmi ıstıcem kızlar
aynen canım benim icine sinsin en azından kafanda soru işareti kalmaz diyelimki yinede olmadı ki ben inanıyrm olacagına en azından denedik elimizden geleni yaptık simdide asılama deniycem dersin ama bi tahlillerini yaptır muayenenide ol soganada devam et tabi bi sıkıkntı olmazsa allahın izniyle daha olumlu seyler duycaz inş. nelerr nelerr okuyrz duyuyrz hergün hiçççç cocugun olmaz diyenler hamile kalıyr biz elimizden geleni yapalım kısmet takdır allahın

özelden özele fark ediyr canım bende özele gidiyrm bazen dr konusunda muallaklık yasasmda yine iyi önemli olan dr hastaneden ziyade bazılarıda devlete gitmeyin hasta cok yogunlar bakmıyrlar bile ilgilenmiyrlar vs. diyrlar oyuzden önemli olan dr ins dogru dr bulursun cnm hangi ildesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…