- 26 Mart 2018
- 608
- 408
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi bakalım inş. güzel haberlerini alırız ben bugun adet oldum bitiminde bende baslıycam inş. bakalım ins bu ay nasip olurSoğana karar verdim. Yanında da ballı harnuplu bitkisel karışımlı macun yicem
Canım bu ay kürleri düzgün yapamamıştım hayırlısı olsun bu ay tam anlamıyla sogam kurunu yaparsın hayit a devam dimi ben arar iciyorum unuttuğum zamanlar oluyor.yumurtlama dönemindeyim.iyi aksamlar herkeze adet oldum kılar biliyrsunuz kürüde doğru düzgün yapamamıştım 4-5 gün sonra bırakmıştım bu ay inş. tekrar baslıycam bakalım hayrlısı varmı benimle birlikte baslıycak olan ya da suanda içenler ne durumdasınız
Aramıza hoşgeldin inşallah rabbim gönlüne göre verir.yanlis anlama ama emziriyormussun belliki bebeğin var daha memeden kesmemişsin ne kadarlık şuan.rabbim sağlıklısı ve hayırlısını versinErkek bebek istiyorum yumurtalar bi an önce gelişsin inşallah
Teşekkür ederim canım :) 18 aylık kızım var. Bir ay içinde sütten kesmeyi düşünüyorumAramıza hoşgeldin inşallah rabbim gönlüne göre verir.yanlis anlama ama emziriyormussun belliki bebeğin var daha memeden kesmemişsin ne kadarlık şuan.rabbim sağlıklısı ve hayırlısını versin
Göğüslerim balon gibi şişmiş ağrıdan ölüyorum doktora gitmedim. bugün eşim doktora gitti test sonucu iyiymiş. Ben dedim ben gelip kan testi yapim bırakmadıEdvard nasıl oldun canım.tekrsr gittin mi doktora ne durumdasın
İlk çocuk deneyimlerinizi bize anlatırmışsınız ilki için uğraşıyoruzBu arada da ikinci olursa güzel olur. İkisi beraber arkadaş gibi büyür
Benim kızım 6 aydır denememize rağmen olmadı. Herhangi bi sıkıntımız yoktu. Sonra soğan suyu geldi aklıma içtiğim ay kimyasal geçirdim heralde yumurtlamadan sonra başlamıştım ona ilki o yüzden tutunamadı. Düşük sırasında kanamamın 3. Veya 4.günü tekrar soğan suyu yaptım ama 1 hafta 10 gün falan içtiştim sonra bıraktım. Hiç hamile miyim falan diye takmamıştım o ay kafama. Nasıl olsa yeni düşük oldu bu ay tutmaz diyodum test yaptım çift çizgiİlk çocuk deneyimlerinizi bize anlatırmışsınız ilki için uğraşıyoruz
soğanla beraber hayıtıda içmem aksadı bu ay sil bastan hepsine baslıycam hayıtı adetken içiyrmuyduk bugun ilk günüm baslayayımmıCanım bu ay kürleri düzgün yapamamıştım hayırlısı olsun bu ay tam anlamıyla sogam kurunu yaparsın hayit a devam dimi ben arar iciyorum unuttuğum zamanlar oluyor.yumurtlama dönemindeyim.
Benimde eşimşnde bir sıkıntısı yok ama olmuyor nedensiz yani evlendikten sonra adet geçikmem sürekli oluyor bekarken 35 günde bir oluyordum şimdi yok yani 10 gün geçmiş adet olmadım adet olsam soğan kürü yapcamBenim kızım 6 aydır denememize rağmen olmadı. Herhangi bi sıkıntımız yoktu. Sonra soğan suyu geldi aklıma içtiğim ay kimyasal geçirdim heralde yumurtlamadan sonra başlamıştım ona ilki o yüzden tutunamadı. Düşük sırasında kanamamın 3. Veya 4.günü tekrar soğan suyu yaptım ama 1 hafta 10 gün falan içtiştim sonra bıraktım. Hiç hamile miyim falan diye takmamıştım o ay kafama. Nasıl olsa yeni düşük oldu bu ay tutmaz diyodum test yaptım çift çizgi
Adetliyken içmen daha çok etki eder diye biliyorum bensoğanla beraber hayıtıda içmem aksadı bu ay sil bastan hepsine baslıycam hayıtı adetken içiyrmuyduk bugun ilk günüm baslayayımmı