- 3 Mart 2018
- 218
- 50
- 13
- 30
Yok cnm çok şükür.bnm bi oğluşum var bi gebelik geçirdim yani.3 sene doğum kontrol hapı kullandım.ve de 8 aydır bıraktım.hiç bir sorun da yok.eşim de dr a gitti.bu ay umutlanmak istyrm ama bi yandan da istemiyom.bekliyorz.ummadığımız bi anda olacak herldeS Samsungeliniii canım pco adet düzensizliği olanlara ve yumurtlama problemi olanlara konulan bi hastalık teşhisdir. Böyle olunca hamile kalmak zor oluyor Allah olan herkese şifa versin
Canım bence gayet güzel değerlendirmişsin bu geceyi hatta yarın sabahı boş geçme derim.gerisi allah ın taktiri ilahisi.hayirlisi olsun canımKizlar bu arada persembe dr gitmistim yum. 16 mm deydi c.tesi bir daha gel duruma gore catlatma ignesi veririz demisti bugun tekrar gittim catlamis dedi bende kendimi okadar odaklamistimki dr gitcm catlatma ignesi olcam dedigi tarihlerde iliski yasancak falan persembe gittigimde duruyrdu carsamba persembe iliski oldu aslinda dunde olurduda esimin isi cikti bugunude degerlendirin dedi ama bakalim hangi ara catladi yahu kacirdikmi bilemedim
Hiç belirti yok canım.surekli telefona indirdiğim programa bakıyorum adete son 2 gün.icimden bir his adet olacam diyor.sen ne durumdasın varmi belirti canimCanım belirtin var mı n’aptın hiç
Kızlar o kadar stres yapmayın.kolay değil biliyorum ama.birazda akışına bırakmak lazım.emin olun hiç ummadığınız anlarda gelck meleklerimizHiç belirti yok canım.surekli telefona indirdiğim programa bakıyorum adete son 2 gün.icimden bir his adet olacam diyor.sen ne durumdasın varmi belirti canim
Benim kasık ağrım var başkada birşeyim yokHiç belirti yok canım.surekli telefona indirdiğim programa bakıyorum adete son 2 gün.icimden bir his adet olacam diyor.sen ne durumdasın varmi belirti canim
Gel bide bize sorKızlar o kadar stres yapmayın.kolay değil biliyorum ama.birazda akışına bırakmak lazım.emin olun hiç ummadığınız anlarda gelck meleklerimiz
Biliyorum cnm bilmez miyim.oğlumda 2 sene sonra geldi.çok bekledim bi daha 2 sene beklemek beni korkutuyoGel bide bize sor
İşte biliyorsun biz bi tane olsun diye uğraşıyoruz beklemek insanı korkutuyorBiliyorum cnm bilmez miyim.oğlumda 2 sene sonra geldi.çok bekledim bi daha 2 sene beklemek beni korkutuyo
Ne diyelim ki cnm beklemekten başka çaremiz yok.bu soğan kürüne çok bel bağladık ama hadi baklm.sonçlar ne çıkacakİşte biliyorsun biz bi tane olsun diye uğraşıyoruz beklemek insanı korkutuyor
Hafif bende de var ama gerçekten ağrıyor mu kendimi mi dinleyip öyle sanıyorum bilemiyorum canımBenim kasık ağrım var başkada birşeyim yok
Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsinNe diyelim ki cnm beklemekten başka çaremiz yok.bu soğan kürüne çok bel bağladık ama hadi baklm.sonçlar ne çıkacak
Allah ın izniyle olacak canım insallah.vaktizamani gelecek inşallah.bakalim belki bu ay belki ilerleyen aylar.gonlum özellikle senin için bu ay olmasından yanaİşte biliyorsun biz bi tane olsun diye uğraşıyoruz beklemek insanı korkutuyor
Allah razı olsun inşaAllah ya o haberi tez zamanda alırızAllah ın izniyle olacak canım insallah.vaktizamani gelecek inşallah.bakalim belki bu ay belki ilerleyen aylar.gonlum özellikle senin için bu ay olmasından yana
Ya günler geçmek bilmiyor doktora da artık gitmek istemiyorum eli boş dönmekten sıkıldımHafif bende de var ama gerçekten ağrıyor mu kendimi mi dinleyip öyle sanıyorum bilemiyorum canım
Haklisin canım aynen bende. adetin duzrnsizdi dimi salı günü olmazsan bekleyecekmişin test yapacakmisinYa günler geçmek bilmiyor doktora da artık gitmek istemiyorum eli boş dönmekten sıkıldım
Haklisin canım aynen bende. adetin duzrnsizdi dimi salı günü olmazsan bekleyecekmişin test yapacakmisinYa günler geçmek bilmiyor doktora da artık gitmek istemiyorum eli boş dönmekten sıkıldım
Biraz daha bekleyip test yapcam olmasa tekrar soğan kürünü uygulayacağımHaklisin canım aynen bende. adetin duzrnsizdi dimi salı günü olmazsan bekleyecekmişin test yapacakmisin
Anladım hadi bakalım hayırlısı güzel haberler inşallahBiraz daha bekleyip test yapcam olmasa tekrar soğan kürünü uygulayacağım
Amin ecmainAnladım hadi bakalım hayırlısı güzel haberler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?