Hoşgeldin canım.yazdıklarının tamamını okudum.bir oğlun var ikinciyi istiyorsun.bende bir kızım var ikinciyi istiyorsun.. geçen yıl soğan kuru yaptım yaptığım ay hamile kaldım.ama nasip olmadi düşük yaptım.simdi bu ayda soğan kuru yaptım adetime son 7 günum kaldı bakalım.ben soğan suyu ile birlikte hayıt tohumunu iciyorum.aktardan aldım.gunde 1 kere 10 dk kaynatıp iciyorum.hormin dengeleyip hamile kalmayı sağlıyormuş.en az 3 ay kullanin diyor nette.burad bir bayanda yazmis 40 gün icti M hamile kaldım diye.sogan kurum bitti ama hayıt tohumuna devam ediyorum.Mrba arkadaşlar aranızda yeniyim .benden daha bilgilisiniz.bende soğan suyunun 6. günüdeyim sizde ne gibi farklılıklar var merk edyrm
mrba arkadaşlar aranızda yeniyim.eminim bnden daha bilgilisiniz.ben soğan suyunun 6. günündeyim.sizde ne gibi farklılıklar var mrk edyrm.bnm kasıklarım da acayip bi hareketlilik.bu nedir sizce
Hoşbuldm.bu ay bakalım inş burda yazanlar hepsi hamile kalır.birbirimize umut oluyoruz.birinin msjını okuyup hamile olduğunu yazdığı an ben heyecanlanıyorum..biz de yazarız buray inşHoşgeldin canım.yazdıklarının tamamını okudum.bir oğlun var ikinciyi istiyorsun.bende bir kızım var ikinciyi istiyorsun.. geçen yıl soğan kuru yaptım yaptığım ay hamile kaldım.ama nasip olmadi düşük yaptım.simdi bu ayda soğan kuru yaptım adetime son 7 günum kaldı bakalım.ben soğan suyu ile birlikte hayıt tohumunu iciyorum.aktardan aldım.gunde 1 kere 10 dk kaynatıp iciyorum.hormin dengeleyip hamile kalmayı sağlıyormuş.en az 3 ay kullanin diyor nette.burad bir bayanda yazmis 40 gün icti M hamile kaldım diye.sogan kurum bitti ama hayıt tohumuna devam ediyorum.
Amin canım insallah.bende merakla bekliyorum herkesden sonucuHoşbuldm.bu ay bakalım inş burda yazanlar hepsi hamile kalır.birbirimize umut oluyoruz.birinin msjını okuyup hamile olduğunu yazdığı an ben heyecanlanıyorum..biz de yazarız buray inş
Tup bebek istiyoruz ama daha bisey.demedi doktor tahlillerime bakip baslicak sonuclrmi gostrmye gitcm dogru duzgin iliskide olmadi ya esim rahatszlandiBenimde son 7 gün canım.dur bakalım.belki adet olmazsın ne tedavisine basladiniz
Hadi bakalım bende kasık ağrısı tek var geçen ayda böyle oldu ama hamile değildim başka hiçbir belirti yok bu ay geçen ay göğüslerim çok ağırıyordu kasıklarım hep yorgundum bu ay kasık ağrım tek var nasip kısmet beraber hamile kalırmışız bideBenimde 7 gün var canım.benimde göğüsler sertleşiyor gibi hissediyorum.pek olmazdı bende.zaman geçmiyor sanki.kasik ağrıması hamilelikte de oluyor canım erken umutsuzluğa kapilma
Soğan kürünü 6 ayda bir kere yapman lazım yoksa diğeri zararlı olur ondan bekle şimdi adetine 10 gün kaldı mı içKızlarrrrr selamlarr herkezee 3-4 günlük bir memleket yolculugu oldugundan sogan kürüde gitti yaa hayıtta içemedim aksamları 3 gün sadece sabahları bal tarcın çörek otu yiyrdum yum.kadar yiyin demişlerdi o tam oldu gibi ama sogan gitti simdi napayım bu ayı beklıyeyim olmazsa en bastanmı alayım yoksa bugunden tekrar içeyimmi kafam karıstı
sizler neler yaptınız güzel haberler bekliyrm dört gözle
6 ayda birde ben içemedimki zaten 3-4 gün içtim memlekete gitmek zorunda kaldım ordada yogunluktan düzen bozuldu içemedim yani yapmısta sayılmamSoğan kürünü 6 ayda bir kere yapman lazım yoksa diğeri zararlı olur ondan bekle şimdi adetine 10 gün kaldı mı iç
Bugun 25. Gunum benım adet 22 23 24 25 26 aralarında degısıo ama hıc 26yı gecmez bakalım beklıycm ewde test var onu yapsammı kı cnmBenimde son 7 gün canım.dur bakalım.belki adet olmazsın ne tedavisine basladiniz
6 ay arayla yapmak lazım benim o kadar bilgim yok canım tecrübeli olanlara sorsan daha iyi olur fazlası rahim zarı inceliği yapıyormuş ben araştırınca okudum6 ayda birde ben içemedimki zaten 3-4 gün içtim memlekete gitmek zorunda kaldım ordada yogunluktan düzen bozuldu içemedim yani yapmısta sayılmam
Yaptın mıBugun 25. Gunum benım adet 22 23 24 25 26 aralarında degısıo ama hıc 26yı gecmez bakalım beklıycm ewde test var onu yapsammı kı cnm
Ay nasıl guzel olur ya çok isterim.insallah bu ay ki ağrın bebek içindir bakalım giderek azalıyor günlerimiz canımHadi bakalım bende kasık ağrısı tek var geçen ayda böyle oldu ama hamile değildim başka hiçbir belirti yok bu ay geçen ay göğüslerim çok ağırıyordu kasıklarım hep yorgundum bu ay kasık ağrım tek var nasip kısmet beraber hamile kalırmışız bide
Ay nasıl guzel olur ya çok isterim.insallah bu ay ki ağrın bebek içindir bakalım giderek azalıyor günlerimiz canımHadi bakalım bende kasık ağrısı tek var geçen ayda böyle oldu ama hamile değildim başka hiçbir belirti yok bu ay geçen ay göğüslerim çok ağırıyordu kasıklarım hep yorgundum bu ay kasık ağrım tek var nasip kısmet beraber hamile kalırmışız bide
Yarın sabah ilk idrarınız yap canimBugun 25. Gunum benım adet 22 23 24 25 26 aralarında degısıo ama hıc 26yı gecmez bakalım beklıycm ewde test var onu yapsammı kı cnm
İnşaAllah olur yA sende belirtiler var bende hiç yokAy nasıl guzel olur ya çok isterim.insallah bu ay ki ağrın bebek içindir bakalım giderek azalıyor günlerimiz canım
Malesef belirti yok canım göğüsüm dün sertti acaba hamileyim dedim ama bugün normal.kendime kızıyorum ister istemez heves ediyorum sonra birde uzulneyeyimİnşaAllah olur yA sende belirtiler var bende hiç yok
Kızlar bişi sorcam size soğan küründe soğanın kabuğunu soyuyor musunuz.bem soymuyorum ama.soymam lazım mıMalesef belirti yok canım göğüsüm dün sertti acaba hamileyim dedim ama bugün normal.kendime kızıyorum ister istemez heves ediyorum sonra birde uzulneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?