Yaa yenisin daha.stres yapma kendine.ben oğlumu evlendikten 3 sene sonra aldım kucağıma.yani alıştım beklemeye.ama ümidim hiç bitmedi.sende ümidini kesme.olacak inş6 aylık evliyim 5 aydır deniyorum işte nasip bakalım
Yaa yenisin daha.stres yapma kendine.ben oğlumu evlendikten 3 sene sonra aldım kucağıma.yani alıştım beklemeye.ama ümidim hiç bitmedi.sende ümidini kesme.olacak inş
Ben gurbetteyim eşimin mesleği çok ağır evde tek olduğum için umudum olur diyorum yA[/QUO gurbette değilim ama seni anlayabiliyorum.inan beklemek çok zor.kötüsünü düşünmemeye çalışıyosun ama yine de aklına kötü şeyler geliyo.o yüzden önce kafanı rahat tut.herşey önce beyinde başlar
O konuda üstümüze yok çok şükürbakalım bu ay bizi ne bekliyo.olursa ilk haber senden
Hamile olduğumu erken öğrendim tabii gğnğm geçince hemen test yaptm.ondan sonra sol kasığım da ağrılar oluştu.göğüslerde hassaslıkİnşaAllah canım dua et yA Rabbim sevindirsin yA bana göre sen tecrübelisin ilk gebelikte hangi kasığın ağırdı gebelik belirtilerin nelerdi
İnş.rabbim önce sana sonra bana versin.şöle diyim cnm ben dedim ya 2 sene sonra hamile kaldığım için her ay test yapıyodum nerdeyse psikolojim bozulmştı.o yüzden belirtilerimin farkında bile değildim.
Aynen herşey nasip.olacağı varsa hiç beklemediğin anda olur mrk etmeGüzel duaların için teşekkür ederim
O testler beni maf etti geçen ay bi tanesi pozitif çıktı doktor yanlış çıkmış deyince ağladım resmen nasip artık
Teşekkür ederim inşaAllah olur en kısa zamanda sizede bizede Rabbim nasip etsinAynen herşey nasip.olacağı varsa hiç beklemediğin anda olur mrk etme
Bir de cnm folik asit kullanıyor musunTeşekkür ederim inşaAllah olur en kısa zamanda sizede bizede Rabbim nasip etsin
Evet canım onu kullanıyorumBir de cnm folik asit kullanıyor musun
Evet canım onu kullanıyorum
1 ay olacakNe zmndn beri kullanıyosun
Benimde son 7 gün canım.dur bakalım.belki adet olmazsın ne tedavisine basladinizBugun sogan küründe 10.günüm ama calistigim icin sabahlari yapamiyorum akinti oluyor adetimede 6 gun kaldi bekliyorm bakalm ama buay sanmiyorum bisey olacagni tedaviye basladik
Ay hadi bakalım.az kalmış güzel haberler ver inşallah canimSon iki gün
Canım acaba test mi yapsan günün geçti degilmi şuan da.umudun yoktu ama belki bebiş vardirBnde sımdılık bısıy yok bakalım
Benimde 7 gün var canım.benimde göğüsler sertleşiyor gibi hissediyorum.pek olmazdı bende.zaman geçmiyor sanki.kasik ağrıması hamilelikte de oluyor canım erken umutsuzluğa kapilmaBenim adetime 6 gün var akıntım oluyor arada sağ kasığım çok ağırıyor adet olcam sanırım bakalım nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?