- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
Ben kabuğunun en dış kısmını alıyorum içinde bir turuncu kabuk daha oluyordu onu almıyorum kaynatiyorum rengi turuncu çıkıyor TV de öyle duymuştumKızlar bişi sorcam size soğan küründe soğanın kabuğunu soyuyor musunuz.bem soymuyorum ama.soymam lazım mı
Çok saol cnm.bnde dediğin gibi yapıyorum ama soriyim dedim yine de.merakımı giderdinBen kabuğunun en dış kısmını alıyorum içinde bir turuncu kabuk daha oluyordu onu almıyorum kaynatiyorum rengi turuncu çıkıyor TV de öyle duymuştum
Malesef belirti yok canım göğüsüm dün sertti acaba hamileyim dedim ama bugün normal.kendime kızıyorum ister istemez heves ediyorum sonra birde uzulneyeyim
Yok cnm yapmadım kensımı umutlandırmak ıstemıom 26.gunden sonra adetımı gecıkmıs sayyom cunku degısıo dedım gıbı ama 26.funu gecmedı hıc. Bıde hamılelık belırtısı hıc yok ya. Adet belırtılerı var sıvılceler bas gosterdı yaYaptın mı
Ozaman mı dogru cıkarkı saglık ocagı yakın kanmı versem kesın sonucYarın sabah ilk idrarınız yap canim
Ssğlık ocağı da hemen çıkmıyoki ertesi güne kalıyo.sen en iisi yap testi meraktan çatlicazOzaman mı dogru cıkarkı saglık ocagı yakın kanmı versem kesın sonuc
Ben ilk kez senden duydum öyle şeylere pek güvenmiyorumKızlar ya bugun bı teyze bebek ıcın göbek k cektını soyledı ben bel cekme duymuş dum ama ıkısı hakkında bılgım yok yaptıran bılgısı olan varmı
İnternet den bakıom ya aksam 7gıbı cıkarda umufum yok cnm sogan kuru uzattı dıyede korkuyom kıst falan yapmasa barı hamılelıge daır bı belırtı bıle yok yaaaSsğlık ocağı da hemen çıkmıyoki ertesi güne kalıyo.sen en iisi yap testi meraktan çatlicaz
cnm bnde burdakı yaslılardan duydum. Artık cocuk olmıyomu evresını gectı mıllet dırek göre l sana bunu yaopak dıolarBen ilk kez senden duydum öyle şeylere pek güvenmiyorum
Ben memlekette gittim orda hekim kadın var annem oraya gidelim baksın sana dedi ben yok dedim bişey olur falan uğraşamam dedim herşey nasip yA ama Rabbim kucağımızı tez vakitte doldursunV
cnm bnde burdakı yaslılardan duydum. Artık cocuk olmıyomu evresını gectı mıllet dırek göre l sana bunu yaopak dıolar
Fazla yağları yakma özelliği var soğanın bir sürü faydası varBu kür sizi zayıflatıyomu kızlar.ben birz kilo verdim.sizde durumlar nasl
Hayırlısı canım ya dur bakım daha adet olmadın hala umut var demektir.bence hayit tohumuna başla sende.nasilsa hiçbirimiz bir süre soğan suyu yapamayacağızregl cuma günü oluyorum kızlar belirtileri belli benim
İnsan kimseye diyemiyor ki takıyorum hep içimize atıyoruz bilselerde aman takma diyip geçiyorlar bende ondan pek kimseyle bu konuları konuşmuyorum bi burada sizler umut oluyorsunuz eşime bile belli etmemeye çalışıyorum soğan kürünü nasıl yaptın bi anlat ben çok araştırıp yaptımSelam kizlar.bu akşam misafirim vardı 2 aile.basbasa kalınca kizlar soruyor takmıyorsun dimi yumurtlama dönemini kaçırmadın dimi diye.takmiyorum dedim ama takıyorum sanırım.cok sukursuzuz.azcik sabir ama bir an once sonucu merak ediyorum.Green girls senin sonucunu merakla bekliyorum canım. Edvard bizim için bekleme devam ediyor bende araştırmaya devam ediyorum.hayit tohumuna devam şuanda.ama benim 2 gündür akintim var.
Ayrıca bu akşam yazdıklarınızı okuyunca ben soğan suyunu 4 yada 6 ya böldüm dış kabuklarını soydum sizlere nazaran ben yanlış yapmışım belliki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?