- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
Üzülme yAregl cuma günü oluyorum kızlar belirtileri belli benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülme yAregl cuma günü oluyorum kızlar belirtileri belli benim
Al benden de o kadar canım ben demezken herkes benim ceteremi tutuyor sanki.esime dahi zayıflamak için dedim.yumurtlama dönemini bile söylemiyorum esime stres yapmasın diye.cunku kızımda çok yapmamız lazım bugün önemli diye baskılar yapmıştım.simdi 2 yı isterken ama kızda yaptıklarını yapma diye uzun uzun konuştu benimle.sogam suyu için 2 şu bardağı suyu kaynattım.kaynayan suyun içerisine 1 orta boy organik yada boyu küçük gibiyse 2 soğanı dış kabuklarını soyup imce kahve rengi olan kabukları soyup bıçakla 4 veya 6 ya bölüp kaynayan suya attım.5 dk kaynadıktan sonra ocaktan aldım ılıyınca icti M sabah akşam taze yaptım canımİnsan kimseye diyemiyor ki takıyorum hep içimize atıyoruz bilselerde aman takma diyip geçiyorlar bende ondan pek kimseyle bu konuları konuşmuyorum bi burada sizler umut oluyorsunuz eşime bile belli etmemeye çalışıyorum soğan kürünü nasıl yaptın bi anlat ben çok araştırıp yaptım
Al benden de o kadar canım ben demezken herkes benim ceteremi tutuyor sanki.esime dahi zayıflamak için dedim.yumurtlama dönemini bile söylemiyorum esime stres yapmasın diye.cunku kızımda çok yapmamız lazım bugün önemli diye baskılar yapmıştım.simdi 2 yı isterken ama kızda yaptıklarını yapma diye uzun uzun konuştu benimle.sogam suyu için 2 şu bardağı suyu kaynattım.kaynayan suyun içerisine 1 orta boy organik yada boyu küçük gibiyse 2 soğanı dış kabuklarını soyup imce kahve rengi olan kabukları soyup bıçakla 4 veya 6 ya bölüp kaynayan suya attım.5 dk kaynadıktan sonra ocaktan aldım ılıyınca icti M sabah akşam taze yaptım canım
Geçen ay bende öle düşündüm.keşke adet belirtileri yerine gebelik belirtileri olsa diye.ama işte nasibimiz ne zmn bizi bulur kimse bilemez.sen umudunu kaybetme yeter kiKarnım gece AĞRIDI dıomkı karın agrıyana kadar kasıklar agrısaya sıvılcr cıkana kadar gogus hassasiyet olsa ya nevardı dıom ya
olsunnn mutlu olmak lazım her zamn adet olabiliyrsun en azından bu güzel bişi bence olumlu düşünmek lazımkızlar ben hasta oldum
çok şükür her ay düzenli pko olmasına rağmen ama demişlerdi yeni evlisin ilk 6 ay zorlanabilirsin diye.. neyse kızlar sizi takip te olucam artık benolsunnn mutlu olmak lazım her zamn adet olabiliyrsun en azından bu güzel bişi bence olumlu düşünmek lazım
Aynıyız sanırım canım aynen öyle sükürki oluyorz güzel haberleri alalım hep beraber inş.çok şükür her ay düzenli pko olmasına rağmen ama demişlerdi yeni evlisin ilk 6 ay zorlanabilirsin diye.. neyse kızlar sizi takip te olucam artık ben
Hadi ya hayirlisi diger aya kaldi benim gibi umutlarCanlar ben dün regl oldum boş umutlar olmuş anlayacağınız. rahatsızdım kaç gündür giremedim. seviyorum sizleri. herşeyin hayırlsııı
nden cok umutluydum ben ya umudum yerle bır oldu barı sen bıze sevınc olaydın sıkma canını ama cnmCanlar ben dün regl oldum boş umutlar olmuş anlayacağınız. rahatsızdım kaç gündür giremedim. seviyorum sizleri. herşeyin hayırlsııı
Hayırlıso cnm uzulme bende senı soracaktım ama adet olmussun. Ben bugunde olmadım umud baglamak hıc ıstemıom ama bakalımHadi ya hayirlisi diger aya kaldi benim gibi umutlar