• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlarrrrr selamlarr herkezee 3-4 günlük bir memleket yolculugu oldugundan sogan kürüde gitti yaa hayıtta içemedim aksamları 3 gün sadece sabahları bal tarcın çörek otu yiyrdum yum.kadar yiyin demişlerdi o tam oldu gibi ama sogan gitti simdi napayım bu ayı beklıyeyim olmazsa en bastanmı alayım yoksa bugunden tekrar içeyimmi kafam karıstı:işsiz:
sizler neler yaptınız güzel haberler bekliyrm dört gözle

Kızlarrrrr selamlarr herkezee 3-4 günlük bir memleket yolculugu oldugundan sogan kürüde gitti yaa hayıtta içemedim aksamları 3 gün sadece sabahları bal tarcın çörek otu yiyrdum yum.kadar yiyin demişlerdi o tam oldu gibi ama sogan gitti simdi napayım bu ayı beklıyeyim olmazsa en bastanmı alayım yoksa bugunden tekrar içeyimmi kafam karıstı:işsiz:
sizler neler yaptınız güzel haberler bekliyrm dört gözle
Soğan kürünü 6 ayda bir kere yapman lazım yoksa diğeri zararlı olur ondan bekle şimdi adetine 10 gün kaldı mı iç

Soğan kürünü 6 ayda bir kere yapman lazım yoksa diğeri zararlı olur ondan bekle şimdi adetine 10 gün kaldı mı iç
6 ayda birde ben içemedimki zaten 3-4 gün içtim memlekete gitmek zorunda kaldım ordada yogunluktan düzen bozuldu içemedim yani yapmısta sayılmam

Kızlar kısa bi aradan sonra mrb bende soğan kürü yaptım yoğun belirtiler yaşamıştım ama malesef adet oldum. 10 gün kala yapmayı düşünenler için nacizane fikrim yumurtlamadan sonraya denk geliyo ya riskli olabilir. 10 gün kala yapılmasının amacı adet düzensizliği ve pko olanlar için. Saracoglu 15 günlük kür icin yılda 1 mutlaka yada 6 ayda bir yapılmasını önermis bende bir sorun yok ama destekleyici farklı bir kür deniycem Allah nasip ederse herkese Allah kolaylıklar versin tez vakitte kavusalım bebislere insallah

6 ayda birde ben içemedimki zaten 3-4 gün içtim memlekete gitmek zorunda kaldım ordada yogunluktan düzen bozuldu içemedim yani yapmısta sayılmam
6 ay arayla yapmak lazım benim o kadar bilgim yok canım tecrübeli olanlara sorsan daha iyi olur fazlası rahim zarı inceliği yapıyormuş ben araştırınca okudum

Hadi bakalım bende kasık ağrısı tek var geçen ayda böyle oldu ama hamile değildim başka hiçbir belirti yok bu ay geçen ay göğüslerim çok ağırıyordu kasıklarım hep yorgundum bu ay kasık ağrım tek var nasip kısmet beraber hamile kalırmışız bide
Ay nasıl guzel olur ya çok isterim.insallah bu ay ki ağrın bebek içindir bakalım giderek azalıyor günlerimiz canım

Hadi bakalım bende kasık ağrısı tek var geçen ayda böyle oldu ama hamile değildim başka hiçbir belirti yok bu ay geçen ay göğüslerim çok ağırıyordu kasıklarım hep yorgundum bu ay kasık ağrım tek var nasip kısmet beraber hamile kalırmışız bide
Ay nasıl guzel olur ya çok isterim.insallah bu ay ki ağrın bebek içindir bakalım giderek azalıyor günlerimiz canım

Yok cnm yapmadım kensımı umutlandırmak ıstemıom 26.gunden sonra adetımı gecıkmıs sayyom cunku degısıo dedım gıbı ama 26.funu gecmedı hıc. Bıde hamılelık belırtısı hıc yok ya. Adet belırtılerı var sıvılceler bas gosterdı ya

Kızlar ya bugun bı teyze bebek ıcın göbek k cektını soyledı ben bel cekme duymuş dum ama ıkısı hakkında bılgım yok yaptıran bılgısı olan varmı

Back