- 3 Mart 2018
- 218
- 50
- 13
- 30
Merhaba!
Ya ben geçen ay kullandım kasıklarım çok ağırıyordu akıntım vardı adet oldum ağrıdan ilk gece uyuyamadım 2 ayım klomen kullandım adeti bekliyorum şuan sadece sağ kaşığımda Ağrı var adet olca
Bendede akıntı oldu sımdı az ama var yınede
Anlatıldığı gibi bi akıntım olmadı.normal akıntılar.
Hepimiz için hayırlısı olur inş.ben bu ay çok umutluyum.rabbimin izniyle olacak inş
Hakkımızda hayırlısı olsun..evet günler de geçmezki böle durumlarda.Ya bende merakla bekliyorum 6 gün var benimde düzensiz
Soğan kürünü o kadar araştırdım dr tavsiyesi alanı görmedim hiç.ne güzel ki. onaylamış doktrnzBen doktor tavsiyesiyle soğan kürünü yaptım doktor klomen verdi
76 gün adet olmadım pco var sanıyordum doktor bana baktı olamazsın dedi soğan kürünü uygulasam olur mu dedim uygula soğanın ne zararı varki dedi uyguladım hemen adet oldum 3 günü hormon testi yaptı değerlerin çok iyi dedi hızlandırmak için klomen folikasit verdi merakla bekliyorumSoğan kürünü o kadar araştırdım dr tavsiyesi alanı görmedim hiç.ne güzel ki. onaylamış doktrnz
Bilgisizliğimi mazur gör ama klomen nedir
Anladım cnm.inş hiç bunlara gerek kalmaz.ben böle bişi yaşamadığım için bilmiyorum.3 sene doğım kontrl hapı kullandım 8 aydır bıraktım.doktra gttm yumurtalıklar temiz sıkıntı yok.ama bebiş de yok.çok şükür bi oğlum var.annelik duygusunu bi kere tattım neden ikinciai olmasın kiEstağfurullah canım bende klomeni yeni öğrendim yumurtanın büyümesini ve çatlamasını sağlıyan ilaç yumurta çatlamazsa iğne yapıyorlar ben sadece hap kullandım
Anladım cnm.inş hiç bunlara gerek kalmaz.ben böle bişi yaşamadığım için bilmiyorum.3 sene doğım kontrl hapı kullandım 8 aydır bıraktım.doktra gttm yumurtalıklar temiz sıkıntı yok.ama bebiş de yok.çok şükür bi oğlum var.annelik duygusunu bi kere tattım neden ikinciai olmasın ki
6 aylık evliyim 5 aydır deniyorum işte nasip bakalımOlur inş içini ferah tut.yeni mi evlisin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?