• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Günaydın kızlar benim adet belirtileri başladı sivilce üşüme ve karından şişlik bu ay olmayacak gibi bi daha ki ay afete on gün kala tekrar başlarım sogan kürü ne

15gunluk kurun özeti. Uc aksamları ıcemedım kacırdım. Çimlenmıs sogan kullandım. Ve önemlı gunu kacırdım. Ya sıvılce mı ucukmu bı agrı hıssettım. Ve beklenen sıvılcemde cıkmıs yaa

Günaydın kızlar benim adet belirtileri başladı sivilce üşüme ve karından şişlik bu ay olmayacak gibi bi daha ki ay afete on gün kala tekrar başlarım sogan kürü ne
Bu ay umudum yok diyordun ama yine de bakalım adet olacakmısin.dedigin gibi en azından birdahaki aya devam

15gunluk kurun özeti. Uc aksamları ıcemedım kacırdım. Çimlenmıs sogan kullandım. Ve önemlı gunu kacırdım. Ya sıvılce mı ucukmu bı agrı hıssettım. Ve beklenen sıvılcemde cıkmıs yaa
Yarın son benim.bende 2 sabah kaçırdım içemedim soğan suyunu.onemli günü bend e kaçırdım.bekleyelim bakalım canimallahtanumut kesilmez

Evet bu ay yuksek ihtimal adet oluyorum hayirlisi olsun ben sogan kurunu duzenli uyguladim ama yeni evliyim ondan vucut kendini hazirlaarmis ondan sanirim hamile kalamamam .. dger ay da doktara gidip degerlerime baktiricam

Kizlarr bende h.sonu icin memlekete gelmek durumunda olunca sogan birzcik sekteye ugradi tabi evdeki gibi duzenli olmuyr ne yazikki ama umudumuzu kirmiyr ileriye bakiyrz

Merhaba kızlar
Sukur bugün itibariyle bende soğan kurumu 15 gün tamamlayarak bitirdim
Sadece 2 sabah üst üste içmeyi unuttum
Çok umudum olmasa da yinede inşallah hamile olabilmişimdir diyorum.sizler nasılsınız kizlar.
Evet hamilelik belirtisi taşıyan @nesnes07 ydı.son gelişmeler nasıl canım tekrar test yaptırabildin mi. G greengirll Ve cikolatakistim cikolatakistim artık bende sizler gibi beklemedeyim. Adet olursak eğer önümüzdeki ay adete 10 gün kala yine soğan suyuna devam
Bu arada kizlar ben hayit tohumu içmeye de devam ediyorum.adet olsamda devam
Takı hamileysem bırakıcam
Öyle yazıyor nette.en az 3 ay kullanım hamile degilseniz diyo
Burada bir arkadaş yazmis 40 gün kullanınca hamile kalmis diye
Nasılsa benim de bu aydan umudum yok diğer aya kadar devam edeyim dedim
Kizlar modlarimiz düştü belliki
Hadi tekrar toparlayalım artik.

Ewet bugun adet günü beklıyom bakalım. Bendr hayıt tohumuna baslıcam cnm. Sabah hamılelık testi yaptımı gordum ruyamda hemsıre buyuk ıhtımalle hamılesın dedı gözleri mı actım ya

Benim adet dönemine 3-4 gun kaldı benim hamilelik belirtileri yok aksine adet belirtileri başladı hayit tohumu alıp başlarım bende ama İlk is doktora gitmek

Bendede belırtı yok gecen ay 22.gunumde adet oldum bugun 23.gunum beklıom sogan kürü de acaba uzatacakmı sureyı korkuyorumda

Back