- 1 Mart 2018
- 3.052
- 3.089
- 133
@nesnes07 yanlış hatırlamıyorsam ..Bıze sevınc olsun barı yaa
Bende ondan korkuyirum ayin 15 inde belli olacak gecikecek mi gecikmeyecek miBendede belırtı yok gecen ay 22.gunumde adet oldum bugun 23.gunum beklıom sogan kürü de acaba uzatacakmı sureyı korkuyorumda
Adet oldun mu canımBendede belırtı yok gecen ay 22.gunumde adet oldum bugun 23.gunum beklıom sogan kürü de acaba uzatacakmı sureyı korkuyorumda
Son 3 gün diyorsun yani canım insallah adet olmazsın ya.bana da 10 gün var neredeyseBende ondan korkuyirum ayin 15 inde belli olacak gecikecek mi gecikmeyecek mi
Inşallah hayırlı güzel haberler verirsin canım ben bugün de bekle derim 1 2 günlük gecikmeler normal geneldeDun olmadım ben ya gune olarak kalkarım yada aksam olurum. Bugunde bısey yok bakalım. Bugun gıdıp kan mı versem beklemek yerıne dırek sonuc almıs olurum
Bugun sogan küründe 10.günüm ama calistigim icin sabahlari yapamiyorum akinti oluyor adetimede 6 gun kaldi bekliyorm bakalm ama buay sanmiyorum bisey olacagni tedaviye basladik
Son iki günSon 3 gün diyorsun yani canım insallah adet olmazsın ya.bana da 10 gün var neredeyse
@nesnes07 kaç gündür yazmadın hayır mi şer mi merak ediyorum canım.yeniden kan testi verdin mi son durumların nedir
Mrba arkadaşlar aranızda yeniyim .benden daha bilgilisiniz.bende soğan suyunun 6. günüdeyim sizde ne gibi farklılıklar var merk edyrmSağlık olsun canım önümüzdeki ay yeni umutlarla yeni den devam.muhtemelen aynı kaderi paylasicaz.sen bencikolatakistim adet e 10 gün kala yaparız yine soğan kuru
mrba arkadaşlar aranızda yeniyim.eminim bnden daha bilgilisiniz.ben soğan suyunun 6. günündeyim.sizde ne gibi farklılıklar var mrk edyrm.bnm kasıklarım da acayip bi hareketlilik.bu nedir sizceSağlık olsun canım önümüzdeki ay yeni umutlarla yeni den devam.muhtemelen aynı kaderi paylasicaz.sen bencikolatakistim adet e 10 gün kala yaparız yine soğan kuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?