Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba kızlar
Sukur bugün itibariyle bende soğan kurumu 15 gün tamamlayarak bitirdim
Sadece 2 sabah üst üste içmeyi unuttum
Çok umudum olmasa da yinede inşallah hamile olabilmişimdir diyorum.sizler nasılsınız kizlar.
Evet hamilelik belirtisi taşıyan @nesnes07 ydı.son gelişmeler nasıl canım tekrar test yaptırabildin mi. G greengirll Ve cikolatakistim artık bende sizler gibi beklemedeyim. Adet olursak eğer önümüzdeki ay adete 10 gün kala yine soğan suyuna devam
Bu arada kizlar ben hayit tohumu içmeye de devam ediyorum.adet olsamda devam
Takı hamileysem bırakıcam
Öyle yazıyor nette.en az 3 ay kullanım hamile degilseniz diyo
Burada bir arkadaş yazmis 40 gün kullanınca hamile kalmis diye
Nasılsa benim de bu aydan umudum yok diğer aya kadar devam edeyim dedim
Kizlar modlarimiz düştü belliki
Hadi tekrar toparlayalım artik.

Ewet bugun adet günü beklıyom bakalım. Bendr hayıt tohumuna baslıcam cnm. Sabah hamılelık testi yaptımı gordum ruyamda hemsıre buyuk ıhtımalle hamılesın dedı gözleri mı actım ya

Benim adet dönemine 3-4 gun kaldı benim hamilelik belirtileri yok aksine adet belirtileri başladı hayit tohumu alıp başlarım bende ama İlk is doktora gitmek

Bendede belırtı yok gecen ay 22.gunumde adet oldum bugun 23.gunum beklıom sogan kürü de acaba uzatacakmı sureyı korkuyorumda

Dun olmadım ben ya gune olarak kalkarım yada aksam olurum. Bugunde bısey yok bakalım. Bugun gıdıp kan mı versem beklemek yerıne dırek sonuc almıs olurum

Dun olmadım ben ya gune olarak kalkarım yada aksam olurum. Bugunde bısey yok bakalım. Bugun gıdıp kan mı versem beklemek yerıne dırek sonuc almıs olurum
Inşallah hayırlı güzel haberler verirsin canım ben bugün de bekle derim 1 2 günlük gecikmeler normal genelde

Sağlık olsun canım önümüzdeki ay yeni umutlarla yeni den devam.muhtemelen aynı kaderi paylasicaz.sen ben cikolatakistim adet e 10 gün kala yaparız yine soğan kuru
Mrba arkadaşlar aranızda yeniyim .benden daha bilgilisiniz.bende soğan suyunun 6. günüdeyim sizde ne gibi farklılıklar var merk edyrm
Sağlık olsun canım önümüzdeki ay yeni umutlarla yeni den devam.muhtemelen aynı kaderi paylasicaz.sen ben cikolatakistim adet e 10 gün kala yaparız yine soğan kuru
mrba arkadaşlar aranızda yeniyim.eminim bnden daha bilgilisiniz.ben soğan suyunun 6. günündeyim.sizde ne gibi farklılıklar var mrk edyrm.bnm kasıklarım da acayip bi hareketlilik.bu nedir sizce

Merhaba!
Ya ben geçen ay kullandım kasıklarım çok ağırıyordu akıntım vardı adet oldum ağrıdan ilk gece uyuyamadım 2 ayım klomen kullandım adeti bekliyorum şuan sadece sağ kaşığımda Ağrı var adet olcam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…