• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Dun olmadım ben ya gune olarak kalkarım yada aksam olurum. Bugunde bısey yok bakalım. Bugun gıdıp kan mı versem beklemek yerıne dırek sonuc almıs olurum

Dun olmadım ben ya gune olarak kalkarım yada aksam olurum. Bugunde bısey yok bakalım. Bugun gıdıp kan mı versem beklemek yerıne dırek sonuc almıs olurum
Inşallah hayırlı güzel haberler verirsin canım ben bugün de bekle derim 1 2 günlük gecikmeler normal genelde

Sağlık olsun canım önümüzdeki ay yeni umutlarla yeni den devam.muhtemelen aynı kaderi paylasicaz.sen ben cikolatakistim cikolatakistim adet e 10 gün kala yaparız yine soğan kuru
Mrba arkadaşlar aranızda yeniyim .benden daha bilgilisiniz.bende soğan suyunun 6. günüdeyim sizde ne gibi farklılıklar var merk edyrm
Sağlık olsun canım önümüzdeki ay yeni umutlarla yeni den devam.muhtemelen aynı kaderi paylasicaz.sen ben cikolatakistim cikolatakistim adet e 10 gün kala yaparız yine soğan kuru
mrba arkadaşlar aranızda yeniyim.eminim bnden daha bilgilisiniz.ben soğan suyunun 6. günündeyim.sizde ne gibi farklılıklar var mrk edyrm.bnm kasıklarım da acayip bi hareketlilik.bu nedir sizce

Merhaba!
Ya ben geçen ay kullandım kasıklarım çok ağırıyordu akıntım vardı adet oldum ağrıdan ilk gece uyuyamadım 2 ayım klomen kullandım adeti bekliyorum şuan sadece sağ kaşığımda Ağrı var adet olcam sanırım

Back