Canım soğan suyu adet söktürür demisti dr.muhtemelen o yüzden gelmiştir.benim ilk 2 yada 3 gün akintım oldu şuan yok denecek kadar az akintim var şuan 13.gundeyimHepiniz soğan kürünü yapıyorsunuz akıntınız oluyor mu benim 4 gün kananamam başlamıştı
Canım stres etme kendine stres de ilk kasılan organ rahimdir.allah izniyle bi çarşamba olsun bakalım.zatrn doktorun çarşamba baktim demistiselam canlarım. yok 15 mart regl tarihim. belki yükselme görürüm diye baktırdım ama aynı çıktı. stresten hasta olucam boğazım acıyor
Amin ecmainHaklisin canım ya ne bilim ister istemez moralim bozuldu inşallah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar verir yavrum hepimize
Faydası çok var 15 günü tamamla bakalım ne olacak beni durumundan haberdar etCanım soğan suyu adet söktürür demisti dr.muhtemelen o yüzden gelmiştir.benim ilk 2 yada 3 gün akintım oldu şuan yok denecek kadar az akintim var şuan 13.gundeyim
Mutlaka edicem hayırlısı bakalimFaydası çok var 15 günü tamamla bakalım ne olacak beni durumundan haberdar et
Neyi soğan kurunu mu.bende daha şimdi yaptım icicem gece yatarken yapıp iç derim.bende öyle yapıyorum.gunde tek yapma derimSabah aksam icmek gerekirmis ben aksamlari unutuyorum calistgm icn vaktim olmuyor
Bu ay umudum yok diyordun ama yine de bakalım adet olacakmısin.dedigin gibi en azından birdahaki aya devamGünaydın kızlar benim adet belirtileri başladı sivilce üşüme ve karından şişlik bu ay olmayacak gibi bi daha ki ay afete on gün kala tekrar başlarım sogan kürü ne
Yarın son benim.bende 2 sabah kaçırdım içemedim soğan suyunu.onemli günü bend e kaçırdım.bekleyelim bakalım canimallahtanumut kesilmez15gunluk kurun özeti. Uc aksamları ıcemedım kacırdım. Çimlenmıs sogan kullandım. Ve önemlı gunu kacırdım. Ya sıvılce mı ucukmu bı agrı hıssettım. Ve beklenen sıvılcemde cıkmıs yaa
Sıvılcemde cıktı kesın bende bısıy yok kızlarYarın son benim.bende 2 sabah kaçırdım içemedim soğan suyunu.onemli günü bend e kaçırdım.bekleyelim bakalım canimallahtanumut kesilmez
Sağlık olsun canım önümüzdeki ay yeni umutlarla yeni den devam.muhtemelen aynı kaderi paylasicaz.sen benBenım yok
Sıvılcemde cıktı kesın bende bısıy yok kızlar
Aynn yola dewam edecz bellıSağlık olsun canım önümüzdeki ay yeni umutlarla yeni den devam.muhtemelen aynı kaderi paylasicaz.sen bencikolatakistim adet e 10 gün kala yaparız yine soğan kuru
Aynen kötü düşünmeyelimKizlarr bende h.sonu icin memlekete gelmek durumunda olunca sogan birzcik sekteye ugradi tabi evdeki gibi duzenli olmuyr ne yazikki ama umudumuzu kirmiyr ileriye bakiyrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?