Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Hepiniz soğan kürünü yapıyorsunuz akıntınız oluyor mu benim 4 gün kananamam başlamıştı
Canım soğan suyu adet söktürür demisti dr.muhtemelen o yüzden gelmiştir.benim ilk 2 yada 3 gün akintım oldu şuan yok denecek kadar az akintim var şuan 13.gundeyim

selam canlarım. yok 15 mart regl tarihim. belki yükselme görürüm diye baktırdım ama aynı çıktı. stresten hasta olucam boğazım acıyor
Canım stres etme kendine stres de ilk kasılan organ rahimdir.allah izniyle bi çarşamba olsun bakalım.zatrn doktorun çarşamba baktim demisti

Canım soğan suyu adet söktürür demisti dr.muhtemelen o yüzden gelmiştir.benim ilk 2 yada 3 gün akintım oldu şuan yok denecek kadar az akintim var şuan 13.gundeyim
Faydası çok var 15 günü tamamla bakalım ne olacak beni durumundan haberdar et

Günaydın kızlar benim adet belirtileri başladı sivilce üşüme ve karından şişlik bu ay olmayacak gibi bi daha ki ay afete on gün kala tekrar başlarım sogan kürü ne

15gunluk kurun özeti. Uc aksamları ıcemedım kacırdım. Çimlenmıs sogan kullandım. Ve önemlı gunu kacırdım. Ya sıvılce mı ucukmu bı agrı hıssettım. Ve beklenen sıvılcemde cıkmıs yaa

Günaydın kızlar benim adet belirtileri başladı sivilce üşüme ve karından şişlik bu ay olmayacak gibi bi daha ki ay afete on gün kala tekrar başlarım sogan kürü ne
Bu ay umudum yok diyordun ama yine de bakalım adet olacakmısin.dedigin gibi en azından birdahaki aya devam

Yarın son benim.bende 2 sabah kaçırdım içemedim soğan suyunu.onemli günü bend e kaçırdım.bekleyelim bakalım canimallahtanumut kesilmez

Evet bu ay yuksek ihtimal adet oluyorum hayirlisi olsun ben sogan kurunu duzenli uyguladim ama yeni evliyim ondan vucut kendini hazirlaarmis ondan sanirim hamile kalamamam .. dger ay da doktara gidip degerlerime baktiricam

Kizlarr bende h.sonu icin memlekete gelmek durumunda olunca sogan birzcik sekteye ugradi tabi evdeki gibi duzenli olmuyr ne yazikki ama umudumuzu kirmiyr ileriye bakiyrz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…