Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kizlar simdi kontrol ettim. Sol gogusumun ucu cok buyumus kocaman olmus. Ama ucunda herhangi bir acima yok. Ust taraflari aciyo. Ilk defa bu kadar buyuk gordum ucunu ve kararmis. Allahim dusunmiyim diyorum ama belirti oldukca dusunmekten kendimi alamiyorum

Senden umutluyum ben inşallah İlk güzel haberi senden alırız belirtilerin hamilelik belirtisi bende daha önce duymuştum bir kaç kişiden hamileymiş

Baby44 çok teşekkür ederim canım

Edvard benim cok akıntı oldu ilk iki gün ara ara da oluyor ama kahverengi olmadı hiç sende kist mi var
Ben doktora gittim o sıra kist iltihap birşey yoktu ama tam 76 gün adet olmadım soğan kürüyle oldum tadıda fena değil içemiyorum demeyin evladım için içiyorum diyin içilir

Doktora ne zaman gideceksin

Ben doktora gittim o sıra kist iltihap birşey yoktu ama tam 76 gün adet olmadım soğan kürüyle oldum tadıda fena değil içemiyorum demeyin evladım için içiyorum diyin içilir
Tadini severek iciyorum ben ilk zamanlar zorladi simdi isteyerek iciyorum bende gunluk ic camasirini gunde bi kac kez degistirdigimi biliyorum sogan kuru uyguladim 11.gundeyim eskisinden eser kalmadi bu ay eger hamile kalmasamda kist e faydali deneyerek anladim bunu

ayyyyyyyy CESUR05 cok heyecanlı kuzum yaaa cok mutluyum senin adına bizede nasıp etsin RABBİM heyecan doruktaaaaa

Doktora ne zaman gideceksin
kızlar sabah işe gitmeden gittim kan verdim geldim. sonucuma netten baktım az önce yine aynı 0,100 ne yükselmiş ne düşmüş. acaba acele mi ettim, akşama mı yapmam lazımdı anlamadım ya? sabah akşam fark eder mi ?

İnşaAllah canım Rabbim hepimizi sevindirir

Canım birzcık bekle gecikmen olmadı diye hatrlıyrm degilmi inş. güsel haber alıcaz
selam canlarım. yok 15 mart regl tarihim. belki yükselme görürüm diye baktırdım ama aynı çıktı. stresten hasta olucam boğazım acıyor

Etmemeye calisiyorum cnm saol yarn sabahtn hastaneye gitcm progestna ultrasnda bakicaklar ben kan verecgmi saniyordm oylemi olur? Is stresi bi yandna malum sınav zmaani

Bu işler nasip işidir benim kuzenım 3 ay birleşmedi eşiyle 3 ay sonra birleşti hamile kaldı her nasip vaktinin esiridir benimde pek umudum yok
Haklisin canım ya ne bilim ister istemez moralim bozuldu inşallah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar verir yavrum hepimize

Haklisin canım işte soğan suyu hayıt tohumu derken uğraşıyoruz boş geçince ister istemez moralim bozuldu şimdi daha iyiyim ama

Güzel dileklerin için teşekkür ederim inşaAllah hamile oluruz Bugün müslümanların Bayram günü cuma cumanız mübarek olsun bol bol dua edin kim bilir kabul olur belki.
Amin canım insallah çok dua ediyorum hem kendime hem sizlere rabbim nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…