Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

hic gec kalma adetin 5.gunu basla.ben 2 hafta yaptim,ayrica ovulasyon testi aldim yumurtlama gunlerini de bos gecmedik ve testlerim pozitif.Bence gereken sekilde yaparsan ilk ayda tutar

ne güzel sonuç almıssın cok sevindim bizede nasıp olur inş. o gunleri görmek 1,5 yıldır ugrasıyrz demissn sorun neydi
Bir sorun yoktu ancak olmuyordu bir türlü. Spermiyogram da benim yumurta rezervim de iyiydi. Ancak halihazırda 6 yaşında bir çocuğumuz olduğundan daha ileri tetkikleri yaptirmadik. Bir arkadaşım soğan kürü sonrasında geçtiğimiz ayda hamile kaldı, o ısrarla önerdi. Ben de bu ay yaptim. Tabi hala çok erken daha keseyi bile görmedik ancak bu kadarı bile oldu ya her önüme gelene oneriyorum artık. Tabi doktorlar arasında genel kanı anormal kanama yapar yönünde olsa da denemeye değer diye düşünüyorum. İnşallah olur sizin de deneyin mutlaka.

Tabiki haberleşelim çok iyi olur çünkü daha once yapmıştım tembellik edip bırakmıştım.en azından motivasyon olur bizede bende 28 günde bir oluyorum adetim de 5 gün suruyo.genelde herkes 7.gün başlıyor sanırım
Ama bende mi 6.gün başlasam şuan 4.günündeyim adetin.suan senin kaçıncı gunun

bugun benım 6.gunu bugun baslamyı dusunuyorum. 23gunde bı oluyorum. zaten kısa bı sure 6.gunu baslayım gıtsın. ben bu ay ıcın umtlu degılımde bunye hazırlanırsa dıger aya ıns bebısler bızede nasıp olur cnm. sen dıger ay kac gun yaptın

günaydın herkeze sogan kürü hayıt ve testere dişli aslan pençesi kürlerini belirli saat aralıklarıyla baslayıp yapsak birbirine zararları olurmu acaba yapan arkadaslar varmı ???

Ben geçen yıl mart ayında yapmıştım soğan kurunu ve o ay hamile kalmıştım.ozellikle soğanı pazarda kendi bahçesinde yetistirenlerden alıp her şeye dikkat etmistimnkoyu kahve kabuklu sogam olacak yeşermemiş olacak falan.malesef düşük yaptım.bu kez de geçen ay sogam kuru yaptım ama evdeki çimlenmiş soğanlardı memlekete gidip geldik orada çok düzenli olmadı 13 yaptım.bu kez dikkatlice yeniden yapmak istiyorum.gecen yılki gibi özenerek.insallah hemen bu ay nasip olur neden önümüzdeki ay olsun istiyorsun

günaydın herkeze sogan kürü hayıt ve testere dişli aslan pençesi kürlerini belirli saat aralıklarıyla baslayıp yapsak birbirine zararları olurmu acaba yapan arkadaslar varmı ???
Tüm.kurlerin hepsi bir arada yapılabilir mi bilmiyorum ama hayır ve aslan pençesi nasıl yapılıyormuş ve neye şifa sağlıyormuş bilmiyorum bilgi verebilirmisiniz.belki bizlerde deneriz.bence herbir kuru tek deneseniz daha iyi olur

hayıt tohumu da hamile kalmaya faydalı tohum seklinde cay kasıgı kadar havanda ezip kaynayan suya 5 dk kaynatıp birz içilecek kadar soguyunca içiliyr istersen arastır fakat uzun kullanılıyr 3 ay kadar sallama cay seklinde olanıda var kullanmak isteyenlere.

testere dişli aslan pençeside FSH hormonu yüksekliğine karşı, adet düzensizliğine karşı tüylenmeye vs iyi geliyr dr gecen ay fsh degerimin birz yükseldiğini söylemsti oyuzden içmek istedi

10 ay kadar önce reglimin 3. günü hormon testi vermiştim
estradiol:28
fsh:6,47
lh:6,24
prolaktin 20,59
total testosterol 58,4
serbest testosterol 4,25
dhea.so4 173
estradiol (e2 yazıyor):52,5 di degerlerim dr hersey normal dedi muayene etti bi sorun görmedi gecen ay reglinin 4. günü gittim baska bi dr. a lh:8 küsürler fsh:11 küsürlerde estradiol 28 cıktı cok sasrdım lh ile fsh degerinın bu kadar degişmesine fsh ın 10 un üstüne cıkması yumurta kalitesi acısından iyi degilmiş hamile kalmayı zorlastırıyormus

degerleri benim gibi olan yada buna benzer bi problemle karsılasan varmı acaba
son gittim dr pco görünümü dedi her ay regli oluyrm bu ay sag overde 2 tane 17 mm yumurta olusmustu catlatma iğnesi verdi dediği sürelerde ilişki yasandı ama bende bi fark yok sanırım olmadı bikac bişi söledi tam aklımda değil isimleride bunlar vücudun hamileliğe hazırlıgı sende güzel dedi falan olumlu sonuc alırz inş.

aslan pencesı bı bayanın hıcbır sıkıntısı olmasa bıle 6 ayda bı ıcmesı gereken cay. adet duzenleyıcı fsh duzenleyıcı yuksekse azaltıyo azsa yukseltıyo dengelıo rahım kanserıne karsı koruyucu ve dogurganlıgı artırıyo. benım tanıdık 6senedır bebe olmuyodu 40gun denedı hamıle.bende baslamısdım 15gun ıctım daha sonra seyehat falan olunca ara verdım devam edemedım. bu ay ona baslıcaktım ama sogan kurunu bu kadar etkılı oldunu duyunca onca soganı denemek ıstedım

vala ben bu ay esıme kecıboynuzu pekmezı basladık bana da hayıt tohumlu kecıboynuzlu pekmez basladım bugunde sogana baslıcam sıkıntı olmaz heralde ya cumku hayıt tohumu kur olarak degılya

Son 2 yıldır bana da sol yumurtalıkta pco görünümü var diyorlar.farkli farklı dr lere gittim.hepsi de çok önemli değil hamileliğe engel değil dediler.fsh da 13 çıkmıştı.kilo ver düzenli spor yap dediler bir de doğum kontrol hapı yasmin verdiler ben 6 ay kadar kullandım.spor yaptım kilo verdim.son 1.5 yıldır yasmin kullanmıyorum.fsh 5.19 kasım ayından bu yana bebek istiyoruz enfeksiyon sebebiyle de 2 ay tedavi gördüm daha geçen ay ve bu ay denedik desem yeridir
Icinı rahat tut hamile kalmaya pco görünümü engel değil ama en azindan yuruyus yap hayatına hareket kat bi anda düzene giriyo.kendimizi kastiğimiz için olmuyor
Ne guzel sana catlatma ignesi de vermisler kac dr ye gittiysem gerek yok diyorlar.insallah bu ay istediğin sonuca ulasirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…