Bende de durum oyle edvard senin soruna ek olarak soğandan sonra mi baslanıyo acaba? @cekuhhh bizi bilgilendirir misin
1 sene oluyo ama bu zamana kadar korunmadık yaşım da 30Allah’a kalmış artık nasip bakalım ne zaman olacak sen ne kadar zamandır evlisin
Bi de bana doktorum hersey güzel dedi hormonlarıma da baktıgını soyledi ama bana adetin 3. Gunu falan hormon testi yapmadı prolaktin de bu zamanda mi yapiliyo? Testlerde bende oyle bisey yazmiyo onun icin bilgim yok canım
1 sene oluyo ama bu zamana kadar korunmadık yaşım da 30doktorum da stres yapma diyo ama ister istemez yapılıyo yarin yine gidicem adet bittiginden beri tuhaf seyler yasıyorum. Sen ne kadardir evlisin
Allah Allah bana oyle bisey yapılmadı. Kist miyom rahim vs hepsi cok guzel dedi sadrce demir eksikmis damla verdi. Tahlillerde de baska bisey cikmadi bu ay ilk defa adetim 2 gun surdu ve o zamandan beri bel ve karin agrisi yasıyorum yarin kısmetse gidicem bakalim adetime de 2 hafta var ama bazen dayanamıyorum agrilaraAdetin 3 günü baktı hormonlarıma iyi dedi eşime sprem sayısına baktırmasını söyledim ikimizdede sıkıntı olmasın da ama anne olmak istiyorum yA onun için farklı yollar deniyorum
Aynen oyle benimde cevremde benden sonra evlenenler hamile madem sorun yok hemen olsun istiyoruz Allah hayırlı zamanda hayırli evlatlar nasip etsin tabi ama tez olsun stres stres :)6 ay oldu benimde benimle evlenen arkadaşlar hep hamile daha erken diyorlar ama İnsan korkuyor yA olsun istiyor kimse anlamıyor bana da öyle dedi doktor birşeyin yok stres yapma diyor gelde bana sor
Allah Allah bana oyle bisey yapılmadı. Kist miyom rahim vs hepsi cok guzel dedi sadrce demir eksikmis damla verdi. Tahlillerde de baska bisey cikmadi bu ay ilk defa adetim 2 gun surdu ve o zamandan beri bel ve karin agrisi yasıyorum yarin kısmetse gidicem bakalim adetime de 2 hafta var ama bazen dayanamıyorum agrilara
Aynen oyle benimde cevremde benden sonra evlenenler hamile madem sorun yok hemen olsun istiyoruz Allah hayırlı zamanda hayırli evlatlar nasip etsin tabi ama tez olsun stres stres :)
Normalde adetim 5 gün sürer bu ay 2 gün sürdü 3.gün leke seklinde geldi ondan sonra hep agri onceden adetime bikac gun kala olurdu sonra da adet olurdum bu ay boyle oldu hala da sızı seklinde agrıyo kasıgımHepmi böyle yoksa yenimi oldu ağrılar
Olur olur insallah Allah büyükAmin okul öncesi bölümünü okudum o kadar ders gördüm uygulamak nasip olur inşaAllah
İçimden hamileymişsiniz gibi hissediyorum ama yalanda olabilir test yapın bakalımOlur olur insallah Allah büyük
Yaptım bisey cıkmadıTest yaptın mı benimde oldu göğüslerim şiş falan hamileyim dedim test yaptım pozitif çıktı doktora gittim negatif dedi çok üzüldüm
Cevremdekiler de olabilirsin dikkat et test yap diyo ama yaptım cıkmadı bende umutlanmak istemiyorumİçimden hamileymişsiniz gibi hissediyorum ama yalanda olabilir test yapın bakalım
Yaptım bisey cıkmadıbenimde gögusler sis agrı bi orda yok :) ama kasık bel ağrısı delirtiyo kötü bisey yoktur inşAllah senin test olayi da kötü olmus canım
Cevremdekiler de olabilirsin dikkat et test yap diyo ama yaptım cıkmadı bende umutlanmak istemiyorumhep dua ediyorum bakalim yarın dr ne dicek
Evet canım cunku hic boyle ağrım olmadı daha once korkmaya basladım 2 hafta da bekleyemicem bu sekildeAynen canım umutlanıp hüsran yaşamak zor oluyor. Yarın doktora mı gitçen
Evet canım cunku hic boyle ağrım olmadı daha once korkmaya basladım 2 hafta da bekleyemicem bu sekilde
Tamam burdan yazarm insAllah kötü bisey yoktur mubarek cuma gecesi Allah bebis isteyen herkesin yardımcısı olsun bi an önce nasip etsin bize de evlat sevgisiniBana da haber ver doktor ne derse merak ediyorum bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?