- 11 Ocak 2017
- 788
- 298
- 33
- 35
Ekledim canım :*Benide ekleyin arkadslar 01.01.2018 de basladm 15.01.2018
Canım hayırlısı olsun . Inşallah olacak üzülmeKizlar ben adet oldum umarim hepiniz hamile kalirsiniz
Yok canim malesef bebegim keske olsa ugrasiyoz ama daha olmadiCanım hayırlısı olsun . Inşallah olacak üzülme
Ne kadar süre dir evli sin pekiYok canim malesef bebegim keske olsa ugrasiyoz ama daha olmadi
Canım benim yine stres yapma. Çok fazla zaman değil . Dua et ve zamana bırak inşallah olacak16 aya girdik 2 kimyasal yasadim daha saglikli bebegimize kavusamadik
Ay cok merak ettim hadi hayırlısı kaç gun uyguladn canım bence 2 gün daha bekle olmazsan test yap geçen ayda gecikmiş cunkukızlar ben soğan kürünü uyguladım şu an 4 gün gecikmedeyim test yapmaya korkuyorym. geçen ayda 5 gün gecikmiştim
12 gün yaptım sonra bıraktım sabah akşam içtim artık midem almıyordu. Yumurtlama gününden sonra sürekli bel ağrısı çektim. Geçen ay seyahate gittim hava şartlarından üşüttüm geciktim. Normalde benim hep sol kasık ağrı yapar bu sefer sağdan ağrı vuruyor arada sırada.11 ay oldu insan üzülüyor test yapamaya cesaret edemiyorum.Ay cok merak ettim hadi hayırlısı kaç gun uyguladn canım bence 2 gün daha bekle olmazsan test yap geçen ayda gecikmiş cunku
12 gün yaptım sonra bıraktım sabah akşam içtim artık midem almıyordu. Yumurtlama gününden sonra sürekli bel ağrısı çektim. Geçen ay seyahate gittim hava şartlarından üşüttüm geciktim. Normalde benim hep sol kasık ağrı yapar bu sefer sağdan ağrı vuruyor arada sırada.11 ay oldu insan üzülüyor test yapamaya cesaret edemiyorum.
12 gün yaptım sonra bıraktım sabah akşam içtim artık midem almıyordu. Yumurtlama gününden sonra sürekli bel ağrısı çektim. Geçen ay seyahate gittim hava şartlarından üşüttüm geciktim. Normalde benim hep sol kasık ağrı yapar bu sefer sağdan ağrı vuruyor arada sırada.11 ay oldu insan üzülüyor test yapamaya cesaret edemiyorum.
hayır canım 3,5 yıllık evliyim ama 11 aydır deniyoruz. Sorun yok ikimizde de işimiz Allah a kaldı doktor 12 ay olmadan gelme dedi bu ayda olmaz diğer ayda olmazsa tekrar doktora gidicem. Nedense bu ay çok ümitlendim sanki bişiler var gibi hissediyorum. İnşallah öyledir sonrası üzüntü ile sonuçlanıyor :) sen ne durumdasın11 aylık mi evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?