- 22 Ekim 2017
- 577
- 450
- 53
Canım etkisi oldu mu meram ettim hamile misinnn yumurta boyutu da normal canım
Hadi hayırlısı bakalım canım benimmDaha hamile degilim. Canim ben gecen hafta gittigimde biti 9mm digeri 12mm olmustu umurtalarmin. Hala devam ediyorum incir kurune. Bu hafta yumurtlama olur diye umutluyum. Doktora yarin tekrar gidecegim kontrol icin. Ama bu pazartesi icin beraberlik onermisti doktorum.
Ayyy hadii bakalımmm inşallah. Bende dün ultrasona gittim böbrek ağrısından yumurtlamışsın foliküllerin var dedi ne zaman yumurtladım acaba diye düşünüyorum araştırıyorum. Hamilelik ihtimalini hesaplamaya çalışıyorumKizlar simdi doktordan ciktim. Yumrtlamisim dun Veya onceki gun. Doktorumun dedigi gunlerde. Ama yumurta 11mm ike catlamis gosteriyor. Simdi ayni yerde 17mm civari bi yumurtam daha var. Tekrar yumurtlama ihtimalim varmi dedi. Olabiliyor dedi. Ama kan tahlil sonucuma gore haber verecekler bana.
Ayyy hadii bakalımmm inşallah. Bende dün ultrasona gittim böbrek ağrısından yumurtlamışsın foliküllerin var dedi ne zaman yumurtladım acaba diye düşünüyorum araştırıyorum. Hamilelik ihtimalini hesaplamaya çalışıyorum
Yumurta 24 saat yaşayabiliyormuş canım benim :) ay hadi insallahInsallah canim yakalayabilmissindir. Ben de dun yumurtladiysam tamam ama onceki gun ise kacirmisimdir. Kocam anca dun gelebildi sehirdisindan.
yanlış biliyosun cnm reglin 7.günü başlanır 15 gün yapılır inş.regl olmazsın eğer olursan gelecek ay başla
sanıırm gun olarak yanlıs yazdım adet baslangıcı ve bıtısı tolam bugun 12 gun olducanım merhaba bende başlıcam sogan kürüne ama adetim biteli 12 gün oldu adetim düzensiz oldugu ıcın bıdaha nezaman olurum bılmıyorum bu arada femara tedavısı goruyorum ılacı ıctım kontrole gıttım yumurtalıgım buyumedıgı ıcın pazartesı tekrar gıdıcem yanı bugun veya yarın başlasam olurmu küre
Ikinci ay adetten 10 gun once yapilmali diye biliyorum canimMerhaba arkadaşlar. Ben de soğan kürü yaptım geçtiğimiz ay ancak bugün adet oldum maalesef. Soğan kürü yaptığımızda tutunma ihtimali az olduğu için mi tutmadı acaba. Bu ay yapmasam mı tekrar. Bir fikri olan var mı
İncir kürü sadece yumurtlamayı sağlıyor diye biliyorum. Ben de yaptım 2 ay önce.
Yumurtladıktan sonra o zaman. O riskli olmaz mı döllenme olduysa.Ikinci ay adetten 10 gun once yapilmali diye biliyorum canim
Gecikmeler yapabiliyormuş ama tıkanıklık enfeksiyon falan varsa temizliyormuşBen soğan kürğ yaptığım ay 1 hafta gecikti adetim. Küre devam etmedim.bu ay da 11 gün gecikti. Yani malesef benim adet düzenim bozuldu.
Sanirim bi zarari yok ibrahim saracoglunun videosunu izleyebilirsin canim. Eger zarari olsa icilebilecegi söylenmezdi ama icim rahat etmez diyosan 1 ay ara verip tekrar adetten sonra yapabilirsinYumurtladıktan sonra o zaman. O riskli olmaz mı döllenme olduysa.
Tamam canım çok teşekkür ederim. Videoyu izleyeyim benSanirim bi zarari yok ibrahim saracoglunun videosunu izleyebilirsin canim. Eger zarari olsa icilebilecegi söylenmezdi ama icim rahat etmez diyosan 1 ay ara verip tekrar adetten sonra yapabilirsin
İnşallah temizlenmiştir.Gecikmeler yapabiliyormuş ama tıkanıklık enfeksiyon falan varsa temizliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?