Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba arkadaslar öncelikle pcos um var ben soğan kürünü bu yılın basında ocak ayında yapmıştım we hamıle kaldım ogunden snra herkese ozellıkle pco lu olan hastalara sölerm mutlaka sogan suyunu deneyın dıe ama maledf 3aylıkken bebegın kalp atısları duyulmadı kurtaj oldum aradan 7ay gectı smdı tekrardan sogan suyuna baslamak ıstedım ogecen ay tahlıl yaptrdım prolaktınım 90cıktı hemen ılac kullandım dostınex smdı dustu we bu ay sogan kurune basladım 15gun kuullandım bttı suan hasta degılım ayın 17snde hasta olmam gerek umarım bn sogandan ıkıncı sansı tekrar yakalarım

Insallah shifani bulursun. Senin adet duzensizligin varmiydi? Ben de yaptim sogan kuru 15 gun. 4 gun hayit tohumu aslan pencesi falan ictim. Ama yumurtlama donemim olmasina ragmen hala yumurtalar gelismedigi icin incir kurune basladim.

Canım soğan kürü kullandım bu ay ama olmadı kısmette yokmuş bebek aspirini kullanamıyorum çünkü pıhtılaşma sorunum var yani o ilaç kanımı sulandırıyor ben hemofili taşıyıcısıyım o ilaç ters köşe yapar beni folik asit 1 aydır kullanıyorum ama ilgilendiğin için çok teşekkür ederim yeni farkettim kusura bakma nolur

Kizlar bn bu ay sogan kuru kullndim adetim 12 gun gecti hala akintim var sizce bidaha kullanayimmi adetimi soksun diye yoksa bekleyim mi kizlar

Insallah shifani bulursun. Senin adet duzensizligin varmiydi? Ben de yaptim sogan kuru 15 gun. 4 gun hayit tohumu aslan pencesi falan ictim. Ama yumurtlama donemim olmasina ragmen hala yumurtalar gelismedigi icin incir kurune basladim.
Bneım duzensızdır oyuzden skıntı yasıorum prolaktın hormonum cok yukseldıgı ıcın we polokıstık overım oldugu ıcın asırı sıwılce yaptı suratımda sogan kurunu dger adete 10 gun kala 7gunluk sogan kurune baslayıp 21 i tamam lıycam bnde daha sonra hawuc kurune baslıycam ınsallah

kızlar merhaba fikirlerinize ihtiyacım var. 5 ekim adet oldum 27 ekim dr gttim genel muayane için rahmin yumurtalıkların temiz ded. o ara on gün kadar hayıtta kullandım. bu ay adetim gecikti 12 kasımda oldum. hayıttan mı oldu bilmiyorum. sizce şimdi incir kürü mü yapmalıyım yoksa soğan kürüne gerek varmı

Soğan kürü yap canım bence. Adetinin 7. Günü başlanıyor

Kızlar geçen ay soğan kürü kullanmıştım ve bu ay adet oldum son günündeyim soğan kürüne bu ay da başlasam olur mu yoksa bu ayı esgeçeyim mi?üst üste oluyor çünkü ya da öyle uygulayan var mo?

Bir de pko var bende ama soğan kürünü uyguladığımda benden hiç akıntı vs bişey gelmedi acaba etki mi etmiyor

ben birer hafta arayla yaptim sogan kuru uc defa bendede etki etmedi adet olamadim olmuyorum zatende belki olurum diye yapmistim en son temmuzda adet olmustum sogani uc defa uguladim olmayinca bu seferde aslan pencesi aldim onu bide civan percemi ekstrakti verdi aktar ikisini kullaniyorum bakalim onlar etki edermi diye devam etcem bakalim bendede pcos var

İnşallah faydasını görürsün canım ben soğan kürü içince hani diyorlar ya akıntı vs oluyor adet gecikmesi yapıyormuş kilimde bende hiçbişey olmadı 1 kere daha yapmıştım Nisa’n ayıydı onda kimyasalım var

benim normalde pek akintim olmaz sogan kuruyle oldu biraz sevindim hatta iltihap sokuluyo diye yumurta tembelligi cok agir oldugu icin anca uc kurle biraz akintim oldu genelde guzel etkiler goruyo sogan kuru yapanlar bizde gorseydik cok iyi olcakti belki sizinde pcodan dolayi akinti olmamistir Allah sifanizi versin

Belki de olabilir yarın randevum var bakalım ne olcak 5 6 ay oldu gebelik oluşmadı muhtemelen hormonlarla alakalı problemim var bakıp göreceğim

kızlar adetimin 2. günü süzca soğan kürü yapsam olurmu. diyorum ki bi hafta snrada da incir e başlıyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…