Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Tedavi görmüyorum canım 6 aydır oluruna bırakmıştım olmadı doktora gideyim dedim artık muhtemelen bir problem var ama ne ???9 yıllık evliyim 1 kızım var sonrasında da düşüklerim
Him anladim mutlaka git doktora hep ihmal ediyoruz sonrada pisman oluyoruz gitki aklinda bisey kalmasin gerekeni yaparsin rabbim ikinci kez kucagini doldursun senin ve tum isteyenlerin insaAllah

merhaba bayanlar ben eylül 26 da sogan kürüne başladım ekim 11 bitti ekim sonu hasta oldum zaten sanırım etki etmedi ikinci hastalığıma 1 hafta kalada yapmam gerekiyodu sanırım suan 10-12 gün var avaca 1 hafta kala baslasammı yoksa adetin 5. Günü sil bastanmı yapsam herseyi

Kızlarrrrr smdı ogrendım daha dun sabah yaptım cıkmadı ıdrarda bugun aksama dgru estıler gene bana yaptım cok sılıkte olsa gorunuor cok sukurr hamıleyım Rabbım sızlerın ısteyenlerın burda olan olmayan herkese nasıp etsn 8ay önce 2,5 aylık bebegımın kalbı durmustu smdı tekrar cok skur

Canimmm çok sevindimmmmm Allah kucağına almayı nasip etsin. Darısı isteyen herkesin başına

Amin! Canim cok sevindim senin adina. Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.

Cok sevindim cnm allah kucagına saglıkla almayı nasip etsin bizede o günleri göstersin pko varmıydı sende cnm tedavi fln gördünmü

Kizlar yumurtlama doneminde yumrta boyutu kac olmasi gerekiyor bilen birileri varmidir acaba? benimkiler gecen hafta 7-8mm arasinda 3 tane yumurtam vardi, bide yarin gidecegim Insallah ultrasonda bakmak icin. Gecen hafta sonuclarini ancak gonderdilerde inceleyebildim, bu arada letozole ilacindan yarim tablet tuketdim hergun. Bide incir kuru uyguladim. Insallah etkisi olmustur bu hafta.

Cok sevindim cnm allah kucagına saglıkla almayı nasip etsin bizede o günleri göstersin pko varmıydı sende cnm tedavi fln gördünmü
Pko war ama tedawi görmedm prolaktınım cok yukselıuordu tahlıl yaptrdm dusurdum snra sogan suyu uyguladm tuttu

Herkse merhaba.Soğan kürünü geçtiğimiz mayıs ayında 10 gün uygulayabilmiştim tatile çıktığımız için yarıda kaldı.İdrar yolları iltihabım ve bebek olması için içtim.15 güne tamamlayamadığım için sanırım bir işe yaramadı bende ama sadece şunu diyebilirim net olarak içtiğiniz zaman gelen yumurta akı kıvamındaki akıntıya ina na ma ya cak sı nızzz!!
Bu sefer azimliyim az evvel regl oldum adetin 7. Günü başlayıp 15 gün içicem inşallah.Eşime içirebilisem keçi boynuzu kürü uygulayacağım.
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Canım etkisi oldu mu meram ettim hamile misinnn yumurta boyutu da normal canım

Arkadaşlar saraçoğluyla canlı destek hattında görüştüm bugün.İncir havuç kürü uygulayacaktım ama buradan öğrendim ki prolaktin seviyesini yükseltiyor zaten dr un kendi sitesinde de uyarı vermiş.
Benden hormon değerlerimi istedi gönderdim gerçektende öylemiş tavsiye etmedi çünkü benim şu an normal ama sınıra yakın kullanırsam yükselirmiş.İyi ki yapmamışım.
Sizlerinde aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…