- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
Him anladim mutlaka git doktora hep ihmal ediyoruz sonrada pisman oluyoruz gitki aklinda bisey kalmasin gerekeni yaparsin rabbim ikinci kez kucagini doldursun senin ve tum isteyenlerin insaAllahTedavi görmüyorum canım 6 aydır oluruna bırakmıştım olmadı doktora gideyim dedim artık muhtemelen bir problem var ama ne ???9 yıllık evliyim 1 kızım var sonrasında da düşüklerim
Olur canim bi problem olmaz fakat kurleri arka arkaya yada ayninanda yapmamak gerekir. Incir kurunu birdahaki ayda yapman daha uygun olurkızlar adetimin 2. günü süzca soğan kürü yapsam olurmu. diyorum ki bi hafta snrada da incir e başlıyayım
Canim bende de hic akinti olmamisti bende etkisi olmadigini düşünüyordum ama yanlis düşünmüşümBir de pko var bende ama soğan kürünü uyguladığımda benden hiç akıntı vs bişey gelmedi acaba etki mi etmiyor
İnşallah dediğin gibi olur canım geçen ay kullandığım için acaba bu ay ara mı versem diye düşünmüştümCanim bende de hic akinti olmamisti bende etkisi olmadigini düşünüyordum ama yanlis düşünmüşüm
Aminn canım inşallahHim anladim mutlaka git doktora hep ihmal ediyoruz sonrada pisman oluyoruz gitki aklinda bisey kalmasin gerekeni yaparsin rabbim ikinci kez kucagini doldursun senin ve tum isteyenlerin insaAllah
Amiin insaAllahAminn canım inşallahönce hiç olmayanlara sonra da benim gibi ikinciyi düşünenlere inşallah
Canim senin normalde de duzensizmiydi? 13 gun gecikmeyle hamileysen test pozitif gostermesi lazim aslinda.Kizlar bn hala adet olmafim 13 gun gecti hamile olma ihtimalim varmi idrar testi negatf cikiyor
Siz bilirsiniz tabi. Ben 2 ay ust uste yapmadım. Aradan cok zaman gecmisti. Ama 1 ay sonra tekrarlicaksaniz adetinize 9 veya 10 gun kala yapilmasi gerekiyo diye biliyorumİnşallah dediğin gibi olur canım geçen ay kullandığım için acaba bu ay ara mı versem diye düşünmüştüm
Canimmm çok sevindimmmmm Allah kucağına almayı nasip etsin. Darısı isteyen herkesin başınaKızlarrrrr smdı ogrendım daha dun sabah yaptım cıkmadı ıdrarda bugun aksama dgru estıler gene bana yaptım cok sılıkte olsa gorunuor cok sukurr hamıleyım Rabbım sızlerın ısteyenlerın burda olan olmayan herkese nasıp etsn 8ay önce 2,5 aylık bebegımın kalbı durmustu smdı tekrar cok skur
Kızlarrrrr smdı ogrendım daha dun sabah yaptım cıkmadı ıdrarda bugun aksama dgru estıler gene bana yaptım cok sılıkte olsa gorunuor cok sukurr hamıleyım Rabbım sızlerın ısteyenlerın burda olan olmayan herkese nasıp etsn 8ay önce 2,5 aylık bebegımın kalbı durmustu smdı tekrar cok skur
Cok sevindim cnm allah kucagına saglıkla almayı nasip etsin bizede o günleri göstersin pko varmıydı sende cnm tedavi fln gördünmüKızlarrrrr smdı ogrendım daha dun sabah yaptım cıkmadı ıdrarda bugun aksama dgru estıler gene bana yaptım cok sılıkte olsa gorunuor cok sukurr hamıleyım Rabbım sızlerın ısteyenlerın burda olan olmayan herkese nasıp etsn 8ay önce 2,5 aylık bebegımın kalbı durmustu smdı tekrar cok skur
Pko war ama tedawi görmedm prolaktınım cok yukselıuordu tahlıl yaptrdm dusurdum snra sogan suyu uyguladm tuttuCok sevindim cnm allah kucagına saglıkla almayı nasip etsin bizede o günleri göstersin pko varmıydı sende cnm tedavi fln gördünmü
Canım etkisi oldu mu meram ettim hamile misinnn yumurta boyutu da normal canımKizlar yumurtlama doneminde yumrta boyutu kac olmasi gerekiyor bilen birileri varmidir acaba? benimkiler gecen hafta 7-8mm arasinda 3 tane yumurtam vardi, bide yarin gidecegim Insallah ultrasonda bakmak icin. Gecen hafta sonuclarini ancak gonderdilerde inceleyebildim, bu arada letozole ilacindan yarim tablet tuketdim hergun. Bide incir kuru uyguladim. Insallah etkisi olmustur bu hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?